Scudo Sports

Kırklareli

Scudo
uğur abi maçım önemliydi... söz konusu olan türkiye sıralaması...yoksa neden gelmeyeyim...

Arkadaşlar telefon bilgilerimizi paylaşalım, hepimiz için iyi olur... Umut ben sana söz verdim değil türkiye sıralaması dünya sıralaması olsa benim için verdiğim sözü yerine getirmek daha değeli olacağı için gelirdim nitekim geldik hasanla ve yola çıktık ve döndük... Sende sıralamadaki önemli maçını kaybettin :) Sağlık olsun ...

• Beğen
Tepkiler: lastikci
20 Mayıs Çarşamba günü yaptığımız yaklaşık 40 km dönüşü İstasyon Mahallesinde Gökhan ile buluştuk ve tanıştık.
Soldan sağa: Rahman, Mert(yaş:9), Necati(yaş:71), Gökhan, Cahit
Tüm Trakyalı bisikletseverlere selam

http://i574.photobucket.com/albums/ss187/cahitturhan/100_2940.jpg

@gokhan erdogan

YOk abi aramızı bozduğumuz felan yok... Umut u sevdiğimden takılıyorum... Onun sayesinde dupnisa ya gitmek için ilk adınları attık... o olsa daha zevkli vakit geçirebilirdik tabi ama Türkiye sıralaması pinpon maçı vardı... Cumartesi Lüleburgaz a geliyoruz...

@c.turhan

evet abı gercekten çok sevındım sızlerle tanıstıgıma çok iyi oldu sagolsun umut haber verdi

Bizler de çok mutlu olduk Gökhan'cığım. Pazar Günü 09:00 da Kongre Meydanında buluşuyoruz, unutmayasın. Umut da gelir belki?

@Umut AL

Şişeleri yollardan kıranların taa...... Umut bi etkinliğe de katıl be kardeşim... Getir Velespitini Yaparız biz... Hem sacit usta açıktır hala götür 2 dakika da yapsın... Hem senin bi arazi bi yol lastiğin vardı... Yedek lastiklerinde vardı... Yarın saat 8 de bekliyorum seni umut...

@c.turhan

pazar 9:00 da buluşup nereye? bende gelmeyi isterdim ama hala sele olayını halledemedim. yeni bisiklet aldık, selesine oturamıyorum. mecburen doru dürüst bir sele alıcam ama onu da bulmak mesele oldu.

@Günay Savaş

tatarköy barajı var planda 20 km valla benımde yol bısıkletı nasıl olucak onu dusunuyorum baraj yolunda ınce teker :(

@gokhan erdogan

10 yıl önce Türkiye gazetesinin verdiği Bisan-Mountain Cat'im ile ve 3 arkadaş gitmiştik. Şimdi gitmeye kalksam yarı yolda kalırım herhalde, antremansızlık işte.

Arkadaşlar Lüleburgaz'dan gelecekler için bisikletlerin kalitesi v.s. çok önemli değil. Yeter ki lastiğiniz-freniniz sağlam olsun. Buna benzer bir kaç piknik havasındaki turdan sonra mesafeyi yavaş yavaş artırmayı düşündük. Şimdi katılırsanız antrenman olur, ayrıca tanışmak için de daha iyi bir fısat düşünemiyorum.

Selamlar...

gelmeyi gerçekten çok isterim ama şu anki sele ile mümkün değil. Migrosun yukarısında oturuyorum, çarşıya inip eve dönmek bile işkence gibi geliyor. çok rahatsız yani.

gelseydın iyi olurdu benım sınavlar var haftaya onemlı hemde ona ragmen gıdıcem kısmetse sende gelmeye çalıs derım tatarkoy cokta uzak sayılmaz zaten yavas tempolu gıderız

pazar günü gelebiliriz....baraja gelemeyiz ama...sizlerle tanışırız...tel no:0535-632-84-30

Geri