Scudo Sports

Kışın bisiklet sürme isteği yok

Scudo
Ben de 1 aydır turlara çıkmıyorum, çünkü soğuk havada bisiklet sürmek gerçekten çekilmez hale geliyor. Parmakların donuyo, üşümekten turun zevkini alamıyosun ilkbaharda tekrar başlıycam inşaallah

Diyarbakırdasınız sanırım, soğukta sürmek zor oluyor tabiiki ama daha önemlisi motivasyon gerekiyor, insanın kışın kendisini soğukda dışarı çıkmak için motive etmesi daha zor oluyor, bunu ben her pazar arkadaşlarla buluşup birlikte tur yaparak aşıyorum, kendinize bir bisiklet arkadaşı bulup haftanın belirlediğiniz bir gününü bisiklete ayırdığınızı kendinize kabullendirmeniz gerekiyor..

Tam tersi yaz sakat mevsim özellikle benim gibi beyaz tenliler için o yüzden kış ve sonbahar benim bisiklet sezonumdur.yazın ancak saat 5'den sonra biniyorum.

Sabredin arkadaşlar 1 mart bence sokaklara dökülmeye başlarız.Hele ki siz Diyarbakırlı kardeş oralarda havalar daha önce ısınır sanırım.

45 gün kaldı birşey yok

Ama ben birazdan çıkıcam İzmit Sekaparka beklerim.

• Beğen
Tepkiler: Süleyman.
Açıkcası ben yağmur yağsa da dağa gitsem biraz çamura bulansam diye bakıyorum ama yok ne yağmur ne kar :) Her yıl kar yağan memlekete artık kar yağmıyor, ne oldu yav birileri beddua mı etti :D

yerler ıslak olmadığı sürece hergün çıkıyorum nerdeyse yoksa havanın soğuk ve kapalı olması hiç umrumda değil

Gerekli ekipman ve giyim olduktan sonra daha bile zevkli bence .

Memleketimde aşırı soğuk olmuyor çok şükür 12 ay istediğim gibi sürüyorum :)

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
Ben bisikleti satmıştım. Şimdi yenisini topladım ama tüm orman çamur içinde :D malum asfalta tekerim değmez

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Geçen hafta İstanbul'daki her iki sağanak ama öyle böyle değil,şiddetli sağanakta Zeytinburnu-Beşiktaş turumu yinede yaptım. İlkinde tek tabanca ikincisinde yanımda arkadaş vardı. 2. tur sağanak ile birlikte yüksek süratle seyreden sahil trafiğine denk geldim en az 5 araç tarafından birde yoğun olarak ıslatıldım ama yine de ÇOOOK KEYİFLİYDİ. Tavsiye ederim.

bunuda geçen hafta çekmiştim havada epeyce bi soğuktu

hava soğuk olsun hiç sıkıntı yok ama o rüzgar adamı çileden çıkarıyor.

• Beğen
Çok fazla uzun km olmadıktan sonra ulaşım için yaz kış bende kullanıyorum uzun km gittiğimde de çok fazla terleme ve rüzgar ister istemez oluyor bu durumda hasta olmaya yetiyor zaten

• Beğen
hava yağışsız ise ve ısı da 8 9 derece ayarlarındaysa uf diyorum hocam ama yağış varsa bende sevmem 1 aydır çıkmıyordum geçe nçıktım zincir kırıldı :) dün adam ettim bisikelti zincir fren vs baharı bekliyecez artık kondisyon kaybı bende çok şuan ve göbek çıkmaya başaldı gene nisanda kendimi toplamam lazım 145+ km tur var :)

edit:zinci koptu daha yerinde bir anlatım olacak :)

İzmirin kışı iç anadolunun baharı gibi:).Ama yinede bi üşengeçlik oluyo bendede yaz gibi değil tabi..

• Beğen
Geri