Scudo Sports

Kış için uzun parmak eldiven önerisi

Siparişini verdiği eldiven aşağıda arkadaşlar, 2 güne gelir, deneyimlerimi paylaşırım.
(link)

Scudo
Ben sedona kullanıyorum gayet iyi şimdilik. Tam bir model bilemiyorum hakkında ama ucuza almıştım. sağlam yapısı var ama yazın köy turunda düşüp elimle korunayım derken yırtılmıştı ufaktan :) anneme diktirmiştim eldiveni :D

Yeni konu açıp forumu kirletmek istemedim.
Benimde uzun parmak eldivene ihtiyacım var.Kaliteli bir ürün arıyorum.Çok pahalı olmamak kaydıyla önerilerinizi alabilirim.
Eldivende aradığım özellikler konu sahibi arkadaşının söylediği gibi kışlık eldivende olması gerekenler.

1- Rüzgar yüzünden gelen soğuktan kurtulmak
2- Ellerimin soğumaması, en azından rahatlıkla hareket ettirebilecek kadar sıcak kalması.
3- Yere düştüğümde ellerimi koruyabilmesi.
4- Mümkünse su geçirmemesi, bunu yaparken elimi terletmemesi.

@Hüseyinsuna
bu aradıklarını ucuz fiyatla bulman zor iyi bir eldiven alıp yıllarca kullanırsın ama kötü eldiven yukarıda saydıklarını karşılayamayacağı için hiç bir işe yaramaz.

@Hüseyinsuna (link)
yılbaşında almıştım Eskişehir'de çok işimi gördü. Yalnız sağanak yağış altında hiç denemedim ama hafif yağmurda hiç bir sorun yaşamadım.

@Ertan M. Hocam sanırım yanlış anlaşıldım.Ucuz birşey aramıyorum ama bir eldivene kalkıpta 200 lirada veremem.100 lira ve civarı bir eldiven arıyorum ki buda ihtiyacımı göreceğimi düşünüyorum.

@Burak Fidangül Teşekkür ederim hocam.Listeme aldım.

Önerilerinize ihtiyacım var arkadaşlar

@Hüseyinsuna iki tane kullandığım ürün var ikiside ihtiyacını karşılar diye düşünüyorum
1. Decathlon da B'TWIN 500 Kışlık eldiven
2. Delta Bisiklet te M-WAVE sc excel

• Beğen
Tepkiler: Hüseyinsuna
Decathlonda 90 lira civarı güzel bir b'twin eldiven görmüştüm. Hatta denedim güzeldi ama o parayı vermek istemediğim için almadım. Parmaksız eldivenin içine ince eldiven giyiyorum işimi görüyor. Bu arada belirtmek isterim ki, parmaklı eldiven kaliteli bile olsa parmakların hareket kabiliyetini kısıtlıyor. Ben size de parmaksız eldivenin içine ince eldiven tavsiye ederim. Rahat rahat kullanırsınız. Soğuğu da birebir kesmesine gerek yok zaten. Parmaklarınız donmasın káfi.

• Beğen
@ysnka83 teşekkürler hocam btwinin ürünü kafama yattı. Peki bu eldiven nasıldır? Rüzgara,yağmura karşı?

@Hüseyinsuna rüzgara karşı gayet başarılı ellerini -10 lara kadar korur en azından benim üşümedi.
yağmura gelince hafif yağmurda da etkili ancak yoğun yağışta denemedim kesin konuşmayım.
Fakat bir kere para verip iyisini alayım diyorsan delta daki m-wave çok daha başarılı daha kalın daha geçirmez.

• Beğen
@Hüseyinsuna ekleme yapayım eldiven konusunda dış katman kadar iç katmanda çok önemli
b'twin 500 ün iç astarı fazla ter tutmazken,m-wave in iç astarı hem terleme yaparken hem de 4-5 uzun kullanımdan sonra yırtıldı
karar verirken bunları da göz önünde bulundur derim. 500 ü sezonunda biraz daha pahalı almıştım ancak şu an indirimde
bu haliyle de cazip bir ürün.

• Beğen
Geri