Bu da gereksiz ve rahatsız edici. Nefes içerde kalıyor ve içerde rutubet oluşturuyor. Yüzü korumak çok uç şartlarda gerekir ki bisiklet kullanırken o uç şartlar oluşmaz. Zaten o kadar soğuksa bisiklet de kullanamazsınız. Sıfırın altı dereceleri kastediyorum.
öncelikle termül alt üst uzun içlik
rüzgarlık / yağmurluk
içi ince polar bone
maske
gözlük (düz veya çok soğuksa snowboard)
ayakkabı kılıfı
daha soğuk için
- dalgıç eldiveni
- dalgıç çorabı (neopren)
çoook soğuksa ayağın aya ve ucunu alüminyum folyoya sarın ekstra
- göğsü soğuk rüzgardan korumak için dalgıç üst giyisisi (kolsuz / kısa kollu)
arkadaşlar bu konuda uzun zamandır düsünüyorum aradığımı halen daha bulabilmis deilim sıradan bir yağmurluk alsak daha önce hiç kullanmadıgımı belirtmek isterim içine kalın bisürü şeymi giymemiz gerekir yoksa kış için özel sıcak tutan soğuk yağmur ve rüzgardan koruyan yağmurluk varmı aldığınız ürünlerin linkini paylasırsanız sevirinim en düsük bütceyle en iyi ürün bulmak amacım termal iclik vb diger kış ürünleri de bakıyorum sadece yagmurluk deil
@Ali Uzel
türkçe anlamayacaksanız ingilizce yazayım
if you can be able to do so, stay out of my way, please. because i do not interfere into any of your bussiness. therefore i am, douptly but hopefully, asking off your understanding of my demand
Çok ciddi fiyat farkı yoksa bisiklet için olan ürünler tercih edilmeli bence. Yelken için olan montta suya direnç önceliklidir ama teri dışarı atmak o kadar da önemli değildir muhtemelen. Ayrıca bisiklet için olan ürünlerin dikiş yerleri ve kesimleri de farklı oluyor. Şuna bakabilirsiniz:
(link)
Çok komik. Harbiden ingilizce yazmış ama kötü bir ingilizce. Ben yine de anadilde devam edeyim. Yazdıkların anlamsız, isteyen istediğine cevap yazar. Dikkate alıp almamak karşıdakine kalmıştır.
@halil ibrahim duran
Aslında çok kolay. Benim gibi "karakteri engelle" fonksiyonunu kullanmaya başlıyorsunuz ve içiniz rahat ediyor. Ta ki engellediğiniz isimden bir alıntı yapılana dek.