Scudo Sports

Kısa Bir Aradan Sonra ; Yine , yeni , yeniden

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
1
Herkese merhabalar ben Kıvıcım, hatırlayan ve yeni gelen arkadaşlara öncelikle selamlar.

Askerlik serüvenimi eskişehirde bitirdikten sonra tekrar bisiklet alemine hızlı bir girişte buludum.
Askerden önce katlanır bisiklet dağ bisikleti fitness bisikleti maceralarım olduktan sonra son olarak vintage 'a sarmıştım..
Fakat ben askere giderken dolar 1.9 iken döndüğümde 2.8'i görmesi sebebi ile vintage'tan tamamiyle vazgeçtim.

Ne yapsam ne yapsam diye dolanırken gene kendimi beşiktaş bike and outdoorda buldum.
2014 yılında Merida t3d'yi alırken aklım hep o mat siyah focus planet 4.0'da kalmıştı.
Ben meridayı alırken focus ile aralarındaki fiyat farkı uçuruma yakındı..
Tabi aradan 1 yıl geçti,aradaki makas kapandı ve birde baktımkı focus beni hala bekliyor :)

Artık tam anlamıyla belli oldu o focus'un bana yazıldığı ve hiç düşünmeden oturdum pazarlığa...
Tabiki beşiktaş bike and outdoor beni gene kırmadı ve her söylediğime peki diyerek benim focusu paketleyip bana verdi :)

Resimler yarın açık havada ;)
Herkese kazasız belasız pedallamalar.

Scudo
Hoşgeldim Kıvılcım.
Geçmiş olsun diyelim sana ;).

Ayrıca yeni bisikletini de güle güle kullan.

ne ara bitirdin askerliği :eek:
ve hoş geldin :D

valla bende anladım ne ara bittiğini,hoşumada gitti askerlik ; az daha dilekçe verip uzun dönem kalcaktım :)

Büyük geçmiş olsun diyeyim, sonrada kazasız pedallamalar dileklerimi ileteyim. Tekrardan hoşgeldin.

Hayirli olsun, kazasiz belasiz pedallamalar insallah...

Hadi geçmiş olsun. Ve yeni bisikletiniz de hayırlı olsun. Ben de askere gideceğim sıra elimdeki bisikletleri satsam mı, dönüşte bombayı patlatıp bi karbon yol bisikleti mi alsam gibi düşünceler icerisindeyken bedelli askerlik çıktı. 18000 i verince rahatlayakaldık, para da bitti, hayaller yattı :)

Öncelikle gecmis olsun, tekrar aramiza döndügün icin sevindim. Yeni bisikletinde hayirli ugurlu olsun, allah kaza bela vermeden kullanmak nasip eder insallah.
Tekrar hosgeldin...:harika:

terhis olmak çok güzel bir duygu üstüne bir de yeni bisiklet almışsın ohh miss bol bol gezmeler, hayırlı olsun.
bu arada başlığı görünce aklıma geldi. yazmadan da edemedim. bizim 313 kd zamanında koğuşta o zamanın leman yazarlarından olgun budak vardı. askerlik bitiyor dergiye yazı yazacak başlık ne olsun fln diye kafa patlatırken "kanki" dedim, başlık; "kısa ama kalın" olsun. :D millet koptu, aynen o başlığı kullandı hala da saklarım o dergiyi. yahu harbiden kısa ama kalın bir askerlikti bizimkisi :D ulen bu askerlik muhabbeti de bitmiyor hee :D

hoşgeldin aramıza yeni bisikletin çok güzel tek eksiği yol bisikleti olmaması :)

güle güle kullanın, sarı çizgiler çok hoş bir hava katmış

@kivilcimb

Evet simdi karakoydeyim. ama hala surekli oralardayim. Sair nedimin oradaki magazanin sahibi benim cok yakin abimdir :) hatta haftada bir hayat-memat'tayim :)

Geri