@vipsezgin
merhaba arkadaşlar
21 yaşında bisiklete başladım ve 22 de bıraktım. 33 te tekrar başladım bu sefer Allah bırakmayı nasip etmesin. İstanbulda iki arkadaş hafta sonları turluyoruz, orta karar daireler (50-60 km) çizip dönüyoruz. bir planımız var. 27-28 Haziran hafta sonu Gelibolu yarımadası, şehitlikler, milli park gezisi gerçekleştirmek istiyoruz. hafta içinden izin kullanmadan minimum zamanda maksimum fayda elde etmek amacımız, gerçi başarabilir miyiz bilemiyorum. Zaman kısıtlı olduğundan programı kabataslak şöyle düşündüm: Cuma geceden otobüse atlayıp sabah Eceabat-Kabatepe civarında inip Eceabat, Kabatepe, Seddülbahir, olursa Anafartalar, hava güzel olursa biraz deniz, şehitlerimizi, siperlerimizi ziyaret, ve akşama doğru yola çıkış, hava kararamadan Şarköy'e varmaya çabalamak, geceyi Şarköy'de geçirip, sabah güneş doğarken ayrılmak, sahil şeridinden başlayarak Uçmakdere'yi tırmanıp Kumbağ, Tekirdağ, Silivri, İstanbul etabını Pazar akşamına kadar gerçekleştirmeye çalışmak. Takip ettiğim kadarı ile bu etabı tersten Cahit abi, Süleyman abiyle yapmıştı. Başka yapanlarınız da vardır. Bilgi verebilir misiniz? Neler bekler bizleri? Neler önerirsiniz? Konuyu yanlış yerde açmış olabilirim ama Uçmakdereyi görünce üstüne atladım biraz. :rolleyes: