Scudo Sports

Kırklareli

tanışmak için kongre meydanına gelebilirim

Scudo
biz bugün Lüleburgaz daydık... Pazar günü bir etkinliğiniz olduğunu bilseydik sizlerle vakit geçirmekten mutluluk duyardık... Ama bugün geldik gezdik ve döndük... Umut la bi arkadaşı da yarın dönüyor... Bi kere biz kendi aramızda organize olamıyoruz... Etkinlik düzenleniyor son gün pat biz gelmiyoruz... neyse umut ve arkadaşına iyi yolculuklar... Trakya kült. merkz. adı altında ki bisiklet kulübü çalışmasında başarılar... Biz Hasan la hiçbir gruba bağlı olmadan pedallamaya devam edecez bu gidişle...

Ayrıca biz Babaeski den katılım bekliyorduk etkinliğimize ama katılım olmadı... Ayrı ayrı gidileceğine beraber gitmek daha hoş olurdu... İnş zamanla bisiklet kullanıcıları bu tür etkinliklerde hep beraber pedallayacak... Edosk un 'e' si olamıyoruz ... Adamlar organize ve kalabalık, ve spora bisiklete sevdalı bir çoğu... neyse Dediğim gibi umut a Babaeski Kült. merk. bisiklet kulübü çalışmasında başarılar... Ben Ve Hasan Giray Bağımsız olarak etkinliklere devam edebiliriz... Bunu yine Facebookta Trakya bisiklet grubu adı altından yapmayı planlıyoruz, fakat grup adını Trakyalı bisikletçiler olarak değiştireblirm... Neticede bizim ve diğer arkadaşların amacı Hep beraber güzel etkinliklere katılmak güzel vakit geçirmek kaynaşmak... Ama bu Babaeski de pek mümkün olacağa benzemiyor...

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
@uğur kocaağa

ilk önce uğur bu organızazyon bır kac gun önce c.turhan
abi tarafından yahoo grupta mesaj olarak bıldırıldi yahoo trakya grubuna uyeysen sanada maıl gelmıs olması gerekıyor bence herkes kendı grubunu kurmak yerıne oturup konusulsun ve ortak bır grup kurmaya çalışın neticede amaç spor kardeşlık ve guzel vakıt gecırmek ben isyankar gordum seni :D bir araya gelip konusursanız bir kaç kişi bence üstesinden gelirsiniz....

• Beğen
Tepkiler: Umut AL
@gokhan erdogan

Sitemkarlık değil... Bizim amacımız Babaeski deki bisikletçileri bi çatı altında toplamak öncelikle... Biz bugün iki kişi gidiyoruz... Arkadaşlar yarın iki kişi gidiyor... oturulur konuşulur karar verilir nereye gidilecekse kaç kişi gidilecekse hep beraber gidilir... Anlayabildin mi Gökhan ? Sorun Sizin etkinliğiniz değil... Sorun Babaeski deki bisikletçilerin farklı farklı sebeplerle ayrı ayrı günlerde etkinlik yapması... Bizim kulüp kurmak yada bir kulübe üye olmak gibi bir amacımız da yok şimdilik... sadece spor olsun, eğlence olsun diye pedallıyoruz... İstiyoruz ki bu tür etkinliklerde bütün bisikletçiler hep bir arada olsun, güzel vakit geçirsin... neyse size iyi eğlenceler...

İlk olarak ben raman abi cahit abi mert koray ve ayşe kongre meydanında buluştuk ve yola koyulduk biz gölete vardıgımızdan kısa bır süre sonra babaeskıden beytullah ve umut arkadasımızda bıze katıldı katılım az da olsa başlangıc için iyi bir geziydi

koray arkadasımızın lastıgı patlayınca sagolsun rahman hocamız hemen olaya el attı :D yama konusunda edındıgı deneyımlerı bızlerle akıcı bır sekılde paylaştı :D

ve koyu bır sohbete daldık gerçekten çok keyıflıydi nice güzel gezilerde buluşmak dileğiyle not: rahman abıde daha detaylı fotograflar var :D

selamlar.
trakya üniversitesinde edirne'de okurken hamitabat elektrik santralini gezmeye okul götürmüştü.arkada da santralin bacaları gözüküyor.buralarını hatırladım.gezi bittikten sonra göletin etrafında piknik yapmıştık.fotoğrafı görünce hatırıma geldi şimdi.paylaşım için sağol.bol pedallı günler diliyorum.herkeze selamlar.

size diyoruz pazar yapın.. ama kendi kafanıza göre yapıyorsunuz...böyle 2 kişi gidersiniz. kimseylede tanışamazsınız... ikide bir taş atmayın.... dupnisaya gidildide bisikletçi mi olundu....ben size gelirim dedim tekerlek patladı nabayım şimdi...yeni bisiklet mi alayım....bağımsız mı olacaksınız himaye altında mı beni bağlamaz...
Herkese ii pedallar....

pardon umut yanlış yazmısım :D aysenın soyadını yazmsım yanlıslıkla telefona not etmıstım :D

kimsenın msn yok bende umut yahoo dan ve telefonla haberlesıyoruz sende uye ol istersen....

Geri