Scudo Sports

Kısa bir video..

Uğur Çakırlar

Daimi Üye
Tepki
175
Bugün Holy-Gun's Team olarak Tekirdağ sahilindeki benzinlikte takılıyorduk. Ben 180 çalışıyordum Furkan da videoya çekmiş. Atakan'ın da düzenlemesiyle güzel birşey çıktı ortaya. Size sunmak istedim. Daha tam olmuyor ancak az kaldı ;) .

(link)

Çok çalışıyoruz bahara doğru size güzel bir video sunacağız kısmetse. Bu solo bir video oldu ama bakalım artık. Amaç eksikleri görmek. Daha eksik olanların eksiklerini gidermesini sağlamak. Sonuçta burası bir paylaşım platformu değil mi.. ;) .

Scudo
bence birazcık daha hızlı giderken dene ve 180 atar atmaz pedalları kitleme, geri çevir ve 1-2 pedaldan sonra frene asılarak arkana yani ilk baştaki önüne dönersin.birde 180 i attıkdan sonra geri geri giderken gidonu birazcık (yaklaşık 45 derece) sağa çevirmen arkanı dönmene yardımcı olcaktır bence az kalmış tebrikler.

Not:"180 i attıkdan sonra geri geri giderken gidonu birazcık (yaklaşık 45 derece) sağa çevirmen arkanı dönmene yardımcı olcaktır"
bunu sağ ayağını önde kullananlar için söyledim fakat sol ayak önde kullananlar normal koşullarda 180 i diğer taraftan attığı için gidonu sol tarafa kırarak sağ tarafından arkasina döner.Fakat bazı insanlar sağ ayak önde kullanırken sağdan 180 atar bazılarıda sol ayak önde kullanırken soldan 180 atarlar onlarda ne taraftan döndüyse o taraftan tamamlarsa daha güzel görüntü olur tabi diğer taraftan dönemezmi dönmesine döner de öbürü kadar görüntü güzelliği olmaz.(bunlar benim görüşüm herkese iyi forumlar)

180 ci seniiii:D
yaa kanka şu pink bike a vıdeo atmayın ya vıdeo dolana kadar saclarımız beyazlasıyor:D
artık bahara mutant ve holly-guns olrk vıdeo atarız belkı:D

• Beğen
Tepkiler: Uğur Çakırlar
@eraytskrn

Çok teşekkürler Eray ;) . Çalışıyorum.

@neodim_bmx

Tabiki Görkemcim ayıp ettin. Bu arada gyroyu falan sökücem sıkıldım artık:) .

Yorum yapan diğer arkadaşlarada çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız;) .

Video güzel olmuş gerçekten atakanın düzenlemesi ile bende şansa bala çekmiştim uğur çalışırken iyi olmuş yinede artık bahar gelınce devam edıcez soguklarda birşey olmuyor :(

• Beğen
Tepkiler: Uğur Çakırlar
güzel calısma :D fakat madem boyle bir video konmuş bende 180 calısıyorum fakat bana diyorlar 360 ogren once 180 ini iyice kaparsan 360 cıkarırken zorlanırsın bunun dogruluk payını bilen varmı x)

@Ayberk Türk

bunu kim soyledi sana sen once 180 ogren 360 ı cıkartman daha kolay olur zaten 180 atarken yanlislikla 360 atarak ogrendim ben 360 ı ve bi kac arkadasm daha böyle, ornekler de var yani 360 ı cıkartman zor olur diyen kişiyle bikere daha konuş bence hala aynı fikirde mi bir sor eger ayni fikirdeyse bence bidaha ondan fikir alma bunun dogruluk payi bence cok az

@eraytskrn

Katılıyorum. Ha 360 ı öğrenince 180 atmak istemezsin 360 daha rahat gelir bunu diyen çok kişi var buna inanırım eğer bunu demek istediysen ;) .

soyleyen kişi tanınmıs hatırı sayılır bir trialci abimiz (semih günay) zamanında kendi zorlanmıs ondan bana sadece tavsiye verdi kendi deneyimini anlattı yinede yardımlarınız icin tesekkur ederim

Geri