çamuru yedik,ben aytek volkan akboğa,gebzeye tren yapmış idik,ordan direk güney yoldan gittik suadiye eğimden otele ,benzincide durduk ,yağmura yakalandık,üst baş berbat olmuş idi.
kerim nostalji yaptın beni,tolga dost ile yük vagonunda bura 5 bisiklet alıyor idi en fazla 10 idi 5'inci tur kartepe,
banliyö treni büyük derbentte duruyor idi, oradan 1 km sonra maşukiye eğiminden ta 1640 'a çıktık
@Kudret Kurtcebe
Kudret abi artık avrupa yakasını da fethettiniz bende pazar günü Florya-Sarıyer yapacağım sahilden belki denk geliriz, bebek yokuşunu arabayla çıkmak bile zor. Zor bir iş başarıyorsunuz.
Aytekin Ercan yağmur çamur kış demeden kartepe zirvede tebrikler arkada ki bagaj ilgimi çekti uzun turlarda bizde böyle birşey yapsak tabi ağırlık yapacak
aytek evlendi sapancada zannederim ,hali ile kartepeyi rahat bırakmaz,
erkan 200 km 'de ağırlık olmaz ,ama tur anlayışı olur 2 günlüğüne o vakit çanta olurda ben biliyorsun günü birlik severim .
16 haziran 2015 'de yolu aldık,teker rubena '6 'ıncı ayda,6 ay daha dayandıracağız ,bu rubena 2 yılda kevgire döner,zincirin arası daha açılmadı.
ucuz tekere ve zincire mahkumuz ,200 liralık teker bana dayanmaz.
eyvah,yüzde 47 ,:islik::islik::islik::islik::islik::islik::islik:önce adem ile bu pazar 28 eğimi zorlayalım,akabinde dudulluda buluşarak bu noktaya gidelim,