Scudo Sports

Kırklareli

Scudo
Selam arkadaşlar eğer bisiklete ihtiyacınız olduğunda durum biraz kısıtlıysa maddi acıdan bende yardım etmeye çalışırım burada araştırırım ben kendi bisikletimide kardeşiminkinide 2. el olarak aldım kron xc1000 ve sedona borla çokta memnunuz fiyatları da yarı yarıya geliyor ne gereği var sıfırına tabii durum elvermiyosa her şekilde elimden geleni yaparım saygılar herkese...

bende lüleburgazlıyım inşallah birgün tanışırız. fakat ben tura çıkamam. dediğim gibi tanışırsak memnun olurum.

slm lüleburgazlıyım hafta sonu kısa turlar yapan arkadaşlara katılabilirim. ve diğer bisiklet sevenlerle tanışmaktan memnun olurum.

Merhabalar..

Lüleburgazlı bisiklet severler. Her perşembe akşamı saat 20:00 da Lüleburgaz Marjinal Kafe'de kaynaşmak, fikir paylaşımı, tur ve planları, sohbet etmek amacıyla buluşuyoruz.

Tüm bisiklet severleri bekleriz..

Selamlar...

Toplanma yerimiz ve saatimiz değişti.
Artık saat:20.30'da Lüleburgaz Şehir Klübünde toplanıyoruz.(Ata işmerkezi 3. kat)

selamlar...

Herkese selam.. bu siteye yeni üye oldum ve ortamınızı çok beğendim. bir bisiklet tutkunu olarak benimle aynı duyguları taşıyan insanlarla tanışmak ve beraber pedal basmak çok güzel olacak gibi geliyo bana. lüleburgazda düzenlenen turlarda elimden geldiğince yer almak isterim. özellikle iğneada ve kıyıköy'e bisikletimle gitmek gibi bi hayalim var. bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa çok sevinirim.. onun haricinde düzenlediğiniz turlar için bana haber verirseniz katılmak isterm. dgskrlmn@hotmail.com ya da 0554 984 66 99 numarasından bana ulaşabilirsiniz. Herkese saygılar...

Merhaba arkadaşlar,bende lüleburgazlıyım ve bisikletimi yeni aldım.Kendi çapımda ufak ufak turlar yapıyorum.Günün her saati uygunum mrtkulaksiz@hotmail.com ve 541 635 65 45 nodan bana haber verirseniz çok sevinirim ve beraber turlamak isterim.Saygılar

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
Geri