Scudo Sports

Kilometre sayacı aydınlatma ve bir kaç soru daha..

Tepki
12
Bisiklet
Merida
1-Sıcak yaz günlerinde daha çok hava karardıktan sonra bisiklete binebiliyorum. Tur esnasında kilometre sayacını izlemek istiyorum. Fazla el becerisi gerektirmeyen bir aydınlatma öneriniz olur mu?
2-Brooks sele için yurt içinde bulabileceğim, asgari bakım sağlayacak krem önerebilirmisiniz.?
3-Güvenlik için linkteki türden bisiklet alarmı işe yarar mı? (link)
Teşekkürler.

Scudo
güzel kardeşim verdigin site çok pahalı satıyor.sitede birçok arkadasın alışveriş yaptıgı dx.com veya aliexpress.com adlı sitelerden alacaksın.20-30 gunde elinde bisiklet alarmı.fiyatı 9-10 tl ye geliyor.ücretsiz kargo.linkini atayım sana
(link)

1- Bir ara piyasada gösterge ışığı denilen, gidona göstergeden ayrı olarak takılan lambalar vardı. Hala var mı bilemiyorum. KM sayacına ufak bir delik delmek sizin için problem değilse küçük bir ledi kendiniz de monte edebilirsiniz ancak ekrana fazla dokunmamanızı tavsiye ederim. Görüntü kaybolabiliyor en ufak hatada.

3- 30 TL bu ürüne çok fazla. Aynısını 6.2 $'a alabilirsiniz: (link)
Bir değişiği var 7 $: (link)
İkinci linktekini ben kendime aldım. Faydası oluyor olmasına ama çalacak olan her türlü çalar bunu unutmamak lazım. Bu ürünle, sadece çalınıyor olduğundan haberiniz olur.

4. katta oturuyorum hiç üşenmeden hergun indir çıkart.yıllardır o beni taşıyor birazda ben onu taşıyayım:D

çalmak isteyen iki çekiç te pekmezini akıtır o alarmın pek fayda sağlamaz gibi geliyor

• Beğen
Tepkiler: caner keser
Abiler arkadaşlar bende bisiklete km sayacı, lastik ve suluk almak istiyorum. Dx.com dan alırsam gümrük vergisi falan gerekirmi gerekirse ne kadar tutar. Benim alacaklarım ucuz olanlarından.

Ben de yaz geceleri epey sürerim ve km sayacım ışıksız. Bisiklet farını söküp sayaca tutamayacağımdan, tek çare olarak arada bir cep telefonumu çıkarır, ekran ışığını sayaca tutar ve okurum:)

Arkadaşlar dx deki km sayacı 6dolar buincoins de 3 dolar. Buyincoinsde vergi derdi varmı?

@sedat saraç
Bu linki sadece ürünü göstermek için örnek olarak verdim. Anlaşılan çok faydalı değil. Teşekkür ederim.

@Serden Us
Kalabalık bir ortamda caydırıcı olabilir diye düşünmüştüm. Km saati içinse dışına bir led takabilirsem daha iyi olur. Aradığım tamda göstetge ışığı dediğiniz aparat. Bu şekilde araştırayım. Teşekkür ederim.

@sedat saraç
"Güzel kardeşim" tabiri şık gelmedi bana. Aramızda epey yaş farkı var.

Linkteki ürün km saatinin yanındaki ön fara sarılarak ekranı aydınlatabilir mi acaba?
(link)

orjinal brooks proofide kullanın. seleniz daha uzun ömürlü olsun. türkiyedede sirkecide bolca var. netten almak isterseniz de, (link)

Geri