Scudo Sports

''kış programı hafta sonu ağır antreman turları genel topiği''

Anonim

Silinmiş hesap
Tepki
305
evet ...
hafta içi antreman turlarından sonra hafta sonu ağır antreman turları bu topikten olacak bu kış hafta sonları durmak yok ağır antremanlar yapılacak.
hafta içi kısa mesafe yüksek tempo turlar olabilir...tabi işinden müsait olanlar katılabilir...
hafta sonları cumartesi veya pazarda karar kılınır oylama olur....
çoğunluk ne isterse o olur....
hiç kimse katılmazsa ertelenir .....

ağır antreman güzergahları
1- gebze -kartepe gebze ---her vakit antreman sahası olarak kalacaktır...
----kış aylarında hava izin verdiği müddetçe yapılır...
2- bostancı-bıçkıdere -bostancı bol rampalı ölüm yolu....
3- bostancı şile bostancı...
4- üsküdar -beykoz -riva - ömerli sapağı polinez dudullu bostancı 110 km bol rampalı
5- beşiktaş kilyos rumeli feneri beşiktaş ...

başarılar.....

Scudo
Beşiktaş Kilyos Rumelifeneri güzergahi bana uygun. Besiktas- Garipce guzergahi daha iyi :)
Hafta sonlari katilabilirim. Tabi geride kalip seni yalniz birakmam sorun olmayacaksa:)
Pazar gunu hava guzel olursa plan yapabiliriz.

@Çağrı Hacıyusufoğlu

dostum...
burada önemli olan en başta geride kalanları beklemektir biz yarış yapmıyoruz ...
antremanlarda beklenecek istanbul içi durum böyle ....
yalnız gebze kartepe gebze için durum farklı orda serbest sürüş olacak herkes tek orda....

gebze kartepe gebze ertelendiğinden bu pazar
antreman sahamda olacağım...

ertelenen gebze kartepe gebze etabı açık ....
tarihler...
31 ekim ....
7 kasım....
14 kasım....
21 kasım....
28 kasım .....

kasım ayında suadiye yolundan otele doğru kar olacağını zannetmem
otelin ordada kar olmaz ama zirveye doğru yol kenarlarında karlar olabilir ve artı çamur....

31ekimde Gebze Kartepe yapalim. Benim icin Gölcükden da uygun geliyor

• Beğen
Tepkiler: sonEr´´
@Volkan Akboga

uyar volki...
sorun hasip bey ....
yani pek gelmek istemiyor...
special durumlar var...
özel durumlar ....
hasip beyde haklı bi kere paçayı kaptırırsan ömür boyu dırdır yersin
evli olanları tenzih ederim ben müzmin bekar olarak her vakit göreve hazırım esas olan ise kısa bi süre içersinde yada bu kış bisikleti satarsam bir adet yol 9 kilo altıma çekeceğim bu ağırlıkda kalayım sonra bilare kompenant değiştirerek 7 kiloyo indiririmde ama açıkçası artık gerek duyacağımı zannetmiyorum amacım 8 kilo 300 gramlık scott limitede ulaşmaktı emme 16 milyarı gözden çıkarmak akıl karı değildi şimdi bu yol 9 kilo arada 700 gram oynamakta bende 700 gramlık oynama yaparım denk olur 8.3 de kalır yeter bir kilo indirince boyumuz uzamayacak evet volki yola geldim artık basma ve sürat zamanı ...

evet volkan dostumuz almanyadan geldi....
hasip bey lütfen durumunuzu ayarlayın tolga üstad 31 ekime ne dersin...

katılım yüksek tempo....
gebze kartepe gebze
174 km ....

31 ekim pazar......................

1- volkan akboga :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
2- kudu --bi satarsam bisikleti yolla gitmece hayt .....

:boese157: :boese157:
:boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

Kudret abi aynakolum geldı..Sadece lastıkler ve gıdon bandı vs.vs. kaldı..Salı gunu lastıklerı takıp test surusune cıkıyorum..31 ekimde kartepe'ye varım..Hemde yol bisikletini denersin :)

Şimdi gidiş ve dönüş olayı nasıl olcak ?? Geçen kartepe macerasında eve saat 2 de varabıldım tren kacırmaca vs vs cabası :D ama o doğa ve rampalar paha bicilemez..

• Beğen
Tepkiler: bahtiyar közen
@sonEr´´

dostum genç dostum ...
keşke bi anda gitse bu gün acaip kafayı yedim iyimi 20 yıl öncesine gittim ahhhhhhhhhhhh
gençlik deli gibi basıyorduk yolla ....
yalnız şu bi gerçek yolla rampaları yutacağım 9 kilo bisiklet ...
benim bisiklet 10 kilo idi bu bir kilo bile 174 km de önemli bence ve suadiye rampalarında o bisikletle daha az yorulacağıma eminim evet artık yol zamanı vede tabi çalışmak çalışmak...
gidiş ve dönüş ...
saat 07.00 de haydarpaşada toplanmaca gebze banliyö trenine binmece gebzeden suadiyeye ve ordan otele dönüş suadiyeye ....
aynı çıktığımız yerden aşağı ve ordan gebzeye 174 km son tren 24 de .....

evet volkan dostumuz almanyadan geldi....
hasip bey lütfen durumunuzu ayarlayın tolga üstad 31 ekime ne dersin...onur berberci onursal konuk ...

katılım yüksek tempo....
gebze kartepe gebze
174 km ....

1- volkan akboga :boese157: :boese157: :boese157: :boese157:
2- kudu --bi satarsam bisikleti yolla gitmece hayt .....
3- soner....

:boese157: :boese157:
:boese157: :boese157: :boese157: :boese157:

Bende Evliyim ama benimki Mtbci halinden anliyo yazin beraber cikiyoruz hep en kisa zamanda ayarlayin cünkü ben ankaraya gitmem lazim. :in:

@Kudret Kurtcebe

@Volkan Akboga

valla volki eğer olurda gene hiç kimse gelmezse benim tek gelmem ve dönmem mantıksız en az yanımda bir kişi olması lazımki dönüşte yalnız gitmeyelim onca yolu ayrıca zevkide yok ama bu 31 inde ben işi bitirmek taraftarıyımda soner dostumun işi çıkarsa o vakit 7 kasımda ben bd nin gezisine eşlik edeceğim ve ta 14 kasıma gidecekki o vakit şimdiden otelin orda donmaya hazır olanlar el kaldırsın ben giderim çünki 14 kasımda zirvede donduk bu sefer otelin orda kalacağız yalnız dönüş çetin soğukta olacak bunu göze alacak kaç adam var bilemem en kötüsü geçen sene yapılan prosedür devreye girer ki en mantıklısı
gebze -otel -kartepe maşukiyeden iniş büyük derbentten dönüş şeklinde olur 14 kasım pazar ,ondan sonra aralıkta ve ocakta ve şubatta prosedür aynı kalır.
yani gebze -otel kartepe- büyük derbent bize koymaz...

31 ekimde görüsmek üzere

@Volkan Akboga

Walla yolla belki rampalarda sıkıntı çekebilirm :D Mağlum mtbde en buyuk ayna dişlisi 44 yolda ise en kucuk ayna dişli 39 :) Ramazan bayramından beri bisikletsizim ve antremansızım ... ama salı gunu bıtıcek bısıklet 4-5 gunde tekrar forma girebilirim ... Zaten bisikletsizliğin verdiği o değişik istek duygusu bende nitrous oxide etkisi yaratıcak eminim :D:D Bence bu işi yapan bizlerde 1 adet yol ve bir adet mtb olması şart tabi ben extrem yaparım diyen varsa fr-enduro-downhill makinasıda şart...Dağ ve yol bisikleti birbirinin tamamlayıcısı...Kartepe görüşmek üzere....

@Volkan Akboga

volki gelen olursa buluşacağız emme olmazsa iş 14 kasıma gidecek ...

31 ekim
bi aksilik olmazsa vede sonerde gelirse onla beraber gideceğim..

gebze kartepe gebze
174 km ....

1- volkan akboga
2- kudu -- istanbul...
3- soner....istanbul...

eğer hasip bey gelmezse tolga dostumun galba izmir durumu vardı onur ise hasip beye bağlı kalırsa, eğerki sonerin işide çıkmazsa, ben sonerle beraber 174 km yi bu önümüzdeki pazar devirmeyi düşünüyorum. haydi bakalım ne olacak ..bu arada volki ile irtibatta olacağız ve suadiyede buluşacağız ...

kudu baba 29 ekimde bir çok kişi izinli olur bence 29 ekim düşünmeniz taraftarıyım kim o zaman bende katıla bilirim benkisi teklif

30 Ekim olacak diye biliyordum...
hafta içi şekillendirelim...

Benim icin 30 ekimde olur, 4 Kasima kadar Türkiyedeyim

Geri