Scudo Sports

KIRMIZI- Kafa Doktoru

Selçuk Çilek

Forum Bağımlısı
Tepki
1.242
Yeni ve orjinal ambalajında.
HOPE-Head Doctor 1.1/8 furç boruları için.:boese157: KIRMIZI:mad: renk.
Karbon furç boruları için ideal.
Veya furç borunuzun içini zedeleyen yıldız vidadan sıkıldığınız için.

Fiyat:YTL.45.00 Ankara teslim.
Pazarlıksız satış.
sc.bisiklet@yahoo.com
GSM:0532 472 92 98

(link)

Scudo
bu boğazın üst bölümüne çektirme yerine takılıyı yanlış bilmiyorsam;)

@koray_1459

furç takımında boru içindeki yıldız vidanın boru duvarlarına tutunarak yaptığını bu parça alt taraftaki "ters" kelepçe ile yapıyor.
yukarıdaki vidayı sıktığında alt kelepçe dışarıya doğru açılıyor ve boru duvarlarına baskı uygulanarak tutunuyor.
maşanın iç bölümünü zedelemez ve dolaysıyla özellikle karbon furç borulu maşalar için çok uygun.
karbon furç borusu olmayan maşamda bu ürünü kullanıyorum.
açıklamamın yeterli olabildiğini umarım.
slm

güzel net açıklama ellerine sağlık

fiyatı gayet uygun ve çok faydalı bir aparat ayrıca görüntüsüde güzel diğer sistemdende hafif elimde olmasaydı kesinlikle alırdım iyi satışlar Selçuk abi

Rica etsem bunun bisiklete takılmış halini fotoğraflayabilir miyiz? İyi satışlar

merhaba selçuk abi sana özel msj gondercektım ama senınkı doluymus
bende buraya yazım dedım
merhaba selcuk abi ben tugay senden aynakol almıstım hatırlıyorsan onu hala kullanmak nasıp olmadı:D cunkı gobek bulamıyorum abi bısı sorcam eger snde ona gore gobek varsa yada oralarda satan bır yer varsa lutfen abi irtibarat kuralım kesin alcam :D
ii günler

@kabuscobar

siyah renkli olanı...vida biraz parlak çıkmış...bisiklette tozlu.. ama görüntüsü bu.
slm

(link)

bike deki maşa güzel miş konusu bu deil ama sayfanın maşa nedir acaba???

@SEDONAM

oğuz ilan güncel,
kusura bakmayın işlerim yoğunluğundan bu güncelleme işini sürekli atlıyorum.
slm

kafa doktorunu istanbuldan almak isteyen olursa selçuk abidan gelcek olan kargoya koydurabılirim.45 ytl den alırsınz

Geri