Scudo Sports

kısa bir kaçamak:)

janus_sea

Daimi Üye
Tepki
107
slm şekerler:) bu akşam eğerki hava durumunda yağış gibi bir değişiklik olmaz ise ben ve çağrı kısa bir tur yapacağız dedimki belki iş stresinden uzaklaşmak isteyen arkadaşlar olur saat 19,00 çıkacağız idonun ordan çağrıyı alacağım
katılmak isteyen arkidişler olur ise aşağıdaki forumu doldurması kafi:p
buluşma yeri belirsiz çağrı ile telleşeceğiz ama idealtepe gimadan geleceğim oralarda veya sahil yolu üzerinde 2 deliye rastlarsınız zaten:)benim turuncu bikemi tanımamak mümkünmü hehe
saygı vede sevgilerimle

• Beğen
Tepkiler: gizer
Scudo
oo Abliş :) bensiz geziler yapıyosun hee... oda güzel istanbulda olsaydım gelirdim yanına :D:D:D ii turlamalar..

@janus_sea
:D:D forumu doldurmak:) guzeldi.

sohbeti bol olan, yavas ama istikarli bir gezi oldu. :) cikmaya gec saatte karar verdiik ve yagissiz olduguu icin bulustuk. bi ara yagmur yagdi. ama sonra bostanci'ya gelmeden durdu. janus'un degimiyle guzel bi aksam kacamagi oldu. tşk janus. gorusmek dilegiyle sevgiyle kal...

• Beğen
Tepkiler: gizer
@Cevat_Genc

cnm kardişim sensizdi ama kulaklarını çınlattım daha doğrusu bikenin:)benim kardişin trekini sürmüştüm keyifliydi vsvs..okul bitip istanbula döndüğün zaman pedallarız bolbol cevatcım sen şimdi derslerini sıkı tut yazın bizi bol pedallı günler bekliyor kardişim .
sevgi vede saygılarımla

@Çağrı Tosyalı

tekrar teşekkür ederim çağrı kısa ama çok keyifli bir turdu bu arada makinamı getirmeyi unutmuşum resimler bir sonraki tura inşallah:eek: ben teşekkür ederim eve kadar bana eşlik ettiğin için tekrar pedallamak ve güzel sohpetini paylaşmak dileği ile sağlıcakla kal
sevgi vede saygılarımla

@Çağrı Tosyalı

Çağrı,
Bu aralar ben de bisikleti almaya geleceğim Suadiye' ye. Haberleşelim.

@gizer

güzel bir tur geçirdiğinize sevindim :) , gizer abi hayırdır yaw ne oldu bisikletine..?

ok janus bi dahakine foto makinasini da alirsin. gun batimii cekeriz:) ben de digital yok. analogu da getirmiim. nete yuklemek 1 ayimi alir:) eslik etme konusunda rica ederim. sorun degildi. gorusmek uzere...

tmm ozgurr. ne zaman geleceginii onceden bildirirsen takiliriiz beraber. bisikletini sadece almaya gelme yani. gezebilecegin zamani ayarla... grsrz...

saolasiin nico. denk getirelim de tkrr binelim beraber. grsrz...

@hızlı

Bisiklette bir şey yok Nikolay. Bir süredir karşıda duruyor. Son zamanlarda anadolu yakası ve adalarda bisiklete bindiğim için o tarafta bırakmıştım. Artık geri getirme zamanı geldi.
Görüşmek üzere.

arkadaşlar pazar günü bir gezi planınız var mı?haber verirseniz sevinirim.ösledim hepinizi:)

arkadaşlar pazar günü bir gezi planınız var mı?haber verirseniz sevinirim.

@klavyem3

bu güzel havalar kaçarmı hiç..kesinlikle pedallayacağım önemli bir engel çıkmadıkça:)

hep beraber pedallayalım inşallah yalnız pek tatlı olmuyor...nereleri düşünüyorsunuz.

@klavyem3

idealtepe den başlayıp fenerbahçeye her zamanki rotam:) tekken farklı yerlere gitmek zevkli olmuyor pek fazla, ama katılım olursa biraz daha uzun bir tur neden olmasın?

ben yarın gezeceğim inşallah bisiklet nereye giderse bende oraya.

@klavyem3

ee şimdiden iyi pedallamalar ozaman:)bende bugün pedallayamamanın acısını yarın çıkaracağım inşallah

Geri