@Günay Savaş
Hayır. Ben değilim.
Bisiklete binmeyeli uzun zaman oldu. Eskiden sık sık turlara çıkardım. İş-güç derken unuttum bisikleti. Şimdi yeniden yollardayım ve mutluyum. Yavaş yavaş malzemelerimi topluyorum. Kaslarım alışmaya başladı.
Genelde güzergahım, Eskibedir yolu. Bazen Eskibedir'den çıkıp tren yolunun hemen yanındaki traktör yolundan Müsellim köyüne, oradanda İstasyon ve Lüleburgaz... Evrensekiz yoluda fena değil(geçenlerde az kalsın yağmura yakalanıyordum).
Geçen gün yeni bir güzergah çizdim; İstasyon,Türkgeldi çiftliği,Sarımsaklı çiftliğinden E-5 ve Edirne Bayırından Lüleburgaz... Yola çıktım. Türkgeldi Tarım İşletmesini geçtim. Biraz daha gittiğimde ileride ağaçların arasından beyaz bir araba göründü. Hızla bana doğru geliyordu ve araba yalnız değildi

Peşinde iri cüsseli 7-8 adet köpek havlaya havlaya koşturuyordu. İşte karar anı dedim kendi kendime. O yoldan gitmek istiyordum ama kızgın köpeklerin arasında kalmakta vardı. Bu güzel anları bozmak istemediğimden 180 derece dönüp, dümeni yine Müsellim köyüne doğrulttum
Ömrüm boyunca Lüleburgaz'da yaşamama rağmen gitmediğim görmediğim okadar çok yer var ki... Buraları bisikletle keşfetmek müthiş bir zevk.
Yakında hafta sonları Lüleburgaz-İğneada arası turlamayı düşünüyorum ama öncesinde biraz daha alışmak gerekli...
Görüşmek üzere...