Scudo Sports

Kilometre Sayacı olarak ne almalıyım acaba?

16.12 kaç para kardeşim gel bu km saatini alalım.

iyi pedallamalar

Scudo
@Raşit S

Evet güzelde akıllı telefonların sarjları yeterli olmuyor hemen bitiyor sıkıntı o oluyor.

@mehmet c. uzak

aralarında 10tl fark var ancak 16.12 yi almak istenirse 3 kişi 75euro yu aşıyor o yuzden gumruge takılır ama 2 kişi alınabılır kargo ücretı 14.9 euro gibi bisey ortalama 2 kişi için kişi başı 100 tl ye geliyor.

@BAHADIR AKTAŞ

3 tane alırsanız, 75 euro altı olsa bile gümrüğe takılma riski var.
O nedenle 3 tane 16.12 alıp, %18 gümrük vergisini de bölüşmek daha mantıklı olacaktır.

@BAHADIR AKTAŞ

aşağı yukarı aynı özellikleri olan dechatlon'da satılan btwin count 8 modelini öneririm. garanti konusunda bir sıkıntı yaşamazsınız. kurulumu basit, kullanımı kolay gayet de dayanıklı bir ürün (yağmurda vs kullandım) sigma ile hiç bir farkı yok neredeyse. kadans, kalp monitörü olmayan bir model alacaksanız count8 işinizi görecektir. hem de kablosuz.

@Gökhan Toros

16.12 ile 12.12 arasında bildiğim kadans ölçme farkı var önmeli başka bir fark var mı bilmiyorum bana kadans lazım olmaz ihtiyacı olan olabilir. 75 euro altının takılacagını sanmıyorum dediğin gibi de yapılabılır tabı ama o zaman 120 tl ye yakın bi fiyat cıkıyor

@Ahmet O

sıcaklık ve Trip fuel saving Total fuel saving gibi farklılıklar var ekrandan hava sıcaklıgını okumak güzel bi özellik. tavsiyen için teşekkürler

@BAHADIR AKTAŞ

rica ederim ben de sayenizde fuel saving moduna şimdi baktım da; aynı yolu otomobilinizle gitseniz ne kadar yakıt yakacağınızın üzerinden size ne kadar yakıt tasarruf ettiğinizi gösteren bir modmuş. ilginç. birinin bunu düşünüp yapması daha da ilginç :) yakıt tasarrufu için bisiklet süren biri için ideal bir özellik. sıcaklık konusunda haklısınız evet ekrandan fazla veri okumak zevkli bir durum.

Ben hiç yurt dışı alışveriş yapmadım çok fazla detaylarını bilmiyorum. 100tl ye sigma 16.12 kablosuz kadansi da var demeyin:)

iyi pedallamalar

@mehmet c. uzak

yanlış bakmışım 16.12 kadansiz 28euro kadanslı 35euro :) kadans la rama pek olmadığı için dikkat etmedim :)

Ciclo Sport 2.2 kullanıyorum, sorunsuz çalışıyor.

Tek eksiği kadans göstergesi, tavsiye ederim...

Yeni konu açmak istemedim hali hazırda burada bir konu varken.

Kadans ve nabız ölçerli, gece sürüşleri için kendinden aydınlatmalı max 200 lira bütçe içerisinde km saati önerebilir misiniz?

sigma 16.12 sts ye bakabilirsiniz.Bende bu haftasonu alıcam.

Bontrager trip 1 ve ya trip 2. Kablosu diğerlerinden kalın kolay kopmaz yani :in:

Geri