Scudo Sports

Kışın bisiklet sürme isteği yok

@Süleyman. Bende Diyarbakır'dayım.Bence tak çamurlukları bas pedala.Benimde karda çamurda gitmeyi istediğim yer Gözügölü.Ama fırsat yok.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman.
Scudo
Kışın asfalta çıkan arkadaşlar için en tehlikeli şey zeminin ıslak olması ve bir de o sağdan soldan esip size şerit değiştiren rüzgarlar... şakası yok..

Soğuk hava şartları bisiklet sürme isteğinizi yok edebilir normaldir. Eğer bir ekibiniz veya en azından 1 arkadaşınız varsa bu sorun olmaz sizin için.

@1dost
ekibim ve bisiklet arkadaşım yok malesef. Tek tabanca takılıyorum hep :) :)

• Beğen
Tepkiler: Tayfun Sezer
Nedenini bilmiyorum ama,açık ve güneşli havaya nazaran bana bulutlu havalarda sürmek daha bi' cazip geliyor.

bisikletlileri buluşturmak zor iş yaww bende hep tek dolaşıyorum

Hergün işe bisikletle gitmenin yanı sıra harta sonları hava koşullarına bakmaksızın tur yapıyorum.Soğuk havalarda turıun keyfi gerçekten farklı oluyor.Özellikle yağmur ve kar varsa:)

Ben Rusya'da okuyorum oranın hava şartlarında haliyle bisiklet sürmek zor. Nitekim orada bisikletim de yok :). Ara tatile gelmişken bu bir buçuk aylık süreçte yağmur çamur demeden bisikletle gidiyorum her yere. Motivasyon aylardır içimde birikmiş demek ki :).

Termos, cay fikri super. Uygulayacagim

@Osman Tuğrul
Ohh ohhhh ,yağ yağmur yağ :D Şuan sağnak yağış var. Yarın ard ardına iki tane finalim var ondan sonra çıkarım ben zirveye kafa dağıtırım. Miss :) Termos'a da çay koydum mu tertemiz havada demeyin keyfime :) Yüzümde güller açtı :) İnsan yağmur yağmasına sevinir mi? Dağ bisikleti kullanıcıları bir başka :D

Geri