Scudo Sports

Kilometre Saati

Yekta44

Üye
Tepki
0
Bisiklet
Kron
Arkadaşlar km saati var mı bildiğiniz uygun fiyatlı mıktanıslı filan var diyorlar bahseder misiniz ?

Scudo
Count 4 bütçe yetiyorsa Count 8 tavsiye ederim. Mıknatıslı'dan kasıt kablosuz olması mı acaba?

Mıknatıs olandan çalışmaz kilometre saatleri.
sigma nın 8 özellikli modellerine bakabilirsin 8.12 ve daha üst modelleri kablolu ve kablosuz modelleri var her markanın kablosuzların fiyatı birazdaha yüksektir.

Bu kablosuz kilometre mi iyi yoksa kablolu kullanmak mı fiyat artıyor belki ama doğru gösteriyor mu kablosuzlar

@MMH
Marka ve kaliteye göre değişir. Mesela ben count 4 kullanıyorum kilometre durduğu yerde artıyor. Ayrıca kablosuz kullanımı bence daha basit. Sayaç olarak sana sigma öneririm decathlon arada bir indirim yapıyor.

kablolu sigma 8.12
(link)

bir sürü ucuz kablosuzdan sonra dogru gosteren birşey bulabildim.
kablosuz olup en az 150TL vermeyecekseniz kablosuzlara girmeyin derim.

Bendede var kablosuz mıknatıslı çok eskiden almıştım tocibo diye marka acaba doğrumu gösteriyo diye cep telefonundan gps le karşılaştırdım birebir gösteriyo durunca falan bi sıkıntısı yok gayet kararlı çalışıyo bendeki mıknatıslı kablosuz oluyo zaten jant teline bağlanır karşısınada verici bağlıyosunuz verici bu mıknatısın sayesinde tekerin haraketini algılayıp beyine sinyal gönderiyor sistem bu şekilde

bende çinden kablosuz almıştım 6 dolar bişeydi.
sürerken aşağı yukarı doğru rakamları gösteriyordu.
ama durmaya dayanamıyordu. olduğu yerde bisiklet hareket etmeden 70 lere çıkıyordu gösterge ve durmuyordu.
ucuz ürün alacaksan kablosuzlara bulaşma.
bende kablolu sigma 8.12 var işimi gayet iyi görüyor.

Ben de kablosuz count 8 kullanıyorum. 2 senedir sorunsuz çalışıyor. Tavsiye ederim.

ucuz kablosuzlar gerçekten her şeyden etkileniyor :/ o yüzden 200 ve üzeri bir şey ödemeyeceksen kablolu al

kablosuz km saatim jammer olan yerlerden geçerken-gsm için sinyal karıştırıcılar oluyor jammer- 122km/h gibi değerler gösteriyor. üstelik artık akıllı telefonlarda bir sürü uygulama varken km saati gerekli midir bilmiyorum. ben cateye dan şaşmadım. iyi ürünleri vardır.

Geri