Scudo Sports

Kış için ayakkabı kılıfı önerisi

Tepki
66
Arkadaşlar bu kış Scott antrasit MTB 42 numara ayakkabıma kılıf almak istiyorum. bike and outdoor' dan birkaç tane buldum. Sizce hangisini almalıyım? Tabiki bunlar dışında tavsiyelerinize açığım. Teşekkürler :)

(link)

(link)

(link)

Scudo
Kaç lira vermeyi düşünüyorsun bir kılıf için? Şahsen ben 80 TL gibi bir rakam vermem. Ya sen?..

İzmirin iklimi için ayakkabı kılıfına bile gerek yok.

bu kiliflarin tabanı kal için delik mi?
hiç görmedim, kullanmadım ama şekil olarak ilk linkteki scott daha iyi çıkmış.

Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim. Konuya bakamadığım için mesaj yazamadım. Manisa'dan bir ağbimizin tavsiyesi üzerine Erdoğanlar bisikletten şu kılıfı aldım;(link) 70 Tl ya patladı bana. muratcolakoglu açıkçası ayakkabım tam bir yazlık ayakkabı 16 tane küçüklü büyüklü nefes alan bölgesi var :) Yani dışarısıyla aynı ısıda sürüyorum diyebilirim İzmir Manisa farketmez bu ayakkabı. Teşekkür ederim İyi günler dilerim.

@Uçkun Barış CANDAN
Yeni ayakkabı kılıfınızdan memnunmusunuz?Olumlu ve olumsuz yanlarını paylaşırsanız memnun olurum.

ben aynı ayakkabı kılıfından kullanıyorum memnunum.

Ayakkabı kılıfı gayet kaliteli. Henüz sağanak yağmur altında sürmedim ama su geçirmezliğini beğendim. Soğuktan koruma işine gelince 0 'ın altında kullanma imkanım oldu. Eğer antrenman yapar gibi basarsanız 0 'ın altında da ılık tutuyor diyebiliriz. Ama yavaş sürüşlerde ayağınızın üşüdüğünü hissediyorsunuz. Daha öncede belirttiğim gibi ayakkabımım tam bir yazlık ayakkabı 16 civarında hava deliği var. Eğer ayakkabınız da biraz korunaklıysa gerçekten işe yarıyor diyebiliriz.

kılıfla bile ayağınız üşüyorsa yabancı forumlarda şu tip ürünlerin işe yaradığını söylüyorlar

(link)

Ben eli için olanları aldım fakat henüz deneme fırsatı bulamadım.

Kış için ayakkabı kılıfı önerileriniz bekler, saygılar sunarım.

• Beğen
Tepkiler: taner07
Önerisi olan varsa ben de isterim :)

Şimdi arkadaşların araştırma yapmaları yerine birkaç link de sunayım. Anlayanlar tavsiyelerde bulunur ümidindeyim.

(link)

(link)

ayakkabı kılıfına alternatif olarak dalış çorabı düşünüyorum bugün bakacağım ayakkabının gireceği şekilde esneme olursa alt kısmını kesip kullanacağım..

Ayakkabı northwave olduğundan ona uygun şu kılıfın siyahını kullanıyorum:

(link)

Su da geçirmiyor bu kılıf. Ayakkabının içine de şunu giyiyorum, ayaklar fırın :)

(link)

• Beğen
Tepkiler: taner07
Geri