Scudo Sports

Kırklareli

bende her gün 18:30 gibi büyükkarıştıran-lüleburgaz arasında bir bisikletli görüyorum. o olabilirmisin?

Scudo
@Günay Savaş

Hayır. Ben değilim. :eek:

Bisiklete binmeyeli uzun zaman oldu. Eskiden sık sık turlara çıkardım. İş-güç derken unuttum bisikleti. Şimdi yeniden yollardayım ve mutluyum. Yavaş yavaş malzemelerimi topluyorum. Kaslarım alışmaya başladı.

Genelde güzergahım, Eskibedir yolu. Bazen Eskibedir'den çıkıp tren yolunun hemen yanındaki traktör yolundan Müsellim köyüne, oradanda İstasyon ve Lüleburgaz... Evrensekiz yoluda fena değil(geçenlerde az kalsın yağmura yakalanıyordum).

Geçen gün yeni bir güzergah çizdim; İstasyon,Türkgeldi çiftliği,Sarımsaklı çiftliğinden E-5 ve Edirne Bayırından Lüleburgaz... Yola çıktım. Türkgeldi Tarım İşletmesini geçtim. Biraz daha gittiğimde ileride ağaçların arasından beyaz bir araba göründü. Hızla bana doğru geliyordu ve araba yalnız değildi :) Peşinde iri cüsseli 7-8 adet köpek havlaya havlaya koşturuyordu. İşte karar anı dedim kendi kendime. O yoldan gitmek istiyordum ama kızgın köpeklerin arasında kalmakta vardı. Bu güzel anları bozmak istemediğimden 180 derece dönüp, dümeni yine Müsellim köyüne doğrulttum :eek:

Ömrüm boyunca Lüleburgaz'da yaşamama rağmen gitmediğim görmediğim okadar çok yer var ki... Buraları bisikletle keşfetmek müthiş bir zevk.

Yakında hafta sonları Lüleburgaz-İğneada arası turlamayı düşünüyorum ama öncesinde biraz daha alışmak gerekli...

Görüşmek üzere...

@ali alper uyar

ali her akşam çıkmıyorum bazen çıkıyorum beyaz mavi sedona var bende belki denk gelmişizdir dediğin gibi edirne bayırına doğru çıkıyorum 19,00 civarı genelde istasyon yapıp dönüyorum yanlız sıkıcı oluyor biraz...

@Ufuk KOÇARSLAN

ufuk saatler uyuyorsa beraber çıkalım

0538 561 98 24 sen bana mesaj at ufuk 18,00 gibi işten cıkıyorum haberleşelim ...

bende katılabilirim. saat 19:00 dan sonra olabilir ancak. bisikletimdeki sorunlar ancak giderilebildi. alalı nerdeyse 2 ay olacak ama düzgün bir şekilde pedallamak nasip olmadı.

Teşekkürler Gökhan,Ağustos sonu gibi Kıyıköy-İğneada-Edirne yapmayı düşünüyoruz ama daha kesin değil,haberleşiriz.
Görüşmek üzere.

Arkadaşlar; bu hafta hava yağmurlu gececek galiba. Sonra yaparım dediğim bazı işlerimde sıkıştırmaya başladı. Bu hafta ben çıkamayacağım. Durumlar düzeldiğinde hepinizi tek tek arayacağım. Görüşmek üzere...

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
Çok güzel bir gezi ve güzel fotoğraflar Ali kardeşim. Sizleri kutlarım. Birlikte Bulgaristan-Yunanistan turu yapalım eğer uygun olursanız, ne dersin?

Teşekkürler Ergun abi,

Pasaportum olmadığından daha önce de yaptığınız Bulgaristan-Yunanistan gezilerinize çok istememe rağmen katılamadım,artık okul bitince çıkartırız :) Edirne'de olan arkadaşlarıma sorarım pasaportu uolup gelmek isteyen olabilir.
Ama Ergun abi yurtiçinde :) ortak bir gezi yapabiliriz.

Sağlıcakla kalın.

• Beğen
Tepkiler: M.Ergun GÖZET
Arkadaşlar; eğer bir aksilik çıkmazsa bu hafta her sabah 30-40km pedal çevirmeyi pilanlıyorum. Bu sabah yani pazartesi sabahı saat 9-10 arasında yola çıkacağım. Pazartesi güzergahı; Umurca, Sakızköy, Emirali, Ahmetbey, Evrensekiz. Yaklaşık 45km.

Gelmek isterseniz telefonum: 0533 379 34 14.

Görüşmek üzere...

Geri