Benim merak ettiğim nasıl giyiniyorsunuz? 0-10 derece arasında bir termal içlik birde kışlık uzun kollu forma yeterli olur mu? Altada uzun taytın üstüne şort yada kısa tayt?
@ahmetkya
Sürüş esnasında hız belirleyici faktördür. Yokuş çıkarken, kar, yağmur ve rüzgar yoksa sadece forma veya içlik yeterlidir. İnişlerde termal içlik, polar , ve en dışa su ve rüzgar geçirmez katman kullanabilirsiniz. Yeterli olmazsa nefes alabilir olmak şartıyla dış katman içine her şey giyilebilir. Düz yol sürüşlerinde ise hız arttıkça sarf ettiğimiz eforda artacağından termal içlik üzerine rüzgar geçirmez katman giymek yeterli olacaktır kanaatindeyim.
@Mesut A..
Teşekkür ederim, Allah'ın yardımıyla her şey inşAllah sizede buralarda pedal basmak nasip olur
Hem dağ tepe bayır taş kaya için hem de kar kış için yol'un yanina 2.el bir de mtb aldım
Salcano Astro 50
http://images.tapatalk-cdn.com/15/06/20/8eb28bbd6dc3f94b2c34669224f9ecef.jpg
21. Günde hala maske ve kışlık eldivenim gelmedi ona uyuz oldum. Ah Evans ah... Dışarıda fırtınalar kopuyor, sahil yolları bomboş bütün tatlısu bisikletçileri meydanı bana bırakmış ama eldivenim ve maskem gelmedi... Neyse o kadar soğuk değil Allahtan...