Scudo Sports

Kırklareli

Scudo
Genç Yeşiller Grubunun 4 agustosta yapıcagı gezıyle ılgili olarak sizlerinden yardımlarınızı bekliyoruz her ne kadar grup üyelerine ulaşmakta zorluk yaşasakta :) bir arkadaşm bu şekilde bir haber yapmış sağolsun her zaman yardımcı oluyor onada çok teşekkurler...

(link)

illa bisikletle bu tura katılmak gerekmez diye düşünüyorum yani gezinin duyurulmasını saglarsak kamuoyu olustursakta cok yardımcı olmus oluruz

@Umut AL

slm arkadaslar bence kırklarelındede bisiklet grubu kuralım bhence geziler düzenleriz çok güzel olur ama işte olursa ben kırklarelı merkezden şu an istanbuldayım ve çok güzel geziler turlar düzenlenıyor bütün gezilere katıldım bu pazarda rivaya gidiyoruz 30- 40 grup halınde kırklarelındede boyle bişey olsun istıyorum ama yok inşlh olur

slm ben kırklarelınden bende bisiklet grubu arıyorum boyle geziler düzenlensın katılmak istiyorum ama hiç bi bilgim yok ya bana yardımıcı olurmusunuz? istanbulda boyle her hafta sonu bulusup geziler falan düzenlenıyor herkez bi yerde bulusuyorduk örn: üsküdar sahılı falan rivaya kılyosa deniz kenarlarına gezmeye gidiyorduk böyle bi grup varmı k.elinde ya bende boyle bi falıyete katılmak istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim.

@Umut AL

slm ben kırklarelınden bende bisiklet grubu arıyorum boyle geziler düzenlensın katılmak istiyorum ama hiç bi bilgim yok ya bana yardımıcı olurmusunuz? istanbulda boyle her hafta sonu bulusup geziler falan düzenlenıyor herkez bi yerde bulusuyorduk örn: üsküdar sahılı falan rivaya kılyosa deniz kenarlarına gezmeye gidiyorduk böyle bi grup varmı k.elinde ya bende boyle bi falıyete katılmak istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim

slm ben kırklarelınden bende bisiklet grubu arıyorum boyle geziler düzenlensın katılmak istiyorum ama hiç bi bilgim yok ya bana yardımıcı olurmusunuz? istanbulda boyle her hafta sonu bulusup geziler falan düzenlenıyor herkez bi yerde bulusuyorduk örn: üsküdar sahılı falan rivaya kılyosa deniz kenarlarına gezmeye gidiyorduk böyle bi grup varmı k.elinde ya bende boyle bi falıyete katılmak istiyorum yardımlarınız için şimdiden teşekür ederim

@Özgür

slm ben kırklarelınden merkez bende mtb kulanıcısıyım kırklareli ararken sen karsıma çıktın abi ya ben grup arıyorum geziler falan düzenleyen katılmak istiyorum ama kırklarelınde bu bisiklet tutkusu çok az bulmakta çok zor inşlh bi grup olusturup bol bol gezeriz ilçeleri şehir dışına gezi düzenleriz kitlemiz genişler herkezi bisiklet sevdalısı yaparız olur inşlh çok isitiyorum ya

@Akrep_Kral

k.elinde açıkçası benımde tanıdıgım yok lüleburgazda biz varız istediğin zaman gelip katıla bilirsin....

@uğur kocaağa

UĞUR BEN KIRKLARELİ MERKEZDE OTURUYORUM SEN NERDE OTURUYON K.ELİNDEMİ? EGER BURDA OTURUYORSAN GÖRİŞELİM YA BENDE BİSİKLETSEVERLERDENIM AMA GRUP BULAMIYORUM :( MSN ADRESİM sezginmavi@hotmail.com ekle konuşalım istersen

Geri