Scudo Sports

Kışa merhaba dediğimiz günlerde güzel bir gün yaşadık bisiklet seven dostlarımızla...

Scudo
Yaww behçet abiii sarsmışın beniiii fotoda :)......
tugrul abı elıne saglık guzel cıkmıs fotolar...

yaaa turhan abi çağırmıştı saolsun ama kocaeli deyim yaaww gelemedim tüüh bee valla güzel bi gezi olmuş...ben gelince bi tane daha isityorum :(:(:(

Valla Önder,bütün ağırlık sen de kalmış.Kısmet ne diyelim.. :D

Selam
Tamam Çağatay, söz, en kısa zamanda seninde olduğun bir gezi düzenleyeceğiz.
Belki sömestre tatilinde bineriz. :D

En son resimdeki Pakistan modeli bisiklete sahibi, sadece süsleri için 700.YTL harcamış. :eek:
16 adat lamba, radyosu, bolbol minik aynaları, 2 adet 6 Voltluk aküsü ve bilimum diğer cicileri bulunmakta. :p
Bu amca, geceleri dolaşıp, gece turlarımıza renk katsa

hadiii cnm 700 ytl sadece süse para vermiş amcama güzel bi bisiklet toplardık yawww ama onunda bisiklet süsüne hastalığı var demek... ilginç..:D

Evet adam tam anlamıyla sankı las vegas stılı yapmıs..helal olsunn valla ıyı ugrasmıs..
Olsun behcet abıı zaten o ara sana bır sey dememısın beynıme kan gıtmıyormus o ara o yuzden :) :) :)

Bizim pisletler pek bi sönük kaldı onun yanında. :(

Bu arada, yılın paparazzi ödülü Tuğrul'a verilecekmiş. ;)
Beni bir Trek (6500) üzerinde görüntülemeyi başarmış. :(
Ama, sürüşünün ne kadar rahatsız olduğu yüzümden belli oluyor değil mi?
(Çamur at, izi kalsın.)

Çok güzel bir gezi olmuş Önder abi. Bu sınavların gözü kör olsun :boese157: abi inşaallah bir defaki sefere

Kelimenin tam anlamıyla "KISKANDIM" !!!!!!!!! :unsure:

Gerçekten bişiler yazmam gerektiğinde yazarım, bilen bilir ama resmen çatladım !
Ve kimse üzerine alınmasın ama; BENCE ciddi sağlık sorunu olmadıkça, böyle bir gruba ve geziye katılamamanın MAZERETİ olamaz ! :mad:
Hepinizi tebrik ediyorum!!
Bu arada ben de daha iyiyim , aslında şu an da bineceğim ama malum omurilik...
Sonuç olarak, resimleri çekenlere, geziye katılanlara , bisiklet sevgisini aşılamak yolunda bişiler yapanlara TEŞEKKÜRLER !

Bu arada sömestr deki gezide İşallah Beraberiz....

Saygılar ergün (Yalova'dan)

Merhaba Turhan ağabey, resimler için teşekkürler..... Görüşmek üzere.....

O son iki resimdeki deliyi nereden buldunuz ? Bi ben eksiğim o bisiklette kafayı sonra bizde onun gibi bisikletle çizmeyiz inşallah. Yanlız formasına bayıldım tam 2006 yılı trendi...

Geri