Scudo Sports

Kipeo taytlar nasıldır?

firestone

Forum Bağımlısı
Tepki
2.099
İsim
Hüseyin
Başlangıç
2016—17
Bisiklet
Giant
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Jel pedli tayt ararken bu markayı gördüm, yerli üretim olduğu için Çin mallarına göre daha güvenli geldi bana. Kullanan varsa görüşlerinizi öğrenmek isterim.

Scudo
Uplayalim bende merak ettim.
Ucretleri nasil ?

bende tayt almayı düşünüyorum kararsız kaldıp f/p olarak ne almak lazım en kötü yarın gidip decathlondaki 65liralık taytı alacagım.

sora taytlar ın askıları çok ayarsız
kipeo taytlar orta kalitede
en iyisi exuma nın taytları ve bahçeköy den alırsanız poc/rapha taytlar... aynı kalite zaten

Kipeo kumaş ve işçilik kalitesi iyidir. Ancak ped olarak sadece en kalını olan gri pedliler tatmin edici göründü bana.

@abdullahgurel92 Kısa askısız jel ped taytlar 65-70 TL

@R A Decathlondaki 65 TL olan taytlar köpük pedli, bi süreden sonra köpükler de incelip görevini yapmıyo diye okumuştum, o zaman ucuz pahalıyı geçiyo. Decathlon 700 taytlardan alacaktım ama hala daha satışa çıkmadı.

@Özcan. Teşekkürler, sanırım gri pedlere pırlanta ped demişler ürün açıklamasında ama fotoğraf koymamışlar.

• Beğen
Tepkiler: abdullahgurel92
@firestone 700/900 serisi bu sene türkiyeye gelmeyecek.

@Hayatikiteker decathlona sorabilirsiniz 2 emaile de gelmeyecek dediler

Selamlar 2014 te Kipeo ya takımımız için forma yaptırmıştık. Exuma mı kipeo mu derseniz, kesinlikle kipeo. Çünkü kipeodan alacağınız kaliteli bir ürün parasına exumadan ancak vasat bir model alabiliyorsunuz. Sonra zamanla takımımız büyüdü, tanıdık vasıtası ile exuma ile görüşmeye gittik. 100 adet ve üzeri alışverişlere 255 tl fiyat çektiler takıma :kptmya: ayıp olmasın diye sormadım ama 100 adet ve üzeri siparişi bu ülkede hangi takım geçiyor ise buraya yazsında bizde bilgilenelim. Sonra kipeoya yağmurluk yaptırdık 5 dk. da sırılsıklam olduk ve tanesine 160 tl mi ne verdik:ckskc:. Böyle böyle akıllanıyorsun tabi. Sonra Giray kardeşimiz ile tanıştık, konuya yaklaşımı, çözümcü, hızlı ve malzemenin kalitesi bu söylediğim markalar ile neredeyse aynı ve yarı fiyatına anlaşarak ona yaptırmaya başladık. Burada yazdıklarım bizzat bu markalar ile yüz yüze görüşmem doğrultusundadır. İki sezondur Sora Tekstil ile çalışıyoruz, şu anda memnunuz.:hhhhhh:

@Gökhan Kuş exuma forma olarak bize 350 tl çektiler :D keşanda bi yere ya da soraya yaptıracağız. sora nın üst formaları kaliteli sayılır, tabi bir castelli beklemeyin. tayt larının askı ayarsızlığını mutlak çözmeleri gerekiyor

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Kuş
keşanda formaiste diye bir yer var onu diyorsun, adamlar çok şeker, insan olarak mükemmeller, ama ben olsam bisiklet forması işini bırakırdım, çünkü onlara da yaklaşık 70 adet yaptırmıştım bir sponsorlukla, bisiklet forması yerine maç forması geldi :koptum::koptum:. Sora tekstil bu sene kumaşları değiştirdi, padler exuma ile aynı hatta markaları da aynı, onun için exuma ya öpülmeye gerek yok. Askılara gelince Girayla konuştum o konuyu, kişilerin üst cüssesini tahmin edemediğimiz için biraz bol tutuyoruz dedi, bana mantıklı geldi açıkçası, dar olmasından iyidir, 5 dk terzilik bir iş. ;)

• Beğen
Tepkiler: Wasabie
@Gökhan Kuş artık akılllanıdlar, fermuarları saklı bisiklet forması yapıyorlar :D soranınki biraz slim fit, bana öyle geldi sayılır.. bir de fermuar saklı modelleri yapmıyor gözlemdiğim kadarıyla...
askı olayına gelirsek bir sürü forma kullandım soranın gibi fazla olanı görmedim. decathlonun 900 serisi 2 sene önceki sattığı tam olması gerektiği gibiydi. poc un pedleri de 2 tür bir tanesi ön tarafı olduğu gibi kaplıyor .. diğeri okadar büyük deil büyük pedli olan kesinlikle çok ince acayip rahatsız edici. soranın çok daha gelişeceğine inanıyorum. biraz bütçeyi artırıp profesyonel birşey isteyene dhb öneririm

• Beğen
Tepkiler: Gökhan Kuş
Kışlık tayt-forma, yazlık tayt formasını kullanıyorum ve şöyle söyleyeyim, formaların kesimleri rezalet. Taytlarda ise yazlık tayt gayet güzel, 2 kez kaza geçirmeme rağmen hiçbir şekilde yırtılmadı, dayanıklılığı iyi. Kışlık taytın sıcaklık koruması da iyi ama pedi çok kötü maalesef.

Bizim müzisyen eşrafında bir lafımız var, ne kadar pound o kadar sound. Ama bazen dünyanın parasını verdiğin ürün rezalet çıkabiliyor. Şimdilik Sora da bir sıkıntı yaşamadık, şunu da söyleyeyim, bir sıkıntı yaşasak emin olun telafi ederler. O kadar samimiler.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
@Gökhan Kuş
siteleri yapım aşamasında gözüküyor ürünleri nereden satıyorlar başka siteleri mi var?

(link) indirimde 10 euroda ekstra indirim geliyor kodla kafam karıştı bunu mu alsak acaba?

@R A

Facebook'ta soratekstil sayfasi var. Bazi urunlerin fotografi var ama gormeden denemeden karar vermek zor.

konuyu hortlatmak gibi olacak ama kipeonun gri pedli taylarından hiçbir yerde göremedim, sora'nın ise tayları hakkında referans olabilecek bir yazı göremedim :/ 100 km / gün 10 günlük bir tura çıkacağım önemli benim için tayt..

@mahden

2 gün önce @volkan Öz Kipeo'nun gri pro pedli taytlarından aldı. 90 KM'lik bir sürüşte kullandı.
Önceki taytı Exuma'nın taytı idi. 50-60 KM'lerde rahatsızlık vermeye başlıyordu. 90'lara geldiğinde bildiğin batıyordu.
Kendisinin dediğine göre Kipeo'nun gri pro pedli taytı da pek fark etmemiş. Exuma ile aynı yani.

Şu linkte satan kişiden aldı. Bilgi olarak; satıcı ile bir bağım yoktur.

(link)

• Beğen
Tepkiler: mahden
Geri