Scudo Sports

Kırklareli

Scudo
üzgünüm uzun süredir foruma giremedim iş değişikliğim nedeniyle bisikletimi değiştir bu arada nasılsın neler yapıyosun?

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
Bende Lüleburgazdayım, beraber turlayabiliriz. İki arkadaş uygun vakit bulunca geziyoruz. En son geçtiğimiz hafta Pınarhisara gidip geldik. Daha kalabalık bir grup daha eğlenceli olacaktır.

• Beğen
@gokhan erdogan
ekledim, inşallah en yakın zamanda pedallarız.

• Beğen
merhaba.biz de 3 arkadaş sabah sporu olarak bisiklete biniyoruz.(yaşlarımız + 40)kısa bir süre oldu gerçi.vardiyalı çalıştığımız ve Lüleburgaz içinde oturmadığımız için gruplara katılamıyoruz.Size bir güzergah tavsiye edeyim arkadaşlar.kısa turlar için tatarköy(git gel yaklaşık 25 km),orta mesafe için celeliye(yaklaşık 35 km),biraz daha orta; Osmancık (yaklaşık 48 km).Güzergah trafik açısından bizce çok güzel.Biz bazen şöyle de yapıyoruz:Tatarköy,celaliye,osmancık oradan sola dönüp Deveçatağı,yine sola dön çeşmekolu,hamitabat tatarköyden dönüş.Yaklaşık 55-60 km tutuyor(2-3 km'lik sapmalar olabilir).Genelde düzlük,osmancıktan sonra 3 yokuş,deveçatağından sonra uzun bir iniş,çeşmekolu ve hamitabattan sonra (bizi geren) yokuşlar var.osmancık ve hamitabatta köy kahvelerinde biraz mola veriyoruz.Birşey sorayım;düzlükte ortalama hızınız ne oluyor.Bizimkiler balon lastik mtb. düzde 25 km falan hızda gidebiliyoruz ancak.Güvenli sürüşler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: alixkandemir
@murat banbal

hamitabat ve tatarköye gidip geldik, trafik olarak dediğiniz gibi ana yollara nazaran oldukça rahat. bu pazar da celaliyeye gidecektim ancak havanın yağışlı olmasından dolayı çıkmak istemedim. ama bu hafta sonu gidebilirim, gitmişken de dediğiniz güzergahı takip edebilirim. sizinle de tanışmak isterim.

• Beğen
Selamlar arkadaşlar ben istanbulda yaşayan fakat lüleburgazlı olan bir bisikletçiyim hemen hemen her ay geliyorum oraya ailem orada yaşıyor zaten ben istanbuldayım foruma sürekli giriyorum ama lüleburgazda ki bisiklet severlerle de tanışmak istedim bu yüzden bu konuyu açma gereksimi duydum tanışmak dileğiyle...

Slm İİ Bİ Bİsİklet Ariyorum Tura Cikacak Kadar Falan Benİmkİ Çİft AmasÖr Yol Bİsİkletİ Olursa İİ Olur

• Beğen
Geri