Scudo Sports

Kişiye özel heybe çanta tasarım (Avrupaya açılan genç girişimcimiz)

mariokaldato

En yeniden bir önce kayit olan adam
Tepki
33.546
İsim
Raşit Cumhur Çakın
Başlangıç
1980—81
Bisiklet
Merida
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Merhabalar arkadaşlar.
Tur bisikletime heybe çanta ihtiyacim icin Eskisehir'de aslen makina muhendisi olan Ayhan bey kardeşime 2 adet, 25 litrelik çanta yaptirmistim. Simdiye kadar bir inceleme yazisi yazmadim, cunku bir sure kullanmam, test etmem gerekiyordu...
2017-09-15_14-46-08_HDR.jpg

Sunu diyebilirim; Testten tam not aldi... Ürunleri 650 denye , kaliteli , Oxford uçak bavulu kumasindan uretiyor ve kisiye ozel tasarimlarda yapiliabiliyor.

Kisa bi sure once İsveçli bir firmadan aldigi teklif uzerine avrupaya açildilar. Ve "Anunnaki bike bags : ismi altinda avrupa uretimleride başladi..

Ihtiyaci olanlar cekinmeden verecegim facebook adresinden kendisine ulasarak heybe ve bike packing cantalari yaptirabilirler.

(link)

Sahibinden ilani ise sudur

(link)

Urunlerinden bazilarini paylasiyorum. Fiyatlarda kalitesine gore cok uygun.

Ayrica cesitli renk secenekleri elbet var , su an bulamadim telefonumdan. Paylasirim
received_1498010576976630.jpeg
27500347_1497068007070887_6233157007599420502_o.jpg
received_1498013946976293.jpeg
received_1498013946976293.jpeg
received_1498007903643564.jpeg
received_1498010546976633.jpeg
received_1498010530309968.jpeg
received_1498013910309630.jpeg
received_1460776930699995.jpeg
Kendisine tekrardan hem yurt ici hem yurt disi projelerinde basarilar dilerim

Scudo
@mariokaldato ürünler güzele benziyor fakat bagaja bağlantı nasıl yapılıyor. Arka taraflarında nasıl bir sistem var?

Bu arada semcanta nin baykuş heybesini almistiniz, ondan memnun kalmadiniz sanırım...

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
başarılar diyorum fiyatlar makul olursa birçok arkadaşımızın yurtdısı yerine bu arkadaşımızdan alacagına eminim.benim de aklımı çelmedi değil

@Ferhat Karaca
Kullandim biraz semcantayi bunlar bana daha bir cazip geldi
Kullananlara sordum ozellikle. Bagaja arkada klasik gecme cengelleri var bide alttan lastikli cengel var. Hic oynama yapmyor o yuzden

@Desert Fox cok cok cok uygun inan bana

@mariokaldato
Hocam sen kaliteli diyorsan kalitelidir hiç şüphe yok.
Ancak heybenin dikdörtgen şeklinde olması göze hoş görünmüyor
Benim detuors heybelerin 1bilemedin 2 yıl ömrü kaldı.
images (2).jpeg
20171207_120651.jpg
Buna benzer bir model olursa seve seve alırım.

güzel bir insan ancak kadro arası çantanın açıları çok kötü.10-15 liraya satılan üçgen çantaları andırıyor. bike packing çantaları daha iyi inceleyip standarta oturtması gerekiyor. işçiliği ve malzemesi güzel. kendisine başarılar dilerim :)

• Beğen
Tepkiler: CeCeKa ve Özcan
@Turker.E
Selam
Bahsettigin canta dedigin gibi ; Bir ucken kadro cantasi, bikepacking cantasi degil dostum

@mariokaldato
bikepacking yazmışsın sen. kadro çantası o. biz neyin ne olduğunu iyi biliyoruz raşit :) arkadaşlar daha iyi iş çıkartsın diye eleştiri yapıyorum. firmanın sahibinede bu eleştirilerimi her zaman yüz yüze söyledim. senin savunmana ihtiyaçları yok :)

@Turker.E
Peki de ben o ucken cantasina bu "bayk pakink cantasidir" dedim mi ki sen simdi durup dururken ust frekanslardan konusmaya basladin

@mariokaldato
demişsin yukarıda bikepacking tarzı diye :) ondan yazdım. demesen sıkıntı yok.

@Turker.E
Tartismak maksadim yok , kimsenin malini da savunmam. Ego kasip ,burada" ben bilirim " triplerine girmeyecegim. Sadece ucken kadro cantasi farkli bisey ,bayk pekink baska birsey .Aradaki farki sen demesen fark etmezdim . Neyse sen haklisin Turker abim

:) neyse ortada güzel bir iş var..arkadaş güzel şeyler yapıyor.. ilerleyen zamanlarda daha güzelleri çıkar ortaya ama biraz daha tasarım konusunda çalışsa şahane olur.

Apidura olmadigindan elestiriye acik bisey nasilsa bayk pekink kafasi yaşamak icin 170 sterlin verip apidura almak gerek

• Beğen
Tepkiler: OsmaniyeRehber
@mariokaldato böyle güzel haberleri ve çalışmaları bizimle paylaştığın için teşekkür ederim beğendim mutlaka değerlendireceğim :harika:

• Beğen
Abi vallaha çok guzel iş çıkarmış birazda tasarıma odaklansa çok guzel ourmus ama oda zamanla ve tecrubeyle olucak iş ama fikir guzel
(neden benim aklıma gelmediki:acpsnr:)

• Beğen
Arkadaş, güzel iş çıkarmış, tebrik ederim Heybe kullanmayı pek sevmiyorum ama yaza doğru turlar için büyük ihtimalle sele altı çantalardan alacağım.

@mariokaldato merhabalar, teste dair elinizdeki veriler ve test kriterleriniz nelerdir acaba, nasıl bir ortamda ne yaptınız da test ettiniz öğrenebilir miyiz?

Not: BİM'e gidiş-gelişler dışında!

Geri