Scudo Sports

Kırklareli

Scudo
Öncelikle aramıza hoşgeldin Selçuk abi...bisikletninin modeli nedir...ve sabah antrenman yapan kimler...isimler nedir

Ben algılamadım olayınızı ancak trakyabisiklet groups a uzun süredir üyeyim ve siyasi bir yapı görmedim, başka bir olaydan bahsediyorsanız affola.
Diğer yandan bir sürü mazeret yaratmak kolaydır. Antremansızım, lastik patladı, telim koptu, lifim attı vsvsvs. Ben yapılan gölet turuna 2-3 yıl evvel Keşandan aracımla bisikletimi getirerek katıldım ve çok da memnun kaldım. Boy 192 kilo 120 yaş 48 iken tamamladım o turu, insan istedimmi çözüm bulunur. Değişik yörelerde olmak tabiki büyük zorluk, yerelde ise olaya katkı sağlayacak insan bulmak zor. Biz ilk kez bu yıl turlardada göreceğiniz üzere 3-5 kişi arası turlamaya başladık. Hatta salı ilk kez beraber antrenman turu yaptık. Bir kez başlamak geleceği planlamayıda getiriyor. Şimdiden yaz sonu haftada 2-3 gün antrenman 1 günde tur yapmanın hesaplarını yapar olduk. Zira zevkini şevkini almaya başladı genç arkadaşlarım. Hatta yatarlı tur hesapları yapıyorlar yaz dönemi için. Ben keşanda kask taktığımda ve bisiklete bindiğimde deli deli bu diye bakanlar yavaştanda olsa kabullenmeye başladılar. Her işte zorluklar vardır, ama o işe sevginizi emeğinizi verdikçe karşılığını alırsınız.
Bu arada Cahit, helal olsun sana geleceğin bisikletçisini yetiştiriyorsun. Oğlunun yanaklarından kocamannnn öpüyorum. Dayının da ellerinden.
Hepinize iyi hafta sonu turları
sağlıcakla

@kamtab

Vallahi birlikte pedallamayı özledim, zamanım yok gelemiyorum, ama az kaldı sınavlar da bitiyor... Yazlıkta da olsan bu yaz görüşeceğiz.
Gençlere gelince; doğaldır ki tartışarak kendi doğrularını bulacaklar ama iki aynı memleketli insan yüz yüze konuşursa bu sorunlar (ya da her neyse adı) daha kolay çözülür yoksa, forum gibi yerlerde daha hoş şeylerden sözler edilmeli...
Bu grup v.s. olayları başka platformlarda daha büyük ölçekli zaten tartışılıyor. Genellikle yaptığımız gibi az okuyup, az dinleyip, hep konuşmak istiyoruz. Neyse ben de lafı çok uzatmayayım.
Tüm bisiklet severlere sağlıklı ve bol pedallı günler

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
Benim bahsettiğim henüz kurulmamış kurulması planlanan bir grup... kötüleme de değil. Sadece siyasi görüşünden dolayı eleştirdiğim bi oluşum.. Affola ben pek sevmem siyaseti... uzadıkça uzar... Herkese bol sağlıklı , sporlu güzel günler.........

@uğur kocaağa

Bak şimdi uğur seni tanımam, ama beni tanıyan bir çok kişiye sorabilirsin. Nedir bu siyase miyaset lafı??? Kim ne grubu kurmuş da ne siyaseti yapmış ya da yapacakmış. Ortaya bir laf atıp ta herkesi zan altında bırakmazsan çok iyi edersin. Kiminle bir sıkıntın varsa onunla hallet...

bisiklet topluluğu kurulacak..ne siyaseti....bilmeden konuşuyonsunuz...insanları siyasi fikirleriyle suçlayamazsınız..! Bu konuyada kapatın...forumu kirletmeyin !

