Scudo Sports

Kim demiş köprüden bisiklet geçemez diye?

Scudo
@kudu

Bu çok güzelmiş yaa :) O haberi bende duymuştum çok sevinmiştim aslında. Oraya kadar nasıl gittin o bile hayret yani:)

@kudu
Özel gezilerinizi ikinci plana atmasanızda BD adına düzenleseniz bence çok daha güzel olur?

Birde BD neden bu organizasyonu 7 Haziranda yapıyor? yada neden 7 haziranı bekliyor?

emniyet şeridinde bile her yıl onlarca insanımızın öldüğü ülkemiz yollarında köprüden bisikletle geçmek / geçebilmek bence sadece bir hayalden ibaret belki bizim çocuklarımız yada onların torunları görebilir belki.

Özel gezilerinizi ikinci plana atmasanızda BD adına düzenleseniz bence çok daha güzel olur?

Birde BD neden bu organizasyonu 7 Haziranda yapıyor? yada neden 7 haziranı bekliyor

evet özel gezileri bd adına yapmak çok iyi fikir
bd nin 7 haziran dünya bisikletliler gününde köprü geçişi anlam taşıyor gerçi başka herhangi bir gün için köprü geçişi için trafikten izin alınması artı üst merci valilik olabilir tabi bu durumda valiliğin bu konuya bakış şekli ne kadar sıcak olur garantisi yok esas amaç köprünün her iki yanında var olan yaya yollarının kullanıma açılması esas olay o vakit olur evet hem yayalar yürüyerek geçecek hemde bisikletliler bu konu üzerinde durmak kafa patlatmak lazım

@Mehmet Keten

bu konudada çok haklısın dostum evet amma eğitim eğitim eğitim bilinçlendirme mücadeleyi bırakmamak başka çare yok

@Ferhat Özben

çok güzel dostum harbiden dinozorlar gitsin bu ülkeden

Bizde değil 7 bisiklet yanyana gitmek, kurallara göre iki bisikletin yanyana gitmesi yasak :)

Kudret abi dediğin gibi o yandaki yaya yollarının açılması çok güzel fikir ama seninde tongaya düştüğün gibi bi asparagas haberi çıkmış sonuçlarıda malum:) yok abi adamlar açmak istemiyorlar. Önlem almak yerine kimse kullanmasın mantığındalar. İleride güzel şeyler olacak gibime geliyor ama hayırlısı artık.

tolga bey o koyunlarda zamanla akıllanacaklar. bırakıp gitmek ülkesini sevenlere yakışmaz. Giden gider elbet zorla tutulmaz ama bu güzel ülkede koyunlara bırakılmayacak kadar güzel bence.

@tolgayalcin

koyunlarda akıllanır hiç meraklanma tolga neler olur neler

Kemal Unakıtan Tofaş Fabrikasını ziyaret ettiğinde üretim hattından çıkan arabaları görüp bunlar potansiyel müşterilerimizin arabaları. Alacaklar ki devlete vergi gelsin, benzinden ÖTV gelsin demişti. Ben bu yüzden toplu taşımayı çağdaş hale getirmediklerini düşünüyorum. Bu yüzden bisikleti ulaşım aracı olarak görmek istemediklerini düşünüyorum. Yanlış anlaşılmasın lütfen bu söylediklerim parti ayrımı yapmadan söylenmiş sözlerdir. Daha önce ki iktidarlar da aynı kafada idi.

@CELASİN TELLİ

gerçekten doğru bu ülke dış ülkelerin iyi bir pazarı olacakki adam benzini sana satsın artı arabasını satsın yedek parçasını satsın makinesini motorunu satsın ah ah kalk atam ülke elden gitmiş bu ülke bir avuç dış tekellerin oyuncağı haline gelmiş senki yedi düveli çanakkalede dövdün ve ingilizin oyuncağı olmuş yunanı denize sürüp izmire bayrağımızı sana inanmış mehmetçiğinle diktin ey atam kalk kalk ruhunla çarp bu densizleri biz gerçek atatürkçüler sevinelim en fazla sahte atatürkçüleri çarpki daha çok sevinelim

38 den bu yana devlet adamı gelmedi yerli malları haftaları unutturuldu köy enstitüleri kapatıldı türkiye kendi uçağını yapmaktan kendi sanayisini kurmaktan vazgeçirildi ve uşaklar dışdaki tekellerle el birliği ettiler elbet bir atatürk daha gelir

"Benim naçiz vücudum bir gün elbette toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır." M.K. Atatürk.

Gün gelir devran döner. Herkes hakettiğini bulur Kudret abi. Ama ne zaman bulur nasıl bulur işde onu allah bilir.

• Beğen
Tepkiler: serdar canıbeyaz
bisiklet türkiye'de çocuk işi olarak görünüyor.ve tayt giyidikleri için dayak atılan kürek takımı olayıda türkiye'de oluyor,kask takanlara küfür,sataşma türkiye'de oluyor,milli güzelliklerimize bisiklet geçişi yasağıda türkiye'de oluyor.sorun bence üst makamlarda.halk sadece bilinçsiz,birisi ne dediyse tamam siz dediyseniz doğrudur diyorlar.her akşam futbol maçında taraftarlar birbirlerini sopayla dövdü yerine,çok değil 15 dakikada olsa bisiklet programları düzenlense,halk bilinçlense,turların videoları,fotoğrafları yayında gösterilse kötümü olur? ama her gün yok seri katil,yok vahşi adam saçma saçma film fragmanları oluyor.15 dk çok değil.başkaları ne derse desin.biz bisikletforum'uz.bizim ayrıcalığımız.

@Onur Kahraman

onur dostum genç dostum senin fikirlerin benim için daha önemli ben artık devrini tamamlamış bir adam olarak yavaş yavaş sahneden çekileceğim üçüncü perdedeyim 4 üncü perdem öbür dünya ama senin gibi gençlerin bu güzel düşünceleri geleceğimizin değişeceğini gösteriyor siz gençler başaracaksınız dinozorları siz kovacaksınız kafasının içinde örümcek ağları oluşmuşları siz gençler silkeleyeceksiniz inanıyorum gençlik herşeyi değiştirebilir

Geri