Scudo Sports

kısacık tarsus şelale turu ...

meric cura

Üye
Tepki
28
öncelikle 1 mayıs işçi bayramımız kutlu olsun ve devam edelim bayramdan sonraki az bi zamanım kalmıştı bunuda şelale ve nusrat mayın gemimizi ziyaret ederek degerlendirdim aslında oguz kardeşimle yapacaktık ama kısmet olmadı umarım bana kızmamıştır inşallah ileride güzel pedallamalar yapacaz onunla ....içine giremedim akşam üzeri oldugu için görevli yemege gitmiş fotograf tarihleri yanlış ayarlanmıs dikkate almayın...

burası tarsus şelalesi...
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

nusrat mayın gemisi müzesine giderken yolumun üzerindeki hacı bektaş parkı trenli atatürk parkı mehmetçik parkı ve kültür sokagına ugradım...
(link)

(link)

(link)
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

burasıda şehrimizin yeni aydınlatmaları..

(link)

saglıcakla kalın...

Scudo
Ahmet abi bensiz turlar yapıyorsun ne kadar üzüldüm bir bilsen :(

Bugün bende yeşil alana gittim bugun keske haberlessek !

Zaten 23 nısandan berlı konusamıyoruz :( nedenını bılmesemde ...

güzel bır tur olmus ayagına saglık...

:) gerçekten güzel resimler paylaştığınız için sağolun arkadaşlar!:)

• Beğen
Tepkiler: meric cura
resimler harika eline sağlık, teşekkürler paylaşım için

Çok güzel paylaşım olmuş oraları özlemiştim valla bakalım eylül ayında Mersin'de düğünüm var görecez oralarıda yeniden herhalde :)

• Beğen
Çok güzel paylaşım olmuş oraları özlemiştim valla bakalım eylül ayında Mersin'de düğünüm var görecez oralarıda yeniden herhalde

Evlendıgın kısı tarsuslu mu ? yoksa mersın'lımı ? :) ve dügünün nerde :D ?

ellerine sağlık bir kaç yıl önce turda geçmiş ve görmüştüm şelaleleri ama böyle güzel akmıyordu anılarım canlandı çok teşekkür ederim güzel resimlerin için

• Beğen
Abi şelalere bayıldım, hakketen o su seslerini dinlemek isterdim. Paylaşım için teşekkürler, bu arada bisikletin rengi aynı benimkinden, aynı kadro renginden 3. defa gördüm:D

• Beğen
çok güzel yerler yaaaa:) Türkiyenin her yeri güzel ama buranın güzelliğide bir başka manevi olarak:)

• Beğen
@Ceyhun Oğuz

ne hatası ceyhun abim olurmu öle şey 19 mayısta tatilim galiba inşşallah senle bi tur yapacaz bu haftada gündüz çalısıyorum akşam üzeri bi baraj turu yapabiliriz ne dersin.

ne hatası ceyhun abim olurmu öle şey 19 mayısta tatilim galiba inşşallah senle bi tur yapacaz bu haftada gündüz çalısıyorum akşam üzeri bi baraj turu yapabiliriz ne dersin.

Ahmet abı persembe gunu kesın bır akşam baraj turu yapalım ! Ksr bakma bugun olması lazımdı bu turun :( bazı sorunlar oldu gıremedım ınternete habersız kaldık bırbırımızden...Bende cumartesı gunku tura hazırlanıyorum...
Persembeye kadar haberleselım ;)

Sevgıler...

Hem görüntü olarak, hem de manevi olarak güzel bir gezi olmuş. Tarsus'un güzelliklerini öğrendim sayenizde. Kısmet olurda bir gün yolum düşerse gezdirmenizi isterim. Ayağınıza sağlık. :)

• Beğen
@Yunus Emre POLAT

ne demek güzel kardeşim önemli olan paylaşmak paylaşmayı sevenlere her zaman kapımız açık isteyen buyursun gelsin misafirimiz olsun yolu bu tarafa düşenleride bekleriz mutlu ve saglıcakla kalın....

@Ceyhun Oğuz

ceyhun perşembe ve cuma akşam işim var mersine gidecem ama cumartesi müsait olursan bendede bi aksılık olmaz ise saat 5 ten sonra buluşuruz olurmu saglıcakla kal.:rolleyes:

Geri