Scudo Sports

Kimseye bisikletini vermeyeceksin!

Tuurok

Aktif Üye
Tepki
84
İsim
Teo
Bisiklet
Salcano
Bir tur atsın diye iş çıkışı arkadaşımın birine bisikletimi verdim. Ben el bırakmaya kıyamazken eleman el bırakmaya kalktı. Takla attı. Sonuç ön maşa yamuldu. HD fren kolu yamuldu. Jant da yamulmuştur büyük ihtimalle. Ödetme işlerini de sevmiyorum. Ama sanırım bütün bu parçaların değişmesi gerekecek. En ucuz kaç TL ye atlatırım, nerede yaptırabilirim bilmiyorum.

Dosyalar

• IMG_20170721_223846.jpg
    IMG_20170721_223846.jpg
    73,4 KB · Okunma: 230
  • Beğen
Tepkiler: Road_Runner
Scudo
Geçmiş olsun bende kendi kullandığım herhangi bir şeye başkasının gereksiz şeyler yapıp zarar vermesine deli olurum bu durumda yüzüne kesin olarak bir daha benim ekipmanlarıma dokunamazsın diye söylerim sen gözün gibi bak sonra densizin biri gelsin ekipmana zarar versin sinir bozucu bir durum

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Kavga olmuş sanki buralarda :D

Hocam geçmiş olsun, kimseye vermemek lazım bisikleti eğer ki seviyorsak. Ben vermiyorum şahsen hiç kimseye, bir yerine bi şey olunca da parasını talep etmeniz lazım. Darılmaca gücenmece yok, siz karşılayamayabilirsiniz bu meblağları.

Maşayı düz almanızı tavsiye ederim eğer ki amortisör işinize yaramıyorsa.

Geçmiş olsun, umarım halledersiniz en kısa zamanda.

Yenisini alin nasilsa kotu hatiralar var artik. Baktikca arkadasina bilenmemis olursun

• Beğen
Tepkiler: venom09
Geçmiş olsun buna benzer bir durum benim başıma geldi, arkadaşım yeni aldığım durono plus lastiği yardı,rs21 ön jantı yamulttu parasını ben daha istemeden vereceğim dedi,senin arkadaşın da böyle yapmalı yapmaz ise zararını istemek senin en doğal hakkın hiç mahcubiyet yaşama.

Geri