Scudo Sports

Kış Turu Önerisi

Ahmetgitar

Forum Bağımlısı
Tepki
5.388
İsim
Ahmet
Dostlar,

Olur ya bazen, insan hunharca bisiklet sürmek ister.

Ama mevsim kış.
Yaza kadar hayalleri ertelemek ancak gençlere göre.
İnsan 30 yaşı bitirince hayalleri için birkaç ayı bile beklemez oluyor.

O zaman yaz turu değil de şimdinin turu olsun, kış turu yani.

Terlemeden, susamadan çılgın gibi bisiklet sürmek istiyorum.

Soğuk bana hiçbir zaman sıkıntı olmadı zaten.
Fazladan korunmayı da iyiiii bilirizzzz!
Yeter ki rota söyleyin.

Basıp gideyim!

Selamlar...

Scudo
Rota konusunda en doğru kararı yine senin vereceğine eminim. Tek tavsiyem veya çekincem araç trafiğinin az olduğu mümkünse çok az olduğu yerlerde sürmen en keyiflisi olacaktır.

Bu kış şartlarında otomobil sürücülerinin çoğunluğu bırakın iki tekeri yayalara dahi saygıda acımıyor. O denli kötü bir durum var.

• Beğen
Tepkiler: Ahmetgitar
Takipteyim , Karadeniz de pek güzel şu sıralar

• Beğen
Mersin, adana, hatay (tur of kilikya) önerimdir. Silifke/anamur dan samandağ a hem kültür hem yöresel lezzetler turu olarak unutulmaz bir tur olacaktır. Üstelik mevsim olarak en güzel zamanıdır, sıcaklık, yağış durumu bu bölgede yapılacak bir tur için en uygun değerlerdedir.

• Beğen
Cevap yazan herkese teşekkürler. Ankara çıkışlı olacağı için Mersin sıkıntılı olabilir.
Kız arkadaşımın da eşlik etme isteğini göz önüne alarak Ankara Haymana turu yapmaya karar verdim.
Gidiş dönüş 200km kadar olacak.

@Ahmetgitar merhabalar, ne zaman için düşünüyorsunuz turu ve katılmak isteyenlere de açık mı turunuz :)
Ben de artık turlara başlamak istiyorum :)

@Ahmetgitar
Siz kararınızı vermişsiniz
Ama bir ek fikir sunmak isterim
Kızılcahamam Soğuksu Milli parkını tavsiye edecektim.
Kurt boğazı barajının ilerisinde.
Barajda kamyomcular ya da avcılar huzursuz bir ortam yaratıyorlarsa da milli parkta bunu görmedim

Soğuğun size işlememesinin nedenini bizimle de paylaşın da biz de sürelim :)

@Pureal maalesef yukarıda yazdığım gibi arkadaşımla gideceğim. İlk kez birisiyle tur yapıyor olacağım ki aslen yalnızlığı daha çok seviyorum.
Haftaya için düşünüyoruz.

@Hastateker teşekkürler, güzel bir öneri. Araştırayım.

@Hastateker dediğiniz yerde kamp atılacak yer mevcut mu? Planladığım tur güzergahında olan bir yerdi. Bahar sonu veya yaz başlarında olacak kısmetse. Ankara'dan 1 günde gidilebilirdi sanırım mesafeyi hatırlayamadım şimdi ama.

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
@S.Koca
Ankarada kamp yapılabilecek yerler arasında olarak gözüküyor. Özel ayrılmış bir kamp alanı yok diye biliyorum ama ağaçların arasına atılabilir
Eryamandan 95 km idi

• Beğen
Tepkiler: S.Koca
@Hastateker teşekkürler kamp alanı olmasın zaten. Ses etmesinler yeter. 1 günlük yol o zaman, tam istediğim gibi. Çok teşekkür ettim. Bu arada milli parklar müdürlüğünün bir uygulaması var ödül alan. Telefondaydı geçenlerde sildim yer sorunu nedeniyle. Tavsiye ederim kamplı tur yapacaklara çok faydalı olacaktır.

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
Mart ayında çokça eğlenceli bir o kadar hunharca olan kop dağı anadolu turu olabilir
Erzurum başlangıçlı- Kop dağı geçidi şehitliği 2409 rakım - Bayburt-Gümüşhane turu tam bal kaymak tadında .

(link)

18 mart 2017 yeni bitirdiğim tur içinden video ve fotoğraf

Geri