Scudo Sports

kış sezonu-kartepe bisiklet takımı dudullu-göçbeyli hattı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Cumartesi sabahi bir yagmur gecisi olma ihtimali var, kuzeyden ruzgar da esecek gibi gorunuyor. Pazar acik gorunuyor ama yerler kurur mu bilmek zor. Aklinizda olsun...

@m.klcts

Muhammed senle daha çalışacağız .yani henüz 50 km non stop olayı için erken ,bekleyen Derviş muradına ermiş,önce etabı tanıyacak ,senle etabı birlikte göreceğiz ,asla hız yapmayacağız. ,ocakta olabilir ,birlikte keşif yapacağız sende olayı görecek etabı öğreneceksin .

(link)

etabın özelliği

1- 6 adet eğim,4'üncü eğim uzun,
2- kömürlük -kervansaray-bıçkıderede köy içlerinde eğimler ama kısa
3- bıçkıdereden sonra adamı yamultan eğimler üst üste en serti 13 eğim,
4- göçbeyliye kadar adamın feleğini şaşırtan eğimler, özellikle hayl hitler rampası:komik: 200 metre

bu pazar lastiği patlayanı beklemek yok,herkes turu tamamlamak ile sorumlu,açıkça ekipten gelen olmaz ise tek başıma idman yaparım,biliyorsunuz tek tabanca işi bitiririm,gerçi dostlar alışverişte görsün misali ne durumda olduğumuzu bi görelim,kendi namıma kesileceğimi hiç mi hiç zannetmiyorum,yalnız bıçkıdereden sonra gelen sert eğimlerde tempoyu çekerim,tahminen 50-34 arka 11-36 ile üç saat durmadan pedal çeviririm,
göçbeylide köfte olmayacak çünki,hava 16.30 'da kararmakta
dönüşü viaporttan,kayışdağı yapacağım,göçbeylide en fazla 30 dakika mola ne fazla ne eksik

yağış ct 'den olmaz ise ben abbas saat 11.00 dudulludan basar ,göçbeylide dururum,büyük olasılıkla 3 saat durmadan makara yapacağım,göçbeylide durma olayı 15-20 dakika en çok 30,en iyi derece 2 saat 30 dakika olurki,biraz zor gibi,bu etapta ara verirsen geriye düşersin ,geçen sene eylül ayı idi 2 saat 5 dakika,ekipten sadece kerim net cevap verdi,kerim 11.00 'den sonra dudulluda yokum .

(link)

ct şile tarafları sağanak geçişi ,yeşillik alana fazla indirir ,ertesi güne ömerli inişi zemin ıslak olur, bu nedenle ocağa bakacağız ,

illaki olacak-50 km non stop,

açık tarihler

3-10-17-24-31

ocak ,

yav ekip,düşündümde amatör kalıyoruz proların yanında,adamlar haftanın 3 günü 300 km idman yapıyorlar ,hemide asla pedal kesmiyorlar ,ayda eder 1200 km,senede eder 14.400 km ,böyle çalışanları hiç kimse tutamaz ,tabi yılda 36.000 km yapanları düşünün ,pedal kesmeden,haftada 3 gün 250 km non stop yapanları,allah allah beynim şimdiden durdu:komik:;):):)

İleri yaşlarda kemik erimesi ve kas kütle kaybı

ekip burda öyle dediğime bakmayın,şeytana uyacağım 50 km basacağım .:komik::komik::komik::komik:

Dun sakaryaya gittim, ozellikle kocaeliden sonra tarlalar donmustu, kiragi vardi.
Benim baktigim sat24 sitesinde yagmur ihtimali azalmis gorunuyor ancak kiragi olursa yol bisikleti icin risk olusturur muhtemelen.

