Scudo Sports

kim demiş 26" mtb ye 28" jant olmaz diye

Sele borusundaki o kilit olmasa daha iyi duracakmış :)
Çakma yol bisikleti değil fakat ucuz yollu bir fitness bisikleti denebilir zannımca.

Scudo
Bence de süper görünüyor. adeta şaka makinası çok atik olmuştur şimdi bu.

@Orhan57

23 mm lastikler ve 28" jantlar sayesinde en az %30 luk bir performans artışı oldu diyebilirim
alüminyum bir gidon boğazı ve alüminyum bir riser gidon takıp bir miktar hafifletme çalışması daha yapacağım parçalar ebay dan alındı hala bekliyorum bakalım ne zaman gelecek.
bitince resimlerini paylaşırım yine nasip olursa
birde shimano göbekten 3 vites çalışması aklımı çelip duruyor 20t yada 22t bir aynakol ile 3 vitesli bir shimano göbekten vitesli bir sistem ihtiyacım olan tüm vites aralıklarını kapsıyor hesabımca
dur bakalım

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
güzel bir bisiklet olmuş
ben de bu aralar şehir bisikleti yapabilmek için ucuz yollu kadro arayışındayım eski güzel kadrolar var

20 22 diş bir aynakol ve 3 vites şehir içinde tüm vites ihtiyaçlarınızı asla karşılamaz ancak yokuş çıkarken tüm vites ihtiyaçlarını karşılar
aynakol 38 olursa ancak yeterli olur 1 vites kalkmak için iyi olur ama yokuşta zorlayabilir.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@dr_mrh
genellikle yüksek kadans ile pedal çeviririm 60-70 dev/dak ın altına düşmüyorum benim için önemli olan bisikletin yokuştaki performansıdır.
mesela bisikletimin en büyük ayna dişlisini hiç kullanmadım şimdiye kadar
18 vitesli bu bisiklette ön en küçük ayna dişli ile arka 1-2-3 , ortadaki ayna dişli ile 2 ve 3 den başka dişli kombinasyonu hiç kullanmıyorum ve gerek de duymuyorum
ne demek istediğimi umarım anlatabilmişimdir.

ben genelde bisikletle hızlı gitmeyi seviyorum uzun mesafe almayı seviyorum
senin bu kombinasyon şehir içinde ve yokuşlarda ideale yakın olacaktır

@emre önen bence Harika olmuş kazasız belasız sürüşler dilerim

@Malik altuntaş 26 maşa takılır ama lastik falan ön arka 26 mı olacak.

@Malik altuntaş
o zaman sıkıntı olur. Maşan lastiğine değer ama deneme imkanı varsa deyerek görmek gerekebilir

Bir ara denemek istediğim şeylerin başında gelir:harika: 26 lık jantlarımı 27.5 ile denemek istiyorum kadro 18 kron xc 500

19' kadrolu 27.5 inç jantlı Kron XC 150'de denemek istiyorum, muhtemelen uyacaktır fakat önce arkadaşımın elindeki r500 jantı takıp bir iki tur deneyeyim.

Geri