Scudo Sports

Kırklareli

Malesef Bisan Fokker la Devam Etme Kararı aldım... En azından Maddi Durumum Düzelene kadar... Daha donra yeni Bir tane toplayamayı düşünüyorum... Yorucu bir bisiklet ve uzun yola şu an çıkmadığım için işimi görür diye düşünüyorum. Ama selesini değiştirecem gerçekten çok yorucu...

Scudo
Merhaba arkadaşlar, Kırklareli'de olan bisikletçiler bu başlık altında toplanalım. Ayrıca, bir tur var. Organizasyonu Trakya Bisiklet kurucusu Cahit abimiz ayarlıyor. Henüz tüm detaylar net değil. Zaten detaylar önemsiz. Önemli olan sadece şu: Pazar günü erken saatte Kırklareli'nde buluşuyoruz ve Edirne'ye pedallıyoruz. Farklı illerin bisikletçileri olarak bir araya gelip tanışmış olacağız. Belki yakın zamanda olası bir şenlik üzerine konuşacağız. Biraz da kırlangıçları izleriz işte. Katılmak isteyenlerin haberlerini bekliyoruz. Kask+eldiven+gözlük zorunludur. (İsteyen olursa bende bir yedek kask var. M boy.) Hava koşullarına uygun kıyafet şahane olur, görüşmek üzere...

Selamlar; etkinlik programı ne zaman belli olur acaba. Edosk'un Mecidiye'de yürüyüş etkinliği var pazar günü. Program bir an önce belli olursa ona göre planlama yaparız. Ama ben hazırım...

• Beğen
Tepkiler: c.turhan
Uzunca bir aradan sonra foruma ve forumdaki arkadaşlara merhaba,

Bahar aylarını kaçırmadan Trakya bisikletçilerini bir araya getirecek bir organizasyon yapalım diye düşünüyorum. Bu tur organizasyonun ön görüşmeleri ve birazda antenman olur. Detaylar belirdikçe iletirim.

Ayağınızdan pedal, başınızdan kask eksilmesin...

Kamil arkadaşım böyle güzel bir etkinlik sensiz olmaz. Bizi o doyumsuz sohbetlerinden mahrum etme. Mutlaka bekliyoruz.

Merhaba, Gruba mesaj attım buradan da duyurmuş olayım: Tum gruba merhaba, Bu pazar (3 mayis) kirklareli-edirne turumuzu gerceklestiriyoruz. Tur haritasi ektedir. Hava durumu fena degil sizler yine de yagmurluklarinizi alin. Kask ve eldivenlerinizi unutmayin.Tur suresince hizimiz 15-20 km/saat dolayinda olacak, arkada kalanlar beklenecek ve en az bir kisi tarafindan eslik edilecektir. Yolun tamami duze yakın cok kucuk egimli ve zemin asfalttir.Yol uzerinde en uzak yerlesim yeri araligi 15-20 km dir. Bu nedenle yiyecek-icecek sorun olmasa da atistirmalik hafif gidalardan yaniniza alabilirsiniz. Diger detaylar:

Hareket Saatleri:
Luleburgazdan gelecekler: saat:06.30 da kongre meydaninda bulusma, 06:40 da kesin hareket edilecek. Kirklarelinden: 10.00 da kesin hareket edilecek.

-Kirklareli grubundan 6-8 kisi bize 30-40 km eslik edecek (bazi arkadaslar edirneye dek belki gelebilir)
-Edirne grubu bizi karsilayacaktir. Donus icin bir plan yapilmamistir, katilim sayisi, yorgunluk durumu ve edirne ayrilis saatimize bagli bir planlama orada yapilacaktir.

Sorulariniz olusa yanitlamaya calisirim.
Bol katilimli guzel bir tur olmasini diliyorum.

Cahit TURHAN

Selamlar bendede Bisan "MOUNTAİN CAT" var hemen hemen senin durumun gibi benim durumda nasıl toplasam etsem fln dedim kimse danışdıysam yenisini al daha iyi dediler ondan toplama işim 2 ci planda kaldı jant takımı ve birde furç takımı lazım almasına alırım ama onunla uğraşana kadar yeni bişi beni daha çok tadmin edicekdir 500 civarında para bulabiliyosan burdan veya sizin ordan bir tane düzgün bişi almış olursun ileride sıkıntı çekmeden uzun ömürlü bir bisikletin olur
e tabi bunlar olmadı bencede newage yi topla amortisörler uzun yolda yorar bence Anıl'a katılıyorum İnş. ileride hayalindeki gibi bisiklete sahip olursun

fikirleriniz için teşekkürler. şimdilik bisanla yola devam . Yorucu ama zaten uzun yola çıkabileceğim bir durum şu an için yok. Bulunduğum bölgede bisikletçi de yok zaten...:) ileride iyi birşeyler almak en mantıklısı. Newageye bakıyorum 200 lira masrafı var. 200 lira kenarda dursun 500-600 olunca daha düzgün niişeyler bakıcam. O zamana kadar Bisanla yaylanmaya, pedallamaya devam:)

Herkese merhaba. Arkadaşlar şehrimizde kaç kişi bisiklet ile ilgileniyor. Önce bunu bilmemiz lazım.
Msn adresim; hedefistranca@hotmail.com
Tel No: 0535-632-84-30

Ve uygun bir zamanda toplanalım. Yüzyüze konuşalım lütfen. Şehrimizde artık birşeylerin başlaması lazım !

• Beğen
Tepkiler: M.Ergun GÖZET
Bahar aylarında ve yaz sezonunda olan düğün dernek işine baya bozuluyorum, bir program yapıyorsun o zamana düğün dernek denk geliyor. Kimsenin tanımadığı bir yere mi taşınsam diye düşünmeye başladım. Çok çok arzu etmeme rağmen geziye gelemiyorum hafta sonu full düğün nikah töreni var, Ctesi akşam pazar öğlen ve akşam. offf yaaa...
turunuzun keyifli geçmesini dilerim
sevgiler

Üzüldüm ama yapacak bir şey yok Kamil arkadaşım, başka bir etkinlikte buluşuruz. Görüşmek üzere.

Kamil Abi, Borçlar birikiyor, bak sonra faizleriyle birlikte altından kalkamayacağın parkurları önüne süreceğiz, haberin olsun.

• Beğen
Tepkiler: M.Ergun GÖZET
Tur bitti fotolarınızı bekliyorum, borç yiğidin kamçısıdır Cahitciğim....
sizlerle olamamak ciddi sıkıntı verdi, Parkur cezanıza katlanmak zorundayım.
sevgiler

• Beğen
Tepkiler: c.turhan
Merhabalar umarımki gezi sorunsuz geçmiştir. Trakya Bisiklet Şenliği ile ilgili bir gelişme var mı?

slm benide katin artik araniza bende artik Kirklarelindeyim bisikletimi Balikesirde ki kulubume hibe ettim yeni bir bisiklet almak uzereyim bende katilicam etkinliklerinize etkinlerde bulusmak uzere
Selcuk ASLAN

Geri