9 aralık -----------bıçan dere.....paslanmayalım.......:boese157:
25 kasım ,yağmur gözükmekte, yarında yağmur....pazarlara gebe olduğumuzdan diğer sahil günleri zati trafik açısından sorun olduğundan en uygun gün pazar olmakta ,,evet uyumuyoruz tabi...bu kış yatılırsa aynen ilk 100 artıda bahara doğru herkez biter benden söylemesi ..benim için hava hoş kimse gelmez ise 9 aralığa tek başıma basar giderim ,,,,,,burayada neticeleri yazarım birinci etap ortalama artı ikinci etap ortalama ,,,,100 km ye geliyor bana ,bıçan dere 130 km lik yorgunluk verecek aralık ayının 2 sinde hava müsait olursa 2 sinde basarım,,,duruma göre herkez ayar çeksin ,,kasım 170 km yapıldı bahtiyar ve erkan 180 km yaptı bir ay bekleme olacak kafanızda endişe olmasın bir ay sonra kondüsyon düşmez bizde,,,
çünki alt yapı var ,sizi bilmem ama ben 2008 den beri çalışıyorum uzun etaplarda
ama benle 2008 de başlamadınız 12 aydır beraberiz bu da yeterlidir ..şimdi
12 ay boyunca dile kolay o uzun etap benim şu uzun bizim dedik bastık durduk sonuçta ne oldu biz kazandık öyle kolay kolay bitmiyoruz artık ,,,, bu forumda 3 adamın hobisi var başkada yok bu 3 adam uzun etap ağır işçisi zamana karşı,
biliyorsunuz ogün misafir dostumuz idi ama ne zaman gelse öyle kolay kolay bitmiyor uzun etaplarda ekremi gördünüz o da bitmiyor çünki ekrem çalışmıştır ....murat artık koptu bizim için çok büyük kayıp tabi....bu kış 3 pazar yatmayacağız tabi ,
bir pazara 130 km ye eşdeğer etapta zamana karşı basarken,,diğer 3 pazar hava durumuna göre kısa mesafede ferdi çalışmaca yaparız maksat dostlar alışverişte görsün ...
anadolu performans dedik dediysek isminede uyduk ,,,tavşanlının zehir zemberek en kötü yollarına 28 jant ile daldık sarsıntıdan beynimiz muhallebi oldu ..ama bir daha gidermiyiz tabi gideceğiz bahara ,,,,
bizim üstlerimiz profesyonel olanlardır yani yaşamını bir takım forması altında geçirmiş bu işten kendi işi dışında para kazanmış insanlardır, bunlardan biride feridun ağbimizdir...murat suyabatmaz dostumuz ise eski şampiyondur ve şimdi çok daha önemli bir görevi yerine getirmektedir ,,,,,,,,dernek başkanlığı...
evet topiğimizi asla boşlamıyoruz ve durum değerlendirmelerimizi mart ayı sonuna kadar yapacağız ,sonra bu topiği kapatacağız ve esas dergaha yani yerel bisiklet gruplarının olduğu topiğe ışınlanacağız o topik bu aralar öksüz kaldı ama bura ile meşguluz şu aralar...