Scudo Sports

Kilometre Saati Miknatisi

prokamikazae

Forum Bağımlısı
Tepki
465
İsim
Bio
Bisiklet
Carraro
Merhabalar gencler,
Bisikletin km saatin jant'a takilan miknatisi kirildi yeni bir tane almam lazim, nereden halledebilirim bunu?

Scudo
@Berk Ilgar
En kolay buldugum ve aklımda kalan link bu:
(link)

Fiyat fahis :(
Ancak vidalama yeri saglamsa veya bir sekilde saglikli montaj sagliyorsaniz, bir arkadasin cozumude olur. Mini bir hoparlor mıknatisini silikonla mıknatisi tutan vidaya yapistirip uzun sure kullandı ;)

@suat akman

@Atahan Eker

@ElcaSeJawS

Valla ufacik seye 10 tl vermek biraz ilginc geldi, aklimda bulunsun en kotu alirim

@burhan çetin

Buna bi bakayim, biraz degistirerek uygulayabilirim belki, Jantta reflektor kullanmiyorum

@Bilal Karaboğa

Surekli cinden alisveris yapan biriyim zaten, boyle ufak bir sey icin 1 ay bekleyesim yok

• Beğen
Tepkiler: suat akman
(link)

Buzdolapi miknatisini buna takmayi dusunuyorum bakalim nasil olacak. Okulum saolsun 3d printer'i ucretsiz sunuyor bize, kullanmayi bilen 10 kisi falan var zaten :)

Bende bir tane fazladan vardı. İzmir'desiniz sanırım. Uyar mı bilmiyorum ama isterseniz vereyim size :)

Buzdolabı süslerinin altında bulunan mıknatısı kullanabilirsiniz. Ben kadans mıknatıs için bu yöntemi kullanıyorum.

@Deniz Tezcan
Bosver kardesim, lazim olur gelecekte, hem bu 3d isi kafama yatti, yarin bi okula gidiyim de, zaten basmasi yarim saat ultra quality mode'da falan suruyor sabahtan koyarim ikinci derse cikmis olur.

@dramorey
Daha guclu bir miknatis gerekmez mi ya? Yeterli olur mu onlar?

PS: bu da yazdirmadan onceki bir foto magnet.png

Dekatlonda satılan ürün BT win marka fakat bendeki km saati sıgma 5. 12 yinede alsam uyar mı teşekkür ler

• Beğen
Tepkiler: ilker
@yunus çırak mıknatısta uymama sorunu olmaz alabilirsiniz. Ben de sigma kullanıyorum, alakasız bir mıknatısla.
en kötü iade edersiniz.

Şimdi buzdolabi mıknatısı denedim sonuç harika şimdilik bu miknatisi kullanacağım fakat miknatisi jant teline nasıl sabitleyecegiz elinde fazladan mıknatıs olan var ise talip olabilirim

Geri