Scudo Sports

Kırklareli

@rahmankarataş

bende kırklareli merkezde mtb ciyim ama grup yok ya eger gelip geziyorsanız veya geçiyorsanız burdan bende katılmak istiyorum ya msnim sezginmavi@hotmail.com konuşalım görüşelim

Scudo
@spawndruid

bende kırklareli merkezde mtb ciyim ama grup yok ya eger gelip geziyorsanız veya geçiyorsanız burdan bende katılmak istiyorum ya msnim sezginmavi@hotmail.com konuşalım görüşelim

@Gökhan avcı

@Sezgin ÇELİK

ben babaeski de oturuyorum ama. I$ icin yuk gemisindeyim bi aydir. Yunanistan romanya gidip geliyorum. Gemide 7 aylik sozlesmem var. Bitince yada gemiden ayrilirsam goruselim. Msn ekledim gemi tr de oldugu zamanlarda iyi ve aktif bi grup kurma konusunda planlar yapabiliriz. Trakya bisikletin aktivitelerini takip edebilirsin bu arada. Sirf bisiklet sevdam yuzunden gemilerdn sogudum zatn...

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
Bende varim babaeskiden ugur. Onumuzdeki yaza guzel planlarim var. Islerim buna engel olmazsa sizlerle paylasirim zamani gelince. Birinci dupnisa doga senligine babaeskiden pedallayarak gidip katilmis ve donmustuk. 3 gunde toplamda 250 km yaptik. 2.si olursa yine sizlerle katilabilirim...

fahri abi muratlıya uğrayamadık neden dersen hava bozuldu ve rüzgar çıktı ee malum hava sıcaktıda o yüzden mecbur dönmek zorunda kaldık ...

• Beğen
Tepkiler: burak gezer
Öncelikle bisiklet formunun yeni üyelerinden sayıldığım halde; dikkatimi çeken bir husus oldu. Gün geçtikçe formumuzda hızla artan Lüleburgaz'lı Bisikletsever arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Böyle bir sporla uğraşmaları,emek harcamaları, saygı göstermeleri beni gerçekten çok mutlu etti. En başta dostum Gökhun'a selamlar, saygılar. Böyle bir insanla tanıştığım için çok mennun oldum. Bir dosttan arkadaştan daha yakın kardeş kadar yakın, sevecen bir insan. Onun sayesinde Lüleburgaz'lı birçok bisikletsever arkadaşım oldu.

Demek istediğim; Lüleburgaz'da bu artış durmaz ve sürekli devam eder inşallah. Lüleburgaz'lı bütün pedalsever arkadaşlara sevgi ve saygılarımla. En yakın zamanda beraber pedallamak dileğiyle...

NOT: Haldun abi benim tekerlek yine patladı. Bir gün gelinde yapalım şu lastiiği.
[[Haldun abi:(lastikci)]]

sagol umut bugun benım tekerde patladı sıftah yaptık bugun : ) sagolsun haldun abı ıkı haftadır katılamıyrdu aramıza dedı sen cok yaptın (bu bnm eklemem ) dur ben yapıyım : ) hallettı hemen : ) tekerı ınsallah dedıgın gıbı artar bızde sporun kardeslıgın ve temız havanın artmasından yanayız cok araba cok kırlılık cok kaza cok ölüm çok sakatlanma demek inşallah spor daha çok artar....

çok iyi olur valla iyi eglenecegımızi umuyorum inşlh o gün gelir ;)

BENDE KIRKLARELİNDE Bİ GRUP VEYA Bİ ARKADAŞ BULABİLSEYDİM ÇOK GÜZEL OLURDU AMA BABAESKIDEN Bİ ARKADASLA TANIŞTIM ONUNLA GEZİCEZ YAPACAK BASKA BİŞEY YOK BU YÖNDEN MUTLUYUM BİRAZ ;)

Tamam Haldun abi... adresi biliosunuz artık... bir alo demeniz yeterli...geçen sefer güzel bir şekilde ağırlayamadık... bunu telafi edeceğim ! :)

sezgin k.elinde de vardı isimlerini bilmiyorum rahman abi bahsetmişti biraz onlarda eminim bu forumdadırlar k.elinde de hatta sıanva gittigim bir gün festival alanında uzun saçlı bir arkadaş gormustum usutunde forma ayakkabı falan vardı bısıkleıtde ii di bu forumdada rastladım bır kere bi araştır sen ...

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
Geri