Scudo Sports

Kırklareli

Haklısın Berker; Ergun amcanın yaşlılığına ver bu hatayı. Dikkatinden ötürü de seni kutlarım.

Selam; eğer 15 Mayısta vizelerimizi alabilirsek ki, konsolosluk o gün için randevu verdi, 16 Mayıs C.tesi sabah 8,30'da Edirne Belediyesi önünden hareket edilecek. Akşamüstü de döneceğiz. Yani konaklama yok. İlerki günlerde konaklamalı etkinlik yapabiliriz. Eğer vizeniz varsa, bekleriz.

Scudo
Bilgi için teşekkürler ,

AB ' ye üye olan tüm ülkelere vizesiz çıkabiliyorum .

Allah'ın izni ile bir aksilik çıkmassa sizlere katılabilirim .

Görüşmek dileyile

fotoğraflarınızı bekliyoruz her zamanki gibi.. inşallah bi gün katılıırm bu tarz bi etkinliğe aranıza:) ergun abi hep yunanistan tarafına gidiyorsunuz bulgaristan dan fln olduğu oluyor mu böyle bir etkinliğe çağrıldığınız?

slm. bende lüleburgazdanım. bir gün buluşmak gerek.

@özlü

OSMAN GORUSELIM SENINLE İYİ OLUR YA BENDE LULEBURGAZDA ÇARSIDA OTURUYORUM gokhan_erdugan@hotmail.com msn adresım uzun yol bısıkletı var bende kardesım anlıyorsan bıraz bakım yapıcam beraber yaparız hem fıkrını almıs olurum bende yenıyım çarsıda oturuyorum

Bulgaristan'la henüz bu tür bir bağlantımız yok. Yunanistan'dan kardeş kulübümüz olduğundan ilişkiler çok yoğun. Ama en kısa zamanda Bulgaristan'la da temasa geçeceğiz.

ben ve arkadaşım bisiklet ile Babaeski den Dupnisa doğa şenliğine pedallayarak gitmeyi planladık. yarın yola çıkıyoruz. Fakat kalacak yer ayarlayamadık, bize ödünç,kiralık vs çok acil bir çadır gerekli. şenliğe katılmayı planlayan arkadaşlar bize yardımcı olabilir mi?

arkadaşlar pegasus uzun yol bısıkletım var fren sıstemınde ve vıteslerınde ufak problemler yasıyorum vites kendi kendine atıyor burgazda bu işten iyi anlayan tavsiye edebiliceğiniz birileri varmı yardımcı olursanız sevinirim....

hoşgeldin aramıza aytaç abi,ben babaeskiden umut al...

valla burgaz da çok fazla seçeneğin yok. ama hakan'a gitme (salcano servisi)

• Beğen
Tepkiler: gokhan erdogan
evet lüleburgazdayım. henüz uzun yola çıkmadım, ama ilerleyen zamanda böyle düşüncelerim var. ancak daha çok erken yarı yolda kalırım, bisiklete verilen 10 yıllık aradan sonra beni bayıltır. öncelikle kondisyon kazanmam lazım.

• Beğen
Tepkiler: uğur kocaağa
@Umut AL

Sebep...? Facebook'taki grupta bile etkinliklere katılacak insan bulmakta zorlanıyoruz... Gidis Dönüş 250 km yolu 2 kişi ile pedalıyoruz... Kimisi pinpon maçı oynuyor kimisine o kadar mesafe zor geliyor...
Neyse hafta sonu Babaeski'den Lüleburgaz'a pedalıyoruz... Katılmak isteyen arkadaşlar arasın... 05376889873:)

benım numaram 05385619824 umut aksam uzerı ıstasyonda bulustuk necatı amcalarla konustuk bıraz yarın yola cıkıyorlarmıs babaeskıye dogru sabah erkenden

• Beğen
Tepkiler: uğur kocaağa
Sevgılı umut kardesımın sayesınde necatı amca rahman ve cahit abıyle tanısma fırsatım oldu he ufak bısıkletcıyı unutmayalım necatı amca yasını soyleyınce baya sasırdım 71 yasındayımıs hıc gostermıyor sızcede oyle degılmı bisiklete yıllarını vermıs sizlerinde kendisiyle tanışmanızı isterim yarın babaeskıde olucaklar edirneye gitmeyı planlıyorlar 0532 367 50 24 yada rahman abıden ulasa bılırsınız 0554 910 73 99

Geri