Scudo Sports

kış sezonu-kartepe bisiklet takımı dudullu-göçbeyli hattı

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
2 gundur benım lastıkler de 3 defa patladı dış lastiği swalbeden daha ıyısını aldım conti denedım patladı akort vs yaptırdım yıne patladı.

yada çukurların üstünden geçerken ayağa kalkmıyorum ondan oluyor. ama iyi oldu hızlı lastik değiştirmeye başladım. işin ilginci 3500 km yı geçen swalbe ön lastik hiç patlamadı. arka swalbe 2 defa sıfırı ile yeniledim 10 defa patlamıştır.

Scudo
bugün itibari ile,ozan tuzcu ekibe dahil olmuştur,gerek polinez dönüşü gösterdiği çavuşbaşı eğimindeki başarısı gerekse küçük bebek eğimi,
muhammed ise henüz hazırlık aşamasında olup,ayrıca anne babası ile bir ara yüz yüze görüşeceğim,
bu pazar ,ekip dışı misafirimiz cem olacaktır ,kendisine katılımda bulunduğu için teşekkür ederiz.

22 kasım kanlıca yoğurt-bilare çamlıca eğimleri

1- ozan tuzcu 09.00 nero kafe bostancı
2- muhammed üsküdar motor iskele 10.00
3- furkan saat 10.45 beylerbeyi
4- kerim beylerbeyi 10.45
5- cem 09.00 nero kafe

@Güray Görkem
Güray bey oldumu şimdi bir türlü denk gelmedik yahu bu ne kısmetsizlik :) neyse yapacak birşey yok geçmiş olsun bu havalar migreni tetikliyor dikkat etmeli biberiye çayı tavsiye ederim ;)

@Güray Görkem

durum anlaşılmıştır,;):)

22 kasım kanlıca yoğurt-bilare çamlıca eğimleri

1- ozan tuzcu 09.00 nero kafe bostancı
2- muhammed üsküdar motor iskele 10.00
3- furkan saat 10.45 beylerbeyi
4- kerim beylerbeyi 10.45
5- erkan hekimbaşı-11.00
6- cem 09.00 nero kafe

önemli güncelleme

bugün itibari ile,ozan tuzcu ekibe dahil olmuştur,gerek polinez dönüşü gösterdiği çavuşbaşı eğimindeki başarısı gerekse küçük bebek eğimi,
muhammed ise henüz hazırlık aşamasında olup,ayrıca anne babası ile bir ara yüz yüze görüşeceğim,
bu pazar ,ekip dışı misafirimiz cem olacaktır ,kendisine katılımda bulunduğu için teşekkür ederiz.

saat 22.12,
23.00 ben forumdan çıkarım,.rüzgar sert olacak ,bu bakımdan inişli yerler risk taşıyabilir,çamlıca inişi riskli olacaktır
yarın son durumu belirleriz.sahilde bile çok sert esecek rüzgar öyle gözüküyor.

2015-11-22Pazarhttp://www.havadurumu15gunluk.net/images/imgs/40.jpghttp://www.havadurumu15gunluk.net/havadurumu/images/trans.gifRüzgarlı 20°C 16°C
Paz
09
10111213141516
0910111213141516
Tahmin
Sıc. (°C)17°18°18°19°19°20°20°19°
RealFeel®13°14°15°16°17°18°17°16°
Nem58%56%55%54%54%53%54%56%
0910111213141516
Yağmur0%0%0%0%0%0%0%0%
Kar0%0%0%0%0%0%0%0%
Buz0%0%0%0%0%0%0%0%
0910111213141516
Rüzgar (km/s)48 GGB50 GGB52 GGB52 GGB52 GGB50 GB48 GB44 GGB
UV Endeksi11222110
Bulutlarla Kaplı29%31%33%24%14%4%4%5%
Çiy Noktası10°10°10°10°

[TFOOT] [/TFOOT]

günaydın ekip,
saat 05.04
dışarda çok sert lodos esiyor,grubta muhammed henüz yeni olduğundan ,muhammedin çıkmaması gerekiyor,(özelden mesaj attım)bu nedenle ekipçe muhammede göre hareket ederek turu iptal ediyoruz .haftaya 29 kasıma bakacağız,yağmur gözüküyor.ct 'de aynı durum ,ve fırtına ,pastırma sıcakları bitti.

