Scudo Sports

Kış için almayı düşündüklerim sizce fazla mı?

@Asusmune

Teşekkür ettim abicim güzel dileklerin için. Bisikleti satmak istememdeki amaç bu işi bırakmak için değil cyclocross bir bisiklete dönüş düşüncesi idi lakin heralde vaz geçtim. Zaten dağdan inmiyoruz biz... :)

@Erbay
:)

@Asusmune

Pedallayalım tabiki memnun olurum. Ne zaman isterseniz İnşaallah.

Scudo
Zaten hepsi yerinde ürünlerdi. Biz alternatifler sunduk size. Bu arada Ankara çok soğudu, ne giysen nafile. . ;) Gündüz bile - 2 .. Kar yağsa da neşemiz yerine gelse. :)

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
çok pahalı ebaya felan bakın

Biraz önce kışlık takımlarıma ek olarak, poşetleri paralı sattıklarından mütevellit alışveriş yapmak istemediğim fakat mecbur kaldığım mall of istanbul decathlondan aşağıdaki ürünleri aldım. Renk ve özellik olarak çok iyi. 4 saat boyunca kova ile üstüme şu atsalar kuru kalırmışım :D bakalım deneyip göreceğiz. Yatçıların reyonundan aldım indirimde bir üründür. Bir tanede pantolonunun aldım onun resmini eklerim orda çekmedim.

IMG_20161227_140646.jpg IMG_20161227_140631.jpg

@ÇaNakkaLeRuHu

%90 aynı ürünleri kullanıyoruz. Tüm sayfalara bakmışım iyiki. Yazmama gerek kalmadı. Tek fark kaskla giyip rahat nefes alıp buğu yapmayı çok azaltan buff ve cratoni kar gözlüğü.

Bunun yanında -20 lerde (bisiklet üzeri hissedilen -30 oluyor) spd pedal ve ayakkabı kotuyucu hayatta kurtarmaz. Ben yazın spd pedal kışın goratex bot kullanıyorum ve pedalları değiştiriyorum. Ayrıca -20 de goratex bot ve kalın yün çorap yetmiyor, termal dalgıçların giydiği kumaştan çorap kullanıyorum terleme olmuyor çok. Üşümüyorum.

Ayrıca -20 de sizin mont ve ürünlerde yeterli olmayacaktır. Ben ekstra bir mont daha giymek zorunda kaldım üşüyünce. Onuda decathlondan almıştım.

İlave olarak yine decathlondaki yağmurluk siyah pantolon ve sarı 99,99tl olan üst yağmurluğu kullanıyorum. Erdoğan bisiklettende kask yağmurluğu ve heybe yağmurluğu aldım.

Tapatalk kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi

@Holiganguc -20 leri falan okuyunca gözlerim yaşardı, takdir ettim sizi. Ben short ve tshirt ile sürdüm bugün. Geçtiğimiz soğuklarda daha kalın giyinip çıkıyordum bu havada bisiklet sürülür mü diyordu her tanıdık demek ki sizi görseler teşhisi koyacaklar direk. Bu arada liderliği teptik bu hafta yine.

• Beğen
Tepkiler: Holiganguc
@S.Koca Eskişehir soğuk oluyor. Ankara gibi. Hatta bir fırt daha soğuk. Bizden olmaz. Başka güçler var gibi sanki çıkmamızı istemeyen.

HayatatribündenbakanlaR

• Beğen
Tepkiler: S.Koca
@ÇaNakkaLeRuHu Batuhan bey en alta termal iç çamaşırı,onun üstüne termal içlik bir üst katmana'da kat,kat bisikletci tişörtleri giyiyorum dış katman olarakda sarı siyah (sarı trafikde farkedilmek adna)hem rüzgarlık hem yağmurluk içten polarlı giyiyorum ayağımda 2 çift termal çorap ve goratex bot şimdiye kadar asla üşümedim kuru soğuklar,ayazlar ve yağmurda buna dahil marka ne diyorsanız pek markacı değilim işimi görmesi yeterli o yüzden şu veya bu diyemem ucuz mal alacak kadar zengin değilim,yada isme paramı verilir ne gerek varda demiyorum.. bu 2 saçma ve boş lafları sevmem çünkü mümkün mertebe fiyat/performans takılmaya bakıyorum.kısaca alacaklarınız gayet yeterli hatta imkan varsa 2.şer çift alın derim şahsi fikrim bu yönde.

@Über_Yavuz

Ben alalı yaklaşık 1.5 sene kadar oluyor heralde. İki kıştır giyiyorum. Tabi yağmurda çıkmadım şu ana kadar yağmurluğum olmadığı için. Birde yağmurluk aldım en son. Ondan sonra da yağmurda çıkmak nasip olmadı hasta olduk :) Ben çok memnunum konudaki aldığım ürünlerden. Tavsiye ederim okuyanlara.

@ÇaNakkaLeRuHu

Yağışta kullanmıyorum ama soğuk ve rüzgarda çok başarılı özellikle mavic içliğin göğüs kısmında takviye malzemesi var hiç rüzgar almıyor sıfırın altında 3 derecede hiç üşümedim eldiven biraz gözenekli yapısı var çok iyi değil kış şartlarında ayrıca kask çok havadar donduruyor resmen içine ayrı bir bere takıyorum decathlondan aldığım namaz takkesi gibi bişey ama fena sayılmaz tayt üzerine başka uzun koşu taytı daha esnek yapılı ve rahat oluyor gözlük şart fotoya dikkatli bakarsanız var

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: ÇaNakkaLeRuHu
Geri