Scudo Sports

Kış İçin Yol Lastiği Önerisi !!

Samet Arslan

Forum Bağımlısı
Tepki
297
Bisiklet
b'Twin
Merhabalar.
Yeni bir yol bisikleti aldım geçen pazar. Ancak havalar çabuk bozdu. Bisikletimin üzerinde Hutchinson Equinox 700x23 lastikler var. Yağmurda kullanabilmek için yeni lastikler almam gerekiyor mu sizce? Yoksa bu lastiklerle biraz idare edebilir miyim? Önerilerinizi bekliyorum. Lastik için çok fazla bütçem yok çünkü daha almadığım ekipmanlar var (kask, eldiven vs vs). 100-150 TL civarı olursa çifti yeterlidir.
Teşekkürler şimdiden :)

Scudo
(link)

Şöyle bir ürün buldum. Yorumları da çok iyi. Kullanan var mı acaba?

Hutchinson Equinox fena bir lastik değildir kullanan yakınlarımdan duyduğum kadarıyla ancak hangi marka lastik kullanıyorsanız kullanın ıslak zeminde nasıl hareket edeceğinizi bilmek lastiğin kalitesi kadar önemlidir mazgallara , virajlara ve frenlemeye dikkat ettiğiniz sürece sorun yaşamazsınız

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
@Samet Arslan
ben bugün taktım benim yol bisikletine, arkadaşım bir yılı aşkındır 28c kullanıyor hiç sorun yaşamadı

@ReşitÇağırgan

Haklısınız ancak lastikler dişsiz olduğu için kaymaktan korkuyorum. Dediğiniz gibi yüksek hızlara çıkmadıkça ve ani fren yapmadıkça sorun çıkmayabilir :)

@halil ibrahim duran

Lastikleri nerden temin ettiniz acaba? Bu siteden aldıysanız kaç gün sürer elime ulaşması? Bir de yol bisikletleri hangi boyutlara kadar destekliyor lastikleri? 25c almayı düşünüyordum ama 28c'ye izin verir mi kadro acaba? Bisikletim Bt'win Triban 3 bu arada

chainreaction sitesekden aldım
on günde geldi

28c ye kadar kullanabilirsiniz

Bu lastiği araştırabilirsinizhttp://www.chainreactioncycles.com/mobile/tr/en/continental-grand-prix-4-season-vectran-bike-tyre/rp-prod18794

mesajım silinsin lütfen yanlış konuya mesaj atmışım

Geri