Scudo Sports

Kırklareli

evet abi malesef biraz zor ama artık her akşam akşam gezilerine çıkıyorum gelirseniz sevinirim

Scudo
Bu hafta akşamları uymuyor bana. Haftaya birlikte turlarız.

Bu arada turu bitirdim. 09:45'te yola cıktım. 12:55'te bitirdim. 15 dk. küçük molalarla geçti. Bisiklet üzerinde 2:55 saat durmuşum. Ortalama hız 15,8km/saat. Toplam mesafe 46:08km.

Lüleburgaz, Umurca, Sakızköy, Emirali, Ahmetbey, Evrensekiz, Lüleburgaz.

Yarın bir başka rotada buluşmak dileğiyle esen kalın.

çok güzel bi tur yapmışın arkadaşım ayağına sağlık tamam haftaya görüşürüz iyi pedallamalar hani resim yokmu yanlız resim varsa gönder?

tühh ya pazartesi boştum keşke msjlaşsaydık bhende cumartesi bi 37km yapmıştım. eskibedir müsellim alacaoglu istasyon l.burgaz 1s.32dk sürdü ama tempo biraz yüksektuttum.

Bu gün Tatarköy'e gelmeden Santralin arkasından Ayvalı, oradan Lüleburgaz. 27km. 12:30'da başladım 13:30'da bitirdim (ne kadar dakikim değil mi). Eve geldiğimde dereceye baktım gölgede 31.4 gösteriyor. Yakında kollarım kömür karası olacak. Kollu tişortmu giysek acaba?...

Umt.brgz. yağmur olmadığında hemen hemen hergün çıkıyorum. Boş olduğunda ararsan birlikte gezebiliriz.

Yarınki güzergah; Lüleburgaz - Eskibedir - Ovacık - Evrensekiz - Lüleburgaz. Mesafe 32KM. Sabah 9:30 sıralarında çıkarım.

• Beğen
Tepkiler: lastikci
bizde dün akşam bi 25 kilometre yaptık umutla iyi bi antıraman oldu

ett Güzel bi turdu.Akşam üstü oldugu için eskibedire giderken rüzgar tam karşımızdan esiodu.bhen 1 2 haftalıgına şehir dışındayım geldigimde rotalarımızı uzatarak turlara devam etmek dilegiyle. :)

• Beğen
Tepkiler: lastikci
@Ufuk KOÇARSLAN

kardesim benimle yunanistana ne dersin

merhaba ağustos ayı civarı bisikletimide alıp l.burgaza gelme planlarım var,kimler var acaba güzel şehirde :) bisikletimi hangi firmanın otobüsü ile taşıyabilirim,yardımcı olurmusunuz,eğer uygun olursa geldiğimde oraları gezeriz,favori şehrim lüle burgaz ;)

@Onur Kahraman

merhaba onur bende lüleburgaz da yaşıyorum gelirsen görüşürüz kısmetse otobüs konusuna gelince o tamamen şöförlerin insiyatifine kalmış bazen alıyorlar bazen almıyorlar ama özlem yada fatih turizm sana yardımcı olur diye düşünüyorum onların burgaz olduğu için okadar kalabalık olmıya bılıyor dıger fırmalar kırklarelıne geçiş yapıyor burgazdan ilk olarak özlem ve fatih turizm mı dene buraya gelen dıger firmalar metro istanbul seyahat çağlar :cool:

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
19 Temmuz pazar Günü Babaeskiye gidiyoruz

sabah saat dokuzda kongre meydanında buluşup babaeskiye hareket edicez şuan beş katılımcı gözüküyor rota olarak

ayvalı-kırıkköy-osmaniye-babaeski

yada

sarıcali-pancarköy-babaeski rotasını

kullanmanmayı düşünüyoruz mesafe çok olmadığı için vaktimizde olduğu için köylerden gezerek gitmeyi düşündük

ayvalı rotası mesade 31 km eger sarıcalı den gıdersek 29 km

olarak hesapladım eskı ıstabul yolu d100 kullanırsak zaten 23 km yanı arada fazla fark yok katılımak ısteyen arakadaslar 05385619824

Geri