Scudo Sports

Kırık

Scudo
Geçmiş olsun, benim tavsiyem bir güzel dinlenin bir aya düzelecek kaburgaları 3-4 aya yaya bilirsin, kırık kaburganın akciğere zarar verme riski de var, tam kemikler kaynıyor derken bir öksürme ile tekrar kırabilirsin ve her şey yeniden başlar. Bende kaburgamı çatlatmıştım çok çektim bilirim...

Kırık kaburga ile bu işin yapılmayacağını herkes bilir.39 yaşındaki biri olarak tüm riskleri hesaplamış olmanız gerekir.Sağlığınızı "Saldım çayıra..." diye hafife alıyorsanız diyecek bir söz de kalmaz.

@mutlu07
herkes .. yazmış bende yazayım dedim. sonra pişman oldum gereksiz bi mesaj yazdım diye. ne bileyim

Risk analizi yapmak gerekirse, Olumsuz bir durumla karşılaşır ve bisikletten düşerseniz, hemde bu kırık olan kaburga tarafında olursa ölümcül bir risk durumu var. Bunun dışında o acı ile antreman yapabilmek psikolojik olarak sizi kamçılıyordur, aslında bu durumun performansınıza olumlu bir etkisi bile olabilir. Her neyse... Bunun yerine bu sürede evde trainer yada roller ile antreman yapmak daha mantıklı geldi bana. Tabi roller yada trainerınızın olması gerekiyor bu durumda.

Geri