@Ozan k.

işte şimdi aklıma kim geldi:) pro dostum volkan akboga ,almanyada elitlerde 3' üncülüğü var,-20 derecede idman yapıyor ormanlarda ,tabi aksesuarlar sağlam ,mtb'mi özledim ;)

Kerim eyvallah derim illa gidelim dersen ,ct irtibatlaşalım dediğim gibi saat 18.00 Den sonra eve geçecem ama biliyorsun benim sıkıntımı ,sinyal inşallah zayıf olmaz ,evden mesaj atarım ,pazar günü Ömerli inişinde yerler ıslak olur ise mecburen yavaş tempo ineceğim el mahkum ,yüzde 90 gidiyorum ,

Kudret hoca bugun oglenden sonra alemdag tarafinda isim vardi, islerimi halledince dedim omerli, komurluk, bickidere , gocbeyli ve burdanda eve gecerim diye yola çıktim, tabiki bu guzergahi arabayla gecip hava isi derecelerine ve yolun islaklik durumunu gozlemlemek istedim.velhasil omerliyi tirmandikran sonra komurluk tabelalarin oradan iceri girdim saat 17 civarı falan, gozlemlerim.yol kenarlari islak havada 6 °idi yolu devam ettim icerilere dogru girdikce issizlasiyor bu guzergah bickidere rampalarinda hava sicakligi 3 ° ye kadar dustu ve yol kenarlari kiragi yagmis islak vaziyette gocbeyline gelince 6° ye tekrar yukseldi .diyecegim su, bu guzergah istanbulda hava 16 - 17 ° olmasi lazimki buralarin isisi da bi nebze yukselsin hele hele sabah erken saatlerde bu guzergah cok teklikeli olur soguk olmasindan ziyade yol kenarlarinin islak olup gizli buzlanma bile olabilir kara buz dedikleri olay. Bilgi babinda aydinlatmak istedim.

Nedemek hocam bizim bu yastan sonra yaş a basarken tedbirli olmamiz lazim[emoji12] [emoji468]

• Beğen
Tepkiler: Güray Görkem
@irfanyazicitunc

aynen,gizli buzlanma silik 25 teker için ölüm fermanı , inişlerde bıçkıdereden sonra kesin dikkat gerekir,yardırarak inilmez ,bu pazar aynen kontrollü iniş olur.:harika:

Sahille bickidere arasinda 6° oynuyor hesabi buna gore yapip tedbili kiyafetle cikmak en mantiklisi olur.

@irfanyazicitunc

aynen irfan kaptan,3 adet yün çorap beni kurtarıyor ,2 derecede sürmüştüm,.

ekip,

irfan kaptanın verdiği rapor dahilinde zamanlama olmayacak 3 saat makara yapacağız ve asla durmayacağız (50 km boyunca )durmak bıçkıdere taraflarında üşümektir,100 km ya yapılacak ya yapılacak.ekibi zorlamıyorum ekip serbesttir ,ben abbas aynen gider.

Simdi sahilde suruyorum burada bile yer yer kiragi var islak yerler bayagi kaygan. Hava aslinda pek soguk degil ama yerler kaygan. Galiba kışları yol bisikletiyle ancak bildik yerlerde efendi bir tempoyla surmek mumkun olacak, zaman tutunca insan ister istemez frene basmaya çekiniyor bu da kazaya davetiye çıkarıyor.

@Ozan k.

bu tamami ile kişinin kabiliyetine bağlıdır,furkan ile ben küçük çamlıcadan sonra gelen çok dik eğimde tırmandık, yerler ıslak idi,ikimizinde tekeri kaydı ama paniklemedik ,çıkmaya devam ettik,esas önemli olan inişlerdir,ora ömerlidir,burada dikkat şart,birde bıçkıdereden sonra gelen uzun iniş var, buraya dikkat edilecek ve taşdelen su dolum tesisine gelirken keskin viraja dikkat edilecek,son olarak göçbeyliye gelirken bir iniş var sağa dönüşte çok dikkat edilecek,her km 'sini bilirim buraların .

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri