Scudo Sports

Kilometre Saati

Ucuz ürün risktir. Alıp çöpe atılabilme / hatalı çalışabilme ihtimali vardır. Yarıdan fazlası yine doğru çalışır tabi. Yada benim gibi şanssızsanız satın aldığınız aynı markalı iki üründe bozuk çıkar, kötü kalite servis hizmeti ile sinir harbi yaşarsınız.

Kaliteli ürünün arkasında daima üreticisi vardır. Tüketiciyi korur. Zaten sorun yaşama ihtimali azdır.

Fark bu. Yoksa ucuz kesin kötü değildir. İhtimal hesapları konuşur :)

Scudo
@Huseyin Mercan

Tchibo'nun saatini uzun bir süre kullandım. İkinci bisikletimde de hala kullanıyorum. Özellikleri güzel, ama manyetik alandan etkileniyor. Herşey normal giderken hızınız bir an için artıyor. Tek sorunu bu. Eğer fazla dert etmezseniz diğer özellikleri güzel. Gözden çıkarttığım için baya hor kullanmıştım oldukça sağlam. Pili de bitmedi henüz.

pro scio w-3.3 aldım arkadaşlar kadanslı bugün aldım yarın geliyor...burada kullanan bir abi vardı onu söyledi...bu arada sigma 1609 kablolu modelide gerçekten harita onuda kullanma fırsatım oldum.

pro scio w-3,3 nasıl?Ben sigma 1609 kablolu ile pro scio w-3,3 ten birisini almayı düşünüyorum?pro scio w-3,3 ü kaça aldınız?

92 liraya izmirden bir bisikletçiden aldım...ben gayet memnunum çok güzel iyiki almışım diyorum :)

• Beğen
Tepkiler: Fuat Kaya
25 liraya markasını bilmediğim küçük bir saat aldım. en yüksek hız, ort. hız, saat, kaç saattir sürüldüğü, ne zamandır açıldığı gibi özellikleri var memnunum diğer pahalı saatlerin neden o kadar pahalı olduğunu bilmiyorum aynı işi görmüyor mu ?

@omerbahadir

Ucuz alacak kadar zengin değilim...Adam yapmış fiyatınıda o biçmiş...Senin mantığınla düşünürsek şahinde gidiyor volvo s 40'ta...şahin al o zaman 4 bin liraya

@omerbahadir bunun derece ölçümü falan herşeyi var....

• Beğen
Tepkiler: Mutlu Köksal
benim ucuz sunding marka, ebaydan aldığım kilometre saati sıcaklar başlayınca sukoyverdi. güneşte durduğum zaman ekran siyahlaşıyor sonra ölçmez oluyor tüm ekrandaki işaretler aynı anda yanıyor, biraz serinlik başlayınca düzeliyor :)

ucuz etin yahnisi, ama 4 dolara aldım aylarca kullandım (yıl olmadı)

kablolu sigma 1609 aldım, çin malı sunding ekranı yaz güneşini görünce kararıyor ve cihaz kilitleniyor malesef...

Geri