Scudo Sports

Kış turları ve turcuları

@palabeyi
Kış geçti

Discovery II Mini cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
@mmehmedd
Kışın yazmıştım ama yazın tam gaz devam ediyoruz

@mariokaldato Matarayı suluğa nasıl takıyorsunuz? Çanta engel olmuyor mu?

@mehmetsunu
Kış lobisi harekete geçti nihayet :D
Kışı seviyorum, farklı bir duruşu var adeta. Yollar çok daha boş. Araba sayısıda yaya sayısıda azalıyor. 4-5 Derece havada Büyükada'ya gidin mesela. Sokaklar, binalar sizinmiş gibi gezin. Yayasız, faytonsuz adanın keyfine varın. Köy yollarına girin, uzak rotalar çizin. Kısacası evde oturup kombiyi yakacağınıza içlik giyip yağları yakın :harika:

Kış gelmiş idi yağmur yağıyor idi hava 2 derece idi çok üşümüş idim bisiklete binilmez diye aklımdan geçiriyor idim arabanın camından buğuyu sildim birde ne göreyim! Beni bisiklete özendiren adamın biskleti yağmurun altında marketin önünde durmakta idi! Kendimden utanmış idim! (Kudret abi üslubu oldu neyse!)

@Ahmetgitar

Gerçekten efsane bir adammış part 1 i büyük bir keyifle izledim diyebilirim. Biz burada yağmur yağar mı kar yağar mı düşer miyiz ıslanır mıyız yada üşür müyüz diye düşünürken adam 3 metre buzun üstünde fırtınada pedallıyor valla helal olsun ilham verici. Paylaşım için teşekkürler.

Dünden kalanlar.

IMG_20171122_120404.jpg

IMG_20171122_120842.jpg

IMG_20171122_123844.jpg

IMG_20171122_125222.jpg
IMG_20171122_130908.jpg

Arkadaş uyuyamamış. Muhtemelen yeteri kadar beslenemedi. İzler baya tazeydi.Bu yıl kuşburnu vs ağaçlarında meyve çoktu ama genede yeteri kadar beslenememiş galiba. Popülasyonları insanlara rağmen bu aralar arttı sanırım. 41 numara giyiyorum. Arka ayak izi benim ayak izimden büyük.

IMG_20171122_132239.jpg

@Levent11

enteresan, melankolik ve tedirgin edici fotoğraflar. Bu yılın ilk kış fotoları. Nereden olduğu hakkında bilgi verirmisiniz. Merak ettim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@BerkEvren hayran kaldım resmen ben hafif yağmurda kayar mıyım diye çıkamıyorum adam buzun üstünde gidiyor

Evettttt yıllar yıllar önce ben açmıştım bu başlığı yine bir kış ayı kapıdan pencereden göründü, peki fikrim değiştimi tabikide hayır. Bu kış bir tura çıkıp şöyle marılboro herif gibi kış ateşi yakarak çubuk ile olmayan cuvaramı yakmak istiyorum. Çıksam mı çıkmasam mı ikilemde kaldım.

• Beğen
Tepkiler: makaram
Geri