Merhaba kablolu as 880 kilometre saatim var fakat ne kadar hizlanirsam hızlanayim 5 km den fazla göstermiyor düşük hızlarda değişim oluyor fakat hızlaninca 4 5 km/s de kalıyor. Nedendir aynı sorunu yaşayan var mı? Teşekkürler
Arkadaşlar merhaba ben 1 haftadır fat bike kullanıyorum xlc marka kilometre saati aldım içerisinden çıkan kağıdın ve bisikletin resimlerini bırakacağım bisiklet 26 4.0 Jant ürünün içerisinden çıkan kağıtta en fazla 26 3.0 için mm bilgisi verilmiş 5-6 tane bisikletçi gezdim oturduğum yerde fat bike bile çok nadir olduğundan bi çözüme ulaşamadım bilgili arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim internetten baktım bir kaç yerde 26 4.0 mtb fln olarak buldum olmadı.
şu videodaki ODO yu ayarlamam gerekiyor çözüm için...
Merhaba arkadaşlar. Bugün bisikletime klometre taktirdim. Ancak bir şey keyfimi kaçırdı. Kilometre takarken küçük bir şey de jant teline takıldı. Bir problem olur mu? Yani takilma yada surtunme gibi. Hızlı da kullanıyorum. Endişem düşmek.
@edemirdag küçük şey mıknatısdır ve her sayaç önünden geçişte bir tur atıldığı bilgisini sayca gönderir ve tekerlerin çevresi daha önceden alete girildiği için veriler buradan hesaplanır.selamlar.
arkadaşlar sigma bc 14.12 kablolu km saatimin kablosu koptu yedek parçayı da bulamıyorum hiçbir yerde , ne yapabilirim , elektirikçiye gitsem o kablo uydurur mu acaba ?
arkadaşlar ben aliexpressten km saati aldım fakat bir sorum var
ben lastiği ölçtum 60 milimetre cıktı sonra 600x3.14 yaptım 1884 cıktı ben bunu km saatine 2884 olarakmiı giricem bu arada km saatim kırmızı bisey lastiği ölçtum 60 cıktı 600x3.14 yaptım 1884 cıktı ben bunu 2884 olarakmi giricem
km saatinin fotosunu attim bakabilirsiniz