(link)

çok ciddi rüzgar bütün gün ,sele üstünde risk var 48 km çok fazla

(link)

fırtına.

(link)

hava durumu alarmda

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/img_2801-png.44119/

bu etap öyle böyle değil bu ekip kartepeyi dümdüz eder.:harika:
uludağı lime lime doğrar

kurallar dikkat çekici ve istikrarlı

Performans odaklı, bol tekrarlı yol bisikleti grubu/takımıdır..
...
Velocity 216 bisiklet grubu sadece Anadolu yakasında ikamet eden ve/veya Anadolu yakasındaki antremanlara katılabilecek durumdaki bisikletçilerden oluşmaktadır.
Performans grubu olduğundan; eforlu sürüşler yapabilecek, kendini geliştirmeyi hedef edinmiş 'sporcu' mantığındaki kişilerden oluşmaktadır.
Gezelim-görelim turları değil; grubun genel kapasitesini zorlayıcı antremanlar yapılmaktadır.

öğle sonrası kadıköye doğru çıkış yaparım ,pazar pazar afakanlar basar beni

Velodrom'un üstünü kapatmak lazım .

Bisiklet markaları bu işin üstesinden gelir aslında. Kapat üstünü . Yaz logonu çatıya. Gerekirse bilboard yap anlaş belediye ile.

Olan vericek.

Mtb parkuru için de aynı şeyi düşünüyorum.

Kudret abi bu işi yapsan yapsan sen yaparsın:p:p:p . Kesenin ağzını aç.

image.jpg Ben sabah pastane yolunu uzatip camlicaya bir baktim, iniste ruzgara dikkat etmek lazim gercekten. 3-4 dakika asagi iniste hem yandan sert vurdu hem de pis bir oksuruk yapti, hala oksuruyorum.
Ogleden sonra spora mi gitsem basibuyuk taraflarina mi baksam karar veremedim.

Bugün spantone gelişen olay bir olay ile Çamlıca'da olduk ,en sert yerden çıktık ,döndük diğer yerden çıktık,rüzgar sert idi,inişte hızlı inmek riskli idi ,bu arada Furkan ayar 10 numara oldu

@Güray Görkem

Piyango vurursa olur bu iş Güray dostum

Kudret abi bu işi bizim değil , yetkililerin düşünmesi lazım. Bisiklet sporu kışında yapılır. Bisiklet yaz sporu değildir.

Furkan fotoğrafları görelim.

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
Erkan senden de fotoğraf bekliyorum. Kerim senden de.

Evde iki gün kötü oldu.

Avrupa yakasına niye velodrom yapılmıyor. Onların başı kel mi ?

Bisiklet sporu Anadolu yakasında mı yapılıyor sadece.

Bugün pencereden dışarı baktım çok duygulandım. Komşum ÖZER bey çocuklarıyla bu fırtınalı havada bisiklet sürüyordu.Koca maltepe üniversitesinde bisiklet süren yok. Kudret abi ve Furkan gördünüz eğimleri ve orman havasını.

Hergün çıkıyorum bisikletle ,gençler görsün heves etsinler diye.

• Beğen
Tepkiler: Kerim A.
malesef bende de resim yok ben ferdi takıldım çamlıcaya çıkdım furkana alo dedim dönüşe geçmişler neyse siz devam edin dedim dönüşü aynı yerden küçuksu dan hekimbaşı rampası yenimahalle den indim tekrar küçuksu ordan rasathane rampasınıda aldım turu böylece 31.5 km ile bitirdim
(link)

O baş döndürücü 4 tekerlek nasıl da kolay bir iletişim aracı olmuş. Günlük kelime haznesi 20 ye düştü kudret abi. Aynen,yani,by, ve geriye kalan 17

Erkan strava notlarına baktım. İskender de yemişsin:p:p:p

@Güray Görkem

yapılacak bi şey yok malesef,içte yoksa yoktur,76'dan bu yana istanbulda bisiklet sürücüsü zati çoğalmadı,1 milyon bisiklet sürücüsünün kemikleşmesi lazımda,bu halkta o cehit biraz zor bir kaç nesil geçecek ,belki olur. ben göremem, kaldı 20 yılım ya da 30 ,devam durmayacağım .koca kainatta bu 30 yıl 30 saniyedir.30 saniyede selede geçer benim.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri