Scudo Sports

Kış lastiği tavsiyesi

cansimsek

Üye
Tepki
1
Bisiklet
Carraro
Merhaba, foruma yeni kayıt oldum ve amatör bir bisiklet sürücüsüyüm, Erzurumda öğrenciyim fakat artık bisikletimi memlekette birakmaya gönlüm razı olmadi. Erzurum kış şartlarinda da kullanmak istiyorum bu yuzden oncelikle sizlerden kışlastigi tavsiyelerinizi rica ediyorum daha sonrada kış sürüşü icin gerekli diger püf noktalariyla ilgili tecrubelerinizi paylasmani rica edecegim, simdiden tesekkur ederim.

Scudo
@cansimsek
Kardeşim 2 yıla yakın Erzurum da bisiklet kullanıcısıyım... Benm sana tavsiyem boşuna lastiğe para verme... İyi bi arazi lastiği kullan ve çok karlı ise dışarısı yapacağın tek şey arka tekerin havasını düşürmek... Yol tutuşu daha iyi olucaktır. Kayma oranı azalacaktır... Ben kışın hiçbir problem yaşamadım ve çok zevkli karda bisiklet sürmek :):)

dişli lastik yeri daha az tutar buz gibi yerlerde daha tehlikeli olur
çivili lastiklerde pahalı imkanınız varsa deneyin derim

Ne gereği var yeni lastiğe para veriyorsun karda tur yapanlar ve tandıklarım var race king 2.2 ile

Tavsiyeler için çok teşekkür ederim, schwalbe ice spiker düşünmüştüm ama Türkiye'de yok merlin'den sipariş vericektim gümrüğe takılma ihtimali olduğundan yurtiçinden kaliteli bir lastik edinicem bakalım.

@Ahmet250

sağolsın kardeşim tavsiyelerin için ö.m attım sana Erzurumda bisiklet kullanan birine sormam gereken çok şey var buralardaysan görüşedebiliriz.

Geri