Scudo Sports

Kış için nasıl giyinmeli ?

söylenecek herşey söylenmiş zaten,üstten yağmur geçirmeyen ince forma giyilmesi iyi bir tercih..

Scudo
benim de bir sorum olacak.ben buff kullandim hafif serin havalarda.bu bufflar kisin da soguktan korurmu acaba?sonbaharda cok isime yaradi.fakat onumuz kis.cok soguk havalarda da ise yararmi acaba?tabi istanbul sartlarinda cok soguk dedigim 0 dereceyi belki bulur bulmaz.buff kullanan varsa yorumlarini bekliyorum.

@ozndrn

(link)

beşiktaşta malzemeler gayet iyi...ucuz...

Ihlamurdere Cad. Mısırlıbahçe Sok. No:92 Beşiktaş/İstanbul 80690
Telefon: 212 261 8961 Fax: 212 227 69 47

@Kudret Kurtcebe

Teşekkürler.
Fiyatlar gerçekten çok uygun.

@Kudret Kurtcebe

iyi oldu kudret abi öğrendiğimiz fiyatlar gerçekten çok uygunmuş...

@utku bayburt

Polar olanları var. Kış için sanırım daha uygun olur.

• Beğen
Tepkiler: utku bayburt
Şişman olmanın belirli noktalardaki yararlarından faydalanarak sadece yağmurluk gibi bir şeyi alıp çıkabiliyorum. Üniversiteyi çok soğuk bir memlekette okumuştum. Okula karlı,soğuk kış günlerinde kadife gömlekle çıkar giderdim. Herkes bakardı. Benim kendi yalıtım tabakam var çok şükür,hem de doğal. Size de tavsiye ederim. :D

Atlasoutdoor'un internet sitesinden gb bisiklet markası altındaki ürünlere bakabilirsin. Gore markası ürünlerini Türkiyede ürettiriyor ki oldukça iyi bir markadır, bu sebeple yurt dışında 100 eurodan fazla fiyat etiketine sahip ürünleri 100 tl civarı fiyatlara alabiliyorsunuz.

İnternet sitesinde sezon sonu ürünler olarak geçiyor ama ne hikmetse bu %70lik indirim hiç bitmedi.

Örnek olarak sitesinde 178 dolar olan Gore Path bisikletçi pantolonunu 107 liraya aldim.
(link)

Bu model için soyleyeceğim rüzgar ve su geçirmiyor. Olurda bir şekilde içinize su girerse veya terlerseniz bu sıvı ve nem vücut ısınızdan dolayı buharlaşıyor ve hemen giysinin dışına atılıyor.

Atlasoutdoor sitesinde ceket tarzı ürünlerde var. Bence herkes bu fırsattan yararlanmalı..

Geri