Scudo Sports

kış sezonu-kartepe bisiklet takımı dudullu-göçbeyli hattı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Valla beyler bu gün sizlerle beraber cok keyifli gecti .veledromdan sonra basibuyuk egimleri pasimizi aldi yanliz bugun egimlerde karbon larin arasinda kaldim sanirim baharda bi karbon yolda bana gozukuyor gibi.herkezin emegine saglik iyi bir pazar gecirdik selamlar.

@irfanyazicitunc

Rampasız bir tur olurmuydu ? Olmadı, gayette güzel oldu. Hava koşullarıda bugün oldukça elverişydi keyifli bir tur oldu. Artık yol bisikketine geçme vakti geldi İrfan ağabey senide yolcu yapalım :)

@m.klcts

sinyal düzeldi,bu mesajı attığında çıkmış idim muhammed,dün konuştuklarımı tekrarlarsak ,nisanda hazır ol bıçkıdereye

@irfanyazicitunc

sinyal yeni düzeldi şimdi yazıyorum,
valla benim aliminyum ,pedalsız 7.5 kilo,bugün gürsele öğle sonrası bakacağım ,500 dolar kapora vermiş di birisi,satılmadı ise bi konuşayım tabi karar senin irfan kaptan

(link)

(link)

ekip ct ayın 19 'u bıçkıdere derseniz ben abbas aynen uyar .erkan çalışmıyor ise gelebilir,20 aralık yağmur.

bıçkıdereden göçbeyliye doğru ort hızınız kaç olacak acaba? peşpeşe bir sürü yokuş var

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
@yasirkidil
yasir bey ,dudullu-bıçkıdere 33 km 'dir,6 adet şile eğimi,kervansaray kömürlükde köy içinde eğimler ,durmadan basarız ,50 yaş üstü derecem 1 saat 31 dakika,bıçkıderede durulmaz fazla,
göçbeyliye kadar tüm eğimleri alırız ,burada 2008 'den beri çalışılmaktadır.

ekip,
pazar saat 22.00 de yapılan toplantı sonucunda,7 mart bina tuzla buz oluyor,şubat sonu elektrikler kesiliyor,2.5 ay daha topik açık olur.sonra kapatacağım,
heybeliden selam ederim,tabi özelden, özel topiği devam ettiririz,muhammede özelden ulaşırım nisan için,mart taşınma dertleri ile uğraşacağım.son durumlar bunlar .

havalar bi acaip,tam bisiklet havası pazara bozuyor,ct için furkan bi şey demedi,erkan o.k kerim o.k ,gerçi muhammed için o.k dersem ,sorumluluğu bana ait olur, muhammed ile beraber tırmanacağız ,ömerli inişinde beni geçmeyecek,ekip serbest olur,muhammed en azından etabı anlamış olur,bilare nisana hazır olur,muhammed henüz 33 km non stop yapmayacak.

@Kudret Kurtcebe
Selamlar kudret hoca muhammet pazar gunu gördüğüm kadarıyla genc ve hirsli arkadas ama ne hikmetse yas genc olunca kan kayniyor surekli onde gitme sollama zigzag yapmalari gordum tamam ne guzel bu grupta olmak muhammet acisindan onurlu olmasi gerek ,sahiplenilmiste kendisine ,ama kudret hocanin tavsiyelerine ve kriterlerine uyarsa iyi bir yerlere gelir.
Muhammet beni sakin yanlis anlama ben senin abinim selamlar.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri