Scudo Sports

"kış sezonu hafta içi ve hafta sonu antreman turları çalışma topiği"

@Kudret Kurtcebe

bizim evde yıkılıyor ocak ayında inşaat şirketi para vericekmiş, bakalım yeni bisiklet alma durumu olabilir kira parası da verecekler biz kirada kalmıyoruz şimdi 2 aya ocak ayına kadar peşin verirlerse parayı hiç durmam hemen alırım bir karbon mtb

o zamana kadar ufak tefek modifiye yaparım artık öyle grup setli maşa jant lastik değiştirmeyi askıya aldım

bagajı zaten sökmustum trekten lastikleride 1.50 yerine, geotechten soktüğüm lastıklerı treğe taktım. diğer butun anahtarları da kendim alıp kendim yaptım. şu anda trek her yola gıdebilecek durumda lastıkler 2.20 bısıklet bıraz ağırlaştı sankı :D bugun karda çıktım 10 cm kaymadı tekerler :D vitesler tamam frenler tamam herşeyi tamamdır :in:

bugun 15 km yapmışım fazla yapamadım tipi vardı ama motosikletlerin ve 4 tekerlerin kaydığı yolda benım lastıkler kaymadı :evil:

Scudo
@İsa İhsan Akdoğan

aha
şimdi yakaladım seni,,:)
topik bi anda oldu inşaat ,
bizim binada aynen öyle inşaat firması satın aldı bi adet daire,
ama bizim iş toplantılara bakıyor daha belli değil

12 ocağa bakacağız kesin havaya bağlıyız
bu pazar galba iş kötü öyle gözükmekte ama dostlar alışverişte görsün dersek düz yol tuzlada ama oralarda su birikintileri felan bizi bekler gibi ,yani belli değil durum
22 aralık kötü 40 km rüzgar ,29 aralık 45 km rüzgar
5 ocak kar yağışı ,12 ocakta hava açıyor ,,

@Kudret Kurtcebe

1.5 senedir sonunda bir inşaat şirketi ile anlaştılar işte bizimkilerde 1 senedir bekliyordu 2 ay süre vermişler evi boşaltmak için bakalım bizim şirkette 4 daire + 1 dukkan alıyor iyi para kazanıyorlar anlayacağınız inşaatçılar birde çabuk yapsalarda yapılır yapılmaz satıcaz evi :eek:

http://cache.donanimhaber.com/ImageThumbnail2.aspx?path=http://u1312.hizliresim.com/1j/c/vf4d2.jpg&t=20079834&size=1&bound=0&border=0&resolution=0&overrides=240

yeni kar yağışları yolda anlaşılan

• Beğen
Tepkiler: Erkan Közen
http://www.nwcsaf.org/NRT_images/SAFN-EU-PC1__-MAG1-LAST.GIF

bu kütle ulaştı sayılır istanbula aralık ayı karlı geçicek anlaşılan

• Beğen
http://u1312.hizliresim.com/1j/c/vf7m7.png

Bize şu an Batı Karadeniz üzerinden getirdiği karın Moldova ve Romanyadaki görüntüleri

http://u1312.hizliresim.com/1j/c/vfbd9.jpg

• Beğen
@Kudret Kurtcebe

ben nadasa çekildim abi :D
termal yok, ıslak zeminde asfaltta sürmeyi de hiç sevmem o yüzden kışın yatış gözüküyor

Pazar
(link)Parçalı Bulutlu. En yüksek 9C. Rüzgâr GGB, 10 ila 15 km/sa.

Pazar gecesi
(link)Genel Olarak Açık. En düşük 7C. Rüzgâr DKD, 10 ila 15 km/sa.

bostancıda saat 10.00 da buluşarak ne yapacağımıza karar veririz ,,yüksek rakımlarda kar kalır ve zemin kesin ıslak olur bu nedenle aşağıda süreceğiz öyle gözükmekte ,,
evet kerim yok erkan belki gelir isa var herhalde artı can ve alp dostlar ile bi yerlere gideriz herhal.

Hourly6AM12 Noon6PM12 Midnight
Sıcaklık | Çiğ Noktası8 | 28 | 19 | 29 | 3
Rüzgar8 km/h GGB11 km/h GGB8 km/h Güney5 km/h KD

evet bizim sokakta sağda solda kar birikintileri var pazara bu birikintiler kalırsa ben nadasa çekilirim,

karda bisiklet,,

arada sırada düşülür,,

Günaydın arkadaşlar, akşam ne turdu bee kar kıyamet:) sultanahmet'e gittim , koskoca sultanahmette bir tek ben vardım; yaya, vatandaş, bile yok denecek kadar azdı :)

• Beğen
@Muzaffer K.

dostum muzaffer ,
senle ile yaptığımız antremanı hatırla o günki çerez bi antreman idi ,dönüşte tempo süratli oldu
şimdi kısa mesafede pek bi şey anlaşılmaz ,ama işe giderken bisiklet ile gitmek ayrıca arada sırada gece sürüşleri olursa bu kış aylarında en azından bunların toplamı insana fayda sağlar ,
şöyleki,
diyelim gece sürüşleri gezi modunda olursa 30 km de iş biter ise, sabah işe 20 km den 5 günde 100 km düz yolda gidilirse dudullu-göçbeylide az sıkıntı çekilir ,ama tek bi fark var o da şu 6-7-10-13 eğimlerde sürat kesmeden gideceğiz ,ilk denemede kesilme olursa bekleme olacak isa içinde aynı durum can ve alp içinde ,zati biz b takımını oluşturacağız
12 ocağa kadar sen gece sürüşleri yaparsın ve zati işe bisiklet ile gidiyorsun keza kerimde öyle ,ha kerimde spd yok ama ortalama 34 yaptı orada 2 saat 3 dakikada durmadan yolu aldı tabi spd ye geçer ise bu süre 2 saatin altına bence inecek acaip rekor kıracak orada ama zati rekoru bence kırdı ,sende spd yok tabi olursa yüzde 30 kar var rampada,,
teknik alt yapıyı biliyorsun sürat yapacağız orada alta termaller asla terletmeyen aksesuarlar, olmalı,göçbeylide durduğumuz zaman üşüme olursa oralar ayaz aynen hasta olursun şehir içi değil oraları çok daha soğuk ve ayaz var ,
bizim için makul olan rüzgarın 13 km hızda kalması ve ısının 0 'ın altına düşmemesi
şimdi kar maskeler asla terletmeyecek yeni bi adet kar maske aldım termal onuda deneyeceğiz 12 ocakta tabi hava iyi olursa ,4 çift çorap beni kurtardı başıbüyükte ,ayakkabı kılıfı kullanmış idim ama malzemesi kötü idi ucuzdur vardır illeti ,
eldivenler soğuğu geçirmiyor,evet bakalım 12 ocak ne eyler,,

@Resul Yılmaz

resul bey
çamurluğunuz yokmuş evet o gerekli arkanız paso çamur olmuştur ,,bagaj sorun yaratmış onu anladım ,öne çamurluk lazım tabi arkayada
ayakların su yememesi için malesef para tabi bunlar su geçirmeyen spor ayakkabı alacaksınız spd kullanıyor iseniz kışlık mtb su geçirmeyen varda deneyen varmı bilmiyorum ,fiatlar uçuk tabi,ismini zikretmeyelim şirketin,
evet su aldı ise aynen iade edin paranızı isteyin ,yağmurluk pantolonlar evet doğru,

Alt: Pedli kısa tayt, üstüne kayakçıların giydiği içliklerden (daha esnek ve rahat nefes alıyorlar.) üstüne eşofman/su geçirmez pantolon.
Üst: Üst içlik, kısa kollu forma, nefes alabilen rüzgarlık/yağmurluk.
Eller: Kesinlikle kışlık eldiven.
Boğaz: Buff veya ağzı sıkılabilen çift taraflı bere.
Baş: Tabi ki kask, altına isterseniz bere ama ben pek tavsiye etmiyorum. Başı serin tutmak lazım. Bence bereye de boğazlığa da gerek yok. Buff işi çözüyor

eğer eşortman sizi terletmiyorsa sorun yok içiniz asla nemli olmayacak ve terlemeyeceksiniz bel tarafından ,
başa kesin termal kar maske ,

[h=3] Kış vakti bisiklet mi sürülürmüş?

Yılmaz Özdil gibi yazmak istiyorum:

Yahu ben bu insanları anlamıyorum.

Kışın bisiklet mi sürülürmüş?

Aklınızdan zorunuz mu varmış?

evet bu düşüncelere cevap vereyim kışın bisiklet sürülür
ama hangi bisiklet, en emniyetli hangisi ona bakalım tabi mtb ,tek kelime ile 2.2 teker hacmi ,kar lastiği, kaydırmayan ama gizli buzlanmaya karşı hangi teker onu açıkça bilmiyorum dünya piyasalarına bakmak lazım ,
yol bisikleti kara gelmez tekeri 23 hacim çünki üstelik teker silik aynen kayar insan virajlarda
ama adrenalin düşkünü olanlar bence kullansın ama dikkat gerektirir,,

bizde uludağda dağ bisiklet yarışları olabilir ama sadece iniş ,
evet iniş yarışları isviçrede yapılmakta ,,

kudret abi havalar iyi iken ortaköy bebek arnanutköy sarıyer turluyordum havalar malum soğuk olunca ara verdim. Ayrıca Benim eğimlerden yokuşlardan bir sıkıntım yok.? yeterki kondüsyonum olsun. bu arada gece sürüşleri yapmayı severim:) yerlerin kuruması lazım? spd inşallah alıcam spd performansını düşünemiyorum abi:)

Geri