• Beğen
Tepkiler: vipsezgin
Abilerim, kardeşlerim, lafım kimseye veya şahısa değil... Ortada bir yanlış anlaşılma var ve ben izah etmeye çalıştıkça görüyorum ki daha da karmaşık bir hale soktum konuyu... Şunun bilinmesini isterim kimsenin siyasi görüşüne,dini görüşüne, ırkına , mezheb ine karışacak karakterde biri değilim. Umut arkadaşımız Babaeskide birgrup açılacağını söyledi... Bende bu kulübün bir partiye yakınlığı olduğunu tahmin ettiğim için sordum doğru mu diye. Kendisi de onayladı... Ama ortada bir kulüp henüz yok.. Ve ben hiçbir şekilde kimseye düşmanlık beslemiyorum... Herkese sevgiler saygılar... Hepimize Bol pedalı Mutluluk dolu günler...

@lastikci

Karıştırmıyorum, karıştırmıyoruz... Tamamen yanlış anlaşılma ile konu dallandı ve şekillendi... Bu sporda siyaset olmaz. Başından beri izah etmek istediğim buydu... Benim Babaeski de düşlediğim üye sayısı fazla olan bir bisiklet kulübü , Yada trakya grup üyelerinin Babaeski den çoğalarak devam etmesi... Babaeski den etkinlik için bisikletçi bulmakta zorlanıyoruz... Bu konu üzerinde dursak sanırım çok güzel olur... Hafta sonları etkinlikler düzenliyoruz ama ilçemizde bisiklete önem veren bu sporu seven sayısı parmakla gösterilecek kadar az ki onlarda zaman zaman işleri çıktığı için etkinliklere gelemiyorlar... İnşallah zamanla bu sıkıntı çözülür ve hep beraber pedallarız... Bisiklet Özgürlüktür, Bisiklet sağlıktır...

• Beğen
Tepkiler: lastikci
@lastikci

Hepimizin temennisi bu... Geniş bir aile oluşturmak... Ve boş zamanlarımızın bir bölüünü birlikte pedallayarak birbirimize vakit ayırarak geçirmek... İnşallah zamanla çok katılımcısı olan bir bisiklet ailesi oluştururuz...

• Beğen
Tepkiler: lastikci
arkadaslar dun bızden kumbag ucmak dere tarafına gıden varmıydı ?

@vipsezgin

merhaba arkadaşlar

21 yaşında bisiklete başladım ve 22 de bıraktım. 33 te tekrar başladım bu sefer Allah bırakmayı nasip etmesin. İstanbulda iki arkadaş hafta sonları turluyoruz, orta karar daireler (50-60 km) çizip dönüyoruz. bir planımız var. 27-28 Haziran hafta sonu Gelibolu yarımadası, şehitlikler, milli park gezisi gerçekleştirmek istiyoruz. hafta içinden izin kullanmadan minimum zamanda maksimum fayda elde etmek amacımız, gerçi başarabilir miyiz bilemiyorum. Zaman kısıtlı olduğundan programı kabataslak şöyle düşündüm: Cuma geceden otobüse atlayıp sabah Eceabat-Kabatepe civarında inip Eceabat, Kabatepe, Seddülbahir, olursa Anafartalar, hava güzel olursa biraz deniz, şehitlerimizi, siperlerimizi ziyaret, ve akşama doğru yola çıkış, hava kararamadan Şarköy'e varmaya çabalamak, geceyi Şarköy'de geçirip, sabah güneş doğarken ayrılmak, sahil şeridinden başlayarak Uçmakdere'yi tırmanıp Kumbağ, Tekirdağ, Silivri, İstanbul etabını Pazar akşamına kadar gerçekleştirmeye çalışmak. Takip ettiğim kadarı ile bu etabı tersten Cahit abi, Süleyman abiyle yapmıştı. Başka yapanlarınız da vardır. Bilgi verebilir misiniz? Neler bekler bizleri? Neler önerirsiniz? Konuyu yanlış yerde açmış olabilirim ama Uçmakdereyi görünce üstüne atladım biraz. :rolleyes:

@mtsemiz

Şu eklemeyi de yapsam... Aklında o taraflara gelme fikri olan arkadaşlar varsa bir noktada buluşup beraber devam etmek çok iyi olurdu...

@mtsemiz

hocam bütünlemeye kalmaz isem o tarihlerde tekirdağ civarlarında sizi karşılamayı isterim

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
Arkadaşlar, yaklaşık bir haftadır akşamları 18 civarı Büyükkarıştıran-Lüleburgaz arasında E-5 karayolunda antreman yapan bir bisikletçi var. Merak ettim acaba bu forumdan mı?

Geri