Scudo Sports

Kırklareli

Scudo
Yol bisikletiyse eğer bahsettiğin, amörtisörlü alınmamalı,yol bisikletinin olayı hafif olmasıdır ve düz maşa tercih edilir. Eğer sehir bisikletiyse bahsettiğin bisiklet, amörtisörlu veya düz maşa olabilir, burada şunlari dikkate alman gerekir: Ornegin, Ben olsam düz maşa almazdım. Şehir içinde kullanacaksan, çok sarsıyor. Amörtisor buyuk bir artı, sarsintiyi emmek için. Duz maşada Karbon modeller sarsıntıyı emiyor fakat bu da fiyata yansıyor. Bu yuzden bence en iyisi amörtisörlü ve kilitlenebilen maşa almak. Ben whistle guipago 1604 kullaniyorum ve memnunum. Şehir içinde kullanırken normal bir sekilde kullaniyorum, kısa seyahate veya yola cikacagim zaman gidondan kilitliyorum amörtısöru ve düz yolda cok faydasini goruyorum hız ve enerji açısından.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@bisikletiçalınanadam evet şehir bisikletinden bahsediyorum. Carraro sportive 224 ve sedona 410 arasında kaldım. Aralarinda ciddi bir ağırlık farki varmis. Eğer gerçekten sedona o kadar iyiyse hız ve hafiflik anlamında, sanirim amortisorden feragat edecegim. Deneyip göreceğim.

@yusufkaraca bende kırklareli merkezde yaşıyorum ve 29 mtb kullanıyorm. Bence bu alacağın bisikletin maşasına göre değişir. Benim bisikletimde suntour xcm maşa var. İstanbul-bodrum, çanakkale-kırklareli turları yaptım. Kırklarelinde birçok yerde gezdim özellikle kış aylarında dereköyün arazi bölgelerinde mtb parkuru sayılabilecek yerlerde. Bu güne kadar da hiçbir faydasını görmedim. Yani benim bütçem yüksek havalı maşalı bir bisiklet alacağım diyosan konfor açısından maşa faydalı olur. Tabi ağırlık vs sıkkntı yapmıyorsan. Ama alacağın bisikelet standart bişey olacaksa tavsiyem düz maşa olur. En azından ağırlıktan ferakat edersin.

Agirlik farkinin sebebi amörtisörden kaynaklıdır diye dusunuyorum :) burada dediginiz gibi tercih size kalmış.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben de pinarhisardayim.

• Beğen
Tepkiler: Barça Bike
@H.T
Savcım sizle konusmuştuk bu cuma sınavllarım bitiyor pazar günü bi tur yapabiliriz :)

SM-G935F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: H.T
@Bartu Bilgi Ben ramazan molasi verdim kardesim. Ramazandan sonra insallah:)Sana kazasiz belasiz surusler dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Barça Bike
Herkese selamlar. :) Lüleburgaz'da yaşıyorum. 2 gün önce aldığım Carraro Sportive 224 ile 2 gün içinde 60 KM Yol yaptım. Uzun süredir bisiklet kullanmayan ben için sanırım iyi bir başlangıç oldu Etkinliklerinize ve düzenlediğiniz turlara katılmak isterim.

selamlar merkezde kısmetse yakinda mtb alarak aktif olacağım turlar olursa bilgim olmasını isterim arazi yada karma farketmez.
giant revel 29er1 alacağım görüşleriniz neler

kırklareli için gezi organizasyon yapan klüp varmı

Kırklareli buradamı

Hadi bi toplanın

Merhabalar,bende 4 yildir kirklareli-vize'deyim yolu buraya dusenlerle burali bisikletçilerle tanismak isterim,saygilar

• Beğen
Tepkiler: Emre39
Kırklareli merkezde MTB ile tur yapabilecegim güvenli bir guzergah varmi? Köpek falan az olan. Veya grup olarak da gidebiliriz ancak egolu insanlari sevmiyorum bir kack kez BIS39 ile tura gitmistim. Adamlar bisikletle gezdikleri icin dunyayi kurtardigini saniyor. En önden gider, konusmazlar.. Sirf bu yuzden onceki bisikletimi kullanmaya sebep bulamayıp satmistim.

@ayberkatakan95 bence senin biraz kaprisin var gibi:)neyse heryerde kopek var kacinilmaz kopek geldigi zaman in bisikletten asagi elinde gotur ben korkumu boyle yenmistim

Geri