Scudo Sports

kış sezonu-kartepe bisiklet takımı dudullu-göçbeyli hattı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Men's Leaderboard küçük bebek eğimi

RankNameSpeedPowerVAMTime
1Samet Yavuz11.0km/h216W1322(link)
2Seyit Hasan Çabuk10.3km/h369W1240(link)
3Oguz Kaan Demet10.3km/h232W1236(link)
5Emre Kutlay8.4km/h206W1007(link)
6Selçuk #SHARP8.3km/h232W999(link)
7Selçuk Sarıtaş7.8km/h259W933(link)
8Mark M.6.9km/h228W830(link)
9XRS Bugra6.1km/h302W735(link)
11can kocak6.0km/h23W724(link)
13Can Fırat5.3km/h312W632(link)
14Selcuk K.4.6km/h160W547(link)
15Muhammed Üveys Kızılhan4.3km/h160W519(link)
16Serdar Maras4.1km/h157W492(link)
18Tahsin Gok3.4km/h-410(link)
19Efe Yamac Yarbasi3.1km/h122W373(link)
20Ömer Abay3.0km/h129W365(link)

Scudo
kerim 29 kasıma ayar,dereceler yukarda 16 kişi denemiş,küçük bebek eğimi ,17 'inci ben denedim 14 dakika 3 mola ,saat tutarız,18'inci sen olacan mtb 'de,mtb 'den yola geçişini kutlayacağız

(link)

@Kerim A.

kerim, pazar topiğe gir, saat 08.00 'de
son duruma bakalım,yerler ıslak olur ise tırmanış başka pazara kalır.

ekip,

ozan tuzcu-erkan-kerim-furkan,
forma olayına başta karşı idim,insanları tek tip yapmak gibi ,ama bizim takımın bir özelliği olmalı idi,218 km 'yi bi günde almak ,99 km gidip 15 km çıkmak,bu zoru yaşayan formaya hak kazanacak idi, bu işi karşılıksız yaptık,ve zoru anladık,savaştan çıktık,sonunda formalara hak kazandık,
bu takımda yer alan pedal dostlarımın başka turlara katılmalarında asla benim açıdan sorun yoktu ,ama zaman şunu gösterdiki,pedal dostlarım yoğun olarak başka turlarda bulunmadılar takıma sahip çıktılar,kendilerine teşekkür ederim,
bu forma 218 km 'in hikayesidir,bunu bu takım çok iyi bilir,
ozan dostumuza gelince ,ozan ile kartepeyi alacağız,ama maşukiyeden,gidiş otobüs dönüş bisiklet olacak,
izmite otobüs ile giderek,27 km sonra 17 km eğime gireceğiz,17 ineceğiz 84 km yalova yapacağız.
toplam 145 km ,pendik -bostancı 20 km bana 165 km yazacak ,ıron man turu oluyor,
bilare ,suadiye yolu yapılana kadar durum bu.kartepenin ikizi maşukiyedir ve iki adet kartepe güzergah alternatifimiz olmuştur

http://www.mgm.gov.tr/FTPDATA/analiz/harita/png/haritatahmingun2.png

kerim günaydın,29 kasım bu,yağmur,yerler ıslak olacak,yarın saat 08.00 de topiğe girelim,son durumu yazarız,şu an yerler ıslak.

@Güray Görkem

günayın güray
yarın yüzde 80 yerler ıslak olur,kerimin yolu haftaya gözüktü,bunu kutlayacaktık bu pazar ama geçit vermiyor hava,6 aralığa yol ile kerim bebeği yemeye çalışacak,yol bisikletine nasip olacak küçük bebek eğimi,kerim yollada alır orayı,sistem farklı olacak yalnız mtb 'in sistemi kadar rahat olmayacaktır.

@adem dualı

eyvallah adem, hava geçit vermiyor,yarın sabah topiğe saat 08.00 'de girersen son duruma bakarız,sorun şu 28 eğim çok sert olduğundan benim teker 25 hacim silik kesin arka kaydırır,ve denge kaybettirir kesin olarak yerler kuru olmalı,bu gün pek güneş açmayacak gibi ,yarınada çiseleme yağmur, 6 aralığa kayabilir.

@Kudret Kurtcebe günaydın abi bugün evde olduğum için gün biraz geç aydınlandı haftanın yorgunluğu malum :) hava hala karanlık gerçi yağmur devam, yarın yağmur gözükmesede dün ki gibi güneş çıkmadığı için yerler kurumayacak öyle görünüyor 6 aralığa bakacağız artık yinede sabah bir kontrol yaparız ;)
@Güray Görkem benim bacaklar iyice alışmadan yol ile bebeğe girmem abi riskli dizler için önce yeni sisteme alışalım ondan sonra inş

@Kerim A.

yarın saat 08.00 mesaj atarım ,
kerim,mantıklı,yeni yol ile durum senin için oldukça güç olacaktır,ayna kolun 50-34 arka 11-28 olur ise cidden zor olacak ,yalnız yarın yerler kuru olur ise operasyon olacak,fakat mtb nasıl olsa yedekte,ve hatta 6 aralığa yedek mtb devreye girer,bu arada ademde cyclo cross yol var sistemini bilmiyorum ,ama eğer satmadı ise adem eski mtb 'yi ,onla gelebilir.

@adem dualı

adem sistem nedir? ayna kol kaçlı arka ruble 11-28 'mi ?

http://blog.bosorowerem.pl/wp-content/uploads/2015/05/cx_race.jpg

cyco,çamur dinlemez:harika:

@adem dualı

adem,burada yerler kurudu,sabah yağış olmaz ise ben abbas küçük bebek eğimine yollanacağım,kerim ile 09.00 da üsküdar motor iskelede olacağız ,09.05 beşiktaştayız ,sen barboros heykelin orda beklersin ,yeterki yerler ıslak olmasın